Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Videoland, HBO MAX, Apple TV+ en Prime Video

Series | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

De kerstserie The Santa Clauses, de sprookjesfilm Disenchanted en de kerstfilm Spirited met Ryan Reynolds. Het wordt deze week magisch op de streamingdiensten. 

Woensdag 16 november

The Santa Clauses seizoen 1 op Disney+

Meer dan vijftien jaar na de derde The Santa Clause-film keert Tim Allen terug als Scott Calvin inclusief bekende witte baard en rode jas. In The Santa Clauses is het wel even schrikken, want Scott heeft besloten met pensioen te gaan als kerstman. Hij is ten slotte al bijna 65. Bovendien zou het voor zijn gezin goed zijn om na al die jaren een normaal leven te leiden. Maar zijn besluit leidt vanzelfsprekend tot grote paniek onder zijn trouwe team van elfen in de speelgoedfabriek. Omdat een wereld zonder kerstman ondenkbaar is, begint Scott sollicitatiegesprekken voor een nieuwe Santa. 

Woensdag 16 november

Payboys op Videoland

Honderden, vaak jonge jongens worden geronseld om seks voor geld te hebben met mannen. Hoe jonger de jongens hoe meer de klanten bereid zijn te betalen. Payboys laat zien hoe deze jongens in die schimmige wereld terecht komen en hoe moeilijk het is om er weer uit te komen. En de politie heeft intussen maar weinig zicht op de slachtoffers.

Woensdag 16 november

The Wonder op Netflix

The Wonder is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emma Donoghue en speelt zich af op het platteland van Ierland in 1859. Verpleegster Lib Wright (Florence Pugh) wordt naar een klein dorpje gestuurd om daar naar een medisch wonder te kijken. Het gaat om een meisje van 11 dat beweert al maanden niet gegeten te hebben. Lib is niet de enige geïnteresseerde, het huisje waar het meisje woont, wordt overspoeld door toeristen en er is ook een journalist. Hij en Lib zullen elkaars leven veranderen.  

Woensdag 16 november

In Her Hands op Netflix

Documentaire over Zarifa Ghafari, die op 26-jarige leeftijd een van de eerste vrouwelijke burgemeesters van Afghanistan werd en de jongste die ooit de functie bekleedde. Deze documentaire vertelt haar strijd om te overleven tegen de achtergrond van de versnelde ontrafeling van haar land. Terwijl westerse troepen hun terugtocht aankondigen en de Taliban hun terugkeer naar de macht beginnen, worden Zarifa en vrouwen in het hele land geconfronteerd met een nieuwe realiteit. Te midden van deze grote veranderingen moet Zarifa de moeilijkste beslissing van haar leven nemen.

Donderdag 17 november

The Sex Lives of College Girls op HBO MAX

Komedie-drama over eerstejaars studenten aan het prestigieuze Essex College, gespeeld door Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp en Alyah Chanelle Scott. In het nieuwe seizoen gaan we zien hoe het afloopt met Kimberly en Nico en of Leighton uit de kast komt bij haar familie. Of Whitney’s affaire met haar coach haar voetbalcarrière in gevaar brengt en of Bela steun krijgt van haar vader om schrijver te worden. 

Donderdag 17 november

1899 op Netflix

Eind 19de eeuw is een migrantenschip vanuit Europa op weg naar New York. De opvarenden zijn afkomstig uit allerlei verschillende landen en hopen op een mooie toekomst in de nog nieuwe, onbekende wereld. Maar voordat ze daar aankomen belanden ze in een duister mysterie. Ze komen een ander schip tegen dat maanden geleden verdween en wat ze aan boord aantreffen verandert hun reis in een nachtmerrie. 

Donderdag 17 november

Dead to Me seizoen 3 op Netflix

Aan het einde van seizoen 2 werden Jen en Judy (Christina Applegate en Linda Cardellini) aangereden in hun auto door de dronken Ben, die ertussenuit kneep. En nu, na twee jaar kunnen fans eindelijk zien hoe dat afloopt.

Donderdag 17 november

Pepsi Where's My Jet? op Netflix

Pepsi adverteerde in 1996 met een spaaractie waarbij je een straaljager kon winnen. Als grapje. Maar student John Leonard nam de actie bloedserieus en spaarde zoveel punten bij elkaar dat hij recht had op het vliegtuig. Dat vond Pepsi niet grappig. Deze vierdelige documentaire vertelt het hele verhaal. 

Donderdag 17 november 

Christmas With You op Netflix

Aimee Garcia speelt muzikante Angelina die probeert een kersthit te schrijven, maar ze heeft last van een burnout. Voor de nodige afleiding regelt ze een ontmoeting met een jonge fan, Christina (Deja Monique Cruz). Christina heeft ook een vader (Freddie Prinze Jr.) die op zoek is naar een nieuwe liefde, en tot nu toe weinig geluk heeft op dat gebied. Dus wanneer Angelina naar een klein stadje in de staat New York reist om Christina te verrassen, zou ze zomaar ook wel eens zichzelf kunnen verrassen. Met inspiratie voor een liedje en liefdesgeluk. 

Vrijdag 18 november 

Spirited op Apple TV+

Net als zoveel andere kerstfilms is Spirited gebaseerd op de klassieker A Christmas Carol van Charles Dickens. In dat boek spelen de zuinige Scrooge en drie geesten de hoofdrollen, die van kerst uit het verleden, heden en de toekomst. In Spirited staat geest nummer 2 centraal. Hij wordt gespeeld door Will Ferrell, die ieder jaar een ander vervelend persoon kiest om een geest bij langs te sturen om diegene een lesje te leren. Maar wanneer hij Clint Briggs (Ryan Reynolds) uitkiest, krijgt hij het deksel op de neus van de slimme zakenman die de geest met zijn eigen verleden, heden en toekomst opzadelt.

Vrijdag 18 november

The People We Hate at the Wedding op Prime Video

Donna (Allison Janney) is een weduwe uit Chicago die niet vies is van een jointje en een paar flessen wijn op z'n tijd. Alice (Kristen Bell) is in de dertig, single en heeft een affaire met haar baas. Broer Paul (Ben Platt) woont in Philadelphia met zijn vriend die eigenlijk een vrije relatie wil. Eloise (Cynthia Addai-Robinson) is het tegenovergestelde. De dochter van Donna uit haar eerste huwelijk met een knappe Fransman is bijna perfect. Ze zat op de beste kostscholen en heeft een fonds waar ze ruim van kan leven. En ze is ook nog eens onuitstaanbaar aardig. Terwijl de grote dag van de bruiloft nadert, botsen die twee werelden behoorlijk.

Vrijdag 18 november 

Disenchanted op Disney+

In 2007 werden Giselle (Adams), afkomstig uit sprookjesland Andalasia en single vader Robert (Dempsey) verliefd en trouwden ze. Dat is vijftien jaar geleden en Giselle zit in een sleur. Ze wil weg uit de stad en zij en Robert vertrekken met de kinderen naar het voorstadje Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Maar ook het leven daar is niet helemaal wat Giselle ervan had verwacht, ook al door de aanwezigheid van de bazige Malvina Monroe (Maya Rudolph). Uit pure wanhoop doet ze een beroep op de magie van Andalasia. Hiermee verandert ze per ongeluk het hele stadje in een echt levend sprookje waarin ze zelf de boze stiefmoeder wordt. En dat kan niet de bedoeling zijn.

Vrijdag 18 november 

Slumberland op Netflix

Als de vader van het meisje Nemo vermist raakt op zee, moet ze bij haar oom gaan wonen. Via een geheime kaart belandt ze in Slumberland, waar ze de ruige rover Flip ontmoet. Samen gaan ze op zoek naar Nemo's vader. Jason Momoa speelt Flip in deze fantasyfilm. Aan de trailer hieronder te zien wordt het een avontuur vol vaart en special effects, geschikt voor het hele gezin.

Vrijdag 18 november 

Élite seizoen 6 op Netflix

Na de dood van Samuel doet Las Encinas er alles aan om de gebeurtenissen in de doofpot te stoppen, maar ook dit jaar stikt het weer van het seksisme, racisme, huiselijk geweld en LHGTBI-problemen. En als degenen die de leiding hebben niets doen, dan nemen de leerlingen zelf het heft in handen. Dat is zo ongeveer de samenvatting van het nieuwe seizoen.

Disenchanted

Avontuur | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Santa Clauses

Komedie | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie