Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Videoland en Apple TV

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Het is dan wel mooi weer, maar er blijft natuurijk niets leuker dan naar top-films en -series op streamingdiensten kijken. Dit staat je deze week te wachten.

Maandag 7 juni 

Stumptown op Videoland

Dex Parios (Cobie Smulders uit How I Met Your Mother) diende als marinier in Afghanistan waar ze haar geliefde verloor. Terug in Amerika werkt ze zichzelf in de nesten door een gokschuld op te bouwen. Om die af te betalen en om voor haar broertje met Down te zorgen, gaat ze aan de slag als privé-detective.

Zet Stumptown op je kijklijst

Woensdag 9 juni 

Awake op Netflix

Na een plotselinge mysterieuze wereldwijde ramp stoppen alle elektronische apparaten ermee. Dat lijdt tot nogal wat ongelukken. Nog erger is dat helemaal niemand op aarde meer kan slapen. En slapeloosheid kan mensen helemaal gek maken. De dochter van ex-soldaat Jill zou wel eens de sleutel tot de oplossing in handen kunnen hebben. Dat moet wel een beetje snel want Jill is er zelf ook niet best aan toe.

Zet Awake op je kijklijst

Woensdag 9 juni

Loki op Disney+ 

Na het intrigerende WandaVision en het minder memorabele Falcon and the Winter Soldier volgt nu de derde Marvel-serie en deze moet helemaal je van het worden. Slechterik Loki (Tom Hiddleston) moet onder leiding van Owen Wilson alle tijdlijnen die hij overhoop haalde met zijn acties weer gladstrijken. En dat betekent veel gereis door de tijd. Aan de trailer te zien valt er veel te lachen met Loki. 

Vrijdag 11 juni

Skater Girl op Netflix

Zo vaak zien we geen Indiase films, maar vanaf vrijdag kunnen we kijken naar het drama Skater Girl waarin tienermeisje Prerna een onverwacht skateboard-talent blijkt. Nu wil ze naar de nationale kampioenschappen maar als meisje blijkt dat nog best lastig. 

Vrijdag 11 juni 

Lupin seizoen 1 deel 2 op Netflix

Omdat Hubert Pelligrini zijn familie verscheurd heeft, zint Assane Diop (Omar Sy) op wraak in de tweede lading afleveringen van Lupin. Kijkers kregen aan het eind van deel 1 een enorme cliffhanger voor de kiezen, waarin het lot van zijn ontvoerde zoontje aan een zijden draad hangt.

Zet Lupin op je kijklijst

Vrijdag 11 juni 

Wish Dragon op Netflix

Chinese-Amerikaanse animatiefilm over student Din die vastbesloten is zijn verloren liefde Lina te vinden. Hij krijgt hulp van een machtige draak die wensen doet uitkomen. En nu moet Din hard nadenken over wat hij nu eigenlijk echt wil. 

Vrijdag 11 juni

Home Before Dark op Apple TV+ seizoen 2

Serie over Hilde Lisko die de geheimen uit haar vaders verleden probeert boven tafel te krijgen in een idyllisch stadje in Washington. De serie is gebaseerd op het ware verhaal van Hilde Lysiak, die al op 9-jarige leeftijd een moordzaak oploste.