Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney, Prime Video en Apple

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

De verschillende streamingdiensten komen deze week over de brug met opvallende titels. Wat dacht je van Hotel Transylvania, nieuwe superhelden in Eternals en als toetje Shakespeare?

Woensdag 12 januari 

Eternals op Disney+

Een hele groep nieuwe superhelden! De Eternals is een groep van tien wezens met superkrachten die zevenduizend jaar geleden in een ruimteschip naar de aarde werden gestuurd om te vechten met de Deviants, een vijandig ras dat onze planeet aanviel. Die strijd zou 65 eeuwen duren. De afgelopen vijfhonderd jaar is de groep uiteengevallen en nu leven de leden verstrooid over de aarde. Als de Deviants weer van zich laten horen, moeten de Eternals opnieuw aan de bak. Met o.a. Angelina Jolie.

Woensdag 12 januari

Brazen op Netflix

Als misdaadschrijfster Grace Miller(Alyssa Milano) van de politie hoort dat haar zus Kathleen is vermoord, kan ze haar oren niet geloven. Wie zou nou haar brave zus, een gewaardeerde docent, van het leven willen beroven? De politie weet echter te vertellen dat Kathleen een sexy dubbelleven leidde als webcamsterretje, en er een bijzondere clientèle op nahield. Grace slaat de handen ineen met rechercheur Ed om de dader op te sporen. Brazen is de verfilming van het boek 'Brazen Virtue' van Nora Roberts, een veelschrijfster met 200 boeken op haar naam.

Woensdag 12 januari 

Cheer seizoen 2 op Netflix

In de nieuwe afleveringen van Cheer zien we hoe de cheerleaders en hun coaches omgaan met het succes van seizoen 1, waardoor ze opeens beroemdheden zijn geworden. Ook zijn er de voorbereidingen op de nieuwe kampioenschappen, waar Navarro een zware dobber aan krijgt. Verder kregen de teamleden een zware schok te verwerken toen een van hen werd gearresteerd. Jerry Harris werd opgepakt wegens het uitlokken van kinderporno en kan voor vijftien jaar de bak indraaien.

Donderdag 13 januari

The Journalist op Netflix

Ryôko Yonekura speelt Anna Matsuda, een gerespecteerde journalist die op het spoor komt van misdaden en politieke schandalen. Anna zet alles op alles om de onderste steen boven te krijgen. 

Vrijdag 14 januari

After Life seizoen 3 op Netflix

In seizoen 2 ging het eindelijk wat beter met de depressieve Tony (Rickey Gervais), maar de dood van zijn demente vader was een nieuwe tegenslag. En dan is er ook nog de plaatselijke krant waar Tony en zijn zwager werken. Die staat op het punt van omvallen en dat zou doodzonde zijn want Tony en fotograaf Lenny maken hilarische verhalen. Tony heeft ook nog een flirt lopen met verpleegster Emma. Het zou leuk zijn wanneer die twee elkaar elkaar vinden in het slot van de serie die goed is voor een lach en een traan. 

Vrijdag 14 januari

Archive 81 op Netflix

Horrorserie waarin Dan Turner een collectie beschadigde videobanden uit 1994 restaureert. Het gaat om het werk van filmmaker Melody Pendras. Dan wordt meegezogen in haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Visser gebouw. Dan raakt langzamerhand geobsedeerd door Melody en wil weten wat er met haar is gebeurd. Wanneer hij en Melody een mysterieuze connectie krijgen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij Melody kan redden van het vreselijke lot dat haar 25 geleden ten deel viel.

Vrijdag 14 januari

Hotel Transylvania: Transformania op Prime Video

In de laatste film in de Hotel Transylvania-animatiereeks slaat de 'Vermonsteringsstraal' van Van Helsing op hol en veranderen Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt. Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen. 

Vrijdag 14 januari

The Tragedy of MacBeth op Apple TV+

Denzel Washington zien we niet meer zo vaak in de films, maar de acteurs speelt de hoofdrol in deze nieuwe verfilming van Shakespeare's MacBeth. De andere hoofdrol in deze zwart-witte Joel Coen-verfilming is voor Frances McDormand. De film gaat over de moedige Schotse generaal Macbeth die van drie heksen de voorspelling hoort dat hij op een dag koning van Schotland zal worden. Maar die voorspelling maakt hem blind van macht en dat wordt zijn ondergang. 

Vrijdag 14 januari

The House op Netflix

De zwarte komedie The House vertelt drie verschillende verhalen van bewoners van een en hetzelfde huis. De eerste bewoners zijn een gezin in de 19de eeuw, het tweede een rat in de 21ste eeuw, die van beroep vastgoedontwikkelaar is en het derde een kat die in de toekomst probeert het huis in haar oude glorie te herstellen. De film ziet er anders uit dan we gewend zijn omdat de stop-motion techniek is gebruikt. Daarbij wordt ieder beeldje apart opgenomen. De stemmen van de personages zijn van Matthew Goode, Helena Bonham Carter, Miranda Richardson, Will Sharpe en Mia Goth.

Eternals

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Tragedy of Macbeth

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie