Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Viaplay

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Jeroen Nieuwhuis
©
Foto: Jeroen Nieuwhuis

De documentaire over Frank Masmeijer staat deze week op Viaplay, op Disney+ kun je kijken naar de serie The Full Monty en de heren van The Grand Tour gaan op roadtrip. 

Dinsdag 13 juni 

Amy Schumer: Emergency Contact op Netflix 

Comedyspecial waarin Amy Schumer grappen maakt over haar leven. 

Woensdag 14 juni 

The Full Monty op Disney+

25 jaar na de film keert de Full Monty terug met een nieuwe achtdelige serie met de oude cast: Robert Carlyle speelt Gaz, Mark Addy is Dave en Lesley Sharp is Jean, Paul Barber als Horse, Steve Huison als Lomper, Wim Snape als Nathan en Tom Wilkinson als Gerald. Alleen Hugo Speer, die Guy speelde, zal niet te zien zijn in de serie. De mannen wonen nog allemaal in de industriestad Sheffield waar het leven niet rooskleurig is en zonder veel toekomstperspectief. De komische dramaserie laat zien hoe het de strippende heren is vergaan nadat ze hun kleren weer aantrokken.

Woensdag 14 juni 

Madre de Alquiler op Netflix

Mexicaanse serie over een vrouw van eenvoudige komaf wordt gedwongen draagmoeder en raakt betrokken bij een rijke familie die haar reputatie koste wat het kost wil beschermen.

Woensdag 14 juni 

Our Planet 2 op Netflix 

Deze documentaireserie gaat helemaal over de mysteries rond dieren die migreren. Want waarom doen ze dat? Verwacht spectaculaire beelden. Natuurlijk is de voice over wederom van David Attenborough.

Donderdag 15 juni 

Against all Odds, the Daily Paper Story op Prime Video

De serie vertelt het verhaal van de Amsterdamse jeugdvrienden Abderrahmane, Hussein en Jefferson die samen het kledingmerk Daily Paper begonnen met winkels in Amsterdam, Londen en New York. Het merk wordt omarmd door grote artiesten en sporters als Frenkie de Jong, Jay-Z, Michelle Obama, en Lewis Hamilton. Maar dat heeft wel bloed, zweet en tranen gekost. 

Donderdag 15 juni 

La Mala Familia op Netflix

Het verhaal van deze film begint in een rechtszaal, waar de mannen uit de gevangenis weten te blijven door in te stemmen met financiële compensatie voor een vreselijke misdaad die ze hebben begaan. Acht jaar later komen ze op een zwoele avond weer bij elkaar om te vieren dat hun vriend Andres die dag is vrijgekomen uit de gevangenis. De film is in de stijl van een documentaire met een cast zonder acteerervaring. De mannen spelen eigenlijk hun eigen leven. 

Donderdag 15 juni 

Black Mirror op Netflix 

Net als in de eerdere reeksen van Black Mirror heeft elke aflevering een ander verhaal en andere acteurs. En dat zijn dit seizoen niet de minsten: o.a. Aaron Paul, Josh Hartnett, Michael Cera, Salma Hayek en Rory Culkin spelen een rol. In de eerste aflevering ziet een vrouw dat de dramaserie die ze wil kijken over haar eigen leven gaat, alleen wordt ze gespeeld door Salma Hayek. De tweede aflevering gaat over een stel in Schotland dat een natuurfilm maakt. Aflevering drie speelt zich af in de ruimte, de vierde gaat over een filmster die wordt lastiggevallen door paparazzi en in de laatste enge aflevering moet een winkelbediende vreselijke dingen doen om een ramp te voorkomen.

Vrijdag 16 juni 

The Grand Tour: Eurocrash op Prime Video 

James May, Richard Hammond en Jeremy Clarkson maken ditmaal een roadtrip door Europa. Vanaf het startpunt Gdansk te Polen gaat de rally door Slowakije, Hongarije en Slovenië. En de mannen proberen natuurlijk weer heel veel soorten vierwielers uit. 

Vrijdag 16 juni 

Extraction 2 op Netflix

Huursoldaat Tyler Rake was bijna dood, maar hij is gelukkig fit genoeg om in dit vervolg op een nieuwe missie te gaan. Tyler krijgt opdracht om het gezin van een Georgische gangster te bevrijden uit een schimmige gevangenis. Het eerste deel van Extraction is nog steeds een van de best bekeken films van Netflix dus de verwachtingen voor dit deel zijn ook weer hooggespannen. Ex Bond-girl Olga Kurylenko doet deze tweede film ook mee. 

Vrijdag 16 juni 

Monday op Netflix 

Mickey (Sebastian Stan) en Chloe (Denise Gough) zijn twee Amerikanen van half dertig die in Athene wonen. Wanneer ze elkaar ontmoeten, worden ze stapeldol verliefd en beleven ze een fantastisch weekend. Maar wanneer Chloe's tijd in Griekenland tot een einde komt, besluit ze haar topbaan in Amerika op te geven en in Athene te blijven. Was de liefde tussen Mickey en Chloe alleen voor het weekend, of overleeft het ook de maandag? 

Zaterdag 17 juni 

Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer op Viaplay

Frank Masmeijer werd in 2014 gearresteerd op verdenking van drugshandel. Hij kreeg in 2017 negen jaar gevangenisstraf en een boete van 90.000 euro voor de smokkel van honderden kilo's cocaïne via de haven van Antwerpen. In 2022 kwam Masmeijer totaal onverwacht vervroegd vrij omdat Koning Willem Alexander hem gratie verleende. Regisseur Roy Dames, vooral bekend van de prachtige documentaire serie Foute Vrienden wil nu wel eens weten wat Frank bezielde. 

The Grand Tour

Auto's | informatief | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie