Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus en Apple TV+

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Diseny+
©
Foto: Diseny+

Deze week gaat de langverwachte superheldenserie The Falcon and the Winter Soldier eindelijk in première, en Sky Rojo ook. En nog heel veel meer!

Maandag 15 maart

The Lost Pirate Kingdom op Netflix

In de documentaireserie The lost pirate kingdom wordt het verhaal van de echte 'pirates of the Caribbean' verteld. En de voice over in de trailer klinkt heel bekend. Dat is natuurlijk de enige echte David Attenborough, die zich normaal beperkt tot natuurdocumentaires maar zich nu in de gevaarlijke wereld van de piraten beweegt. Piraten als de gemene Charles Vane die het had voorzien op Engelse en Franse schepen en bij elkaar zo'n 2,3 miljoen dollar bij elkaar stal. Of de stoere vrouwelijke Ierse piraat Anne Bonny. En natuurlijk de allerbekendste piraat: Blackbeard. 

Dinsdag 16 maart 

Waffles & Mochi op Netflix

Kinderserie met Michelle Obama als vriendelijke eigenaar van een supermarkt die twee poppen, Waffles & Mochi, helpt bij het verwezenlijken van hun culinaire dromen. 

Woensdag 17 maart 

Operation Varsity Blues op Netflix

Veel geld? Dan krijg je een plek op een top-universiteit. Zo ging het er tot voor kort aan toe op Amerikaanse universiteiten. En daar maakten beroemdheden gebruik van. De documentaire Operation Varsity Blues legt het hele schandaal bloot. Desperate housewives-actrice Felicity Huffman en Lori Loughlin uit Full house verdwenen er zelfs een tijdje voor achter de tralies. Zij en nog veel meer rijke stinkerds kochten een plekje op goede universiteiten voor hun kroost. En dat mag helemaal niet. 

Zet Operation Varsity Blues op je kijklijst 


Woensdag 17 maart
 

Relic op Netflix

Kay en haar moeder zijn niet erg hecht maar wanneer Edna ineens vermist raakt, gaan Kay en haar dochter Sam (Bella Heathcote) natuurlijk wel meteen op zoek in de bosrijke omgeving van het huis. Na een tijdje duikt Edna weer op, maar ze wil niet zeggen wat er is gebeurd. Moeder Edna lijkt sowieso niet meer de oude en Kay en Sam vermoeden dat ze Alzheimer heeft. En langzamerhand beginnen ze ook te denken dat iets in het huis Edna beheerst. Relic is wat ze 'slow burn horror' noemen. Een film die langzaam toewerkt naar het vernietigende einde. 

Woensdag 17 maart

Soupçons, les dessous de l'affaire Wesphael op Netflix

Eindelijk eens niet een Amerikaanse true crime-serie, maar eentje bij onze buren, de Belgen. En dan ook nog een zaak die hier niet erg bekend is geworden. De documentaire Soupçons, les dessous de l'affaire Wesphael (zoiets als Verdenking, tot de bodem van de zaak) onderzoekt hoe het kon gebeuren dat de Waalse politicus Bernard Wesphael 10 maanden onschuldig in de cel zat voor de moord op zijn vrouw.
 

Vrijdag 19 maart 

Formula I: Drive to survive seizoen 3 op Netflix

Een nieuw seizoen achter de schermen van de Formule I met natuurlijk de horrorcrash van Romain Grosjean.

Zet Formula I: Drive to survive op je kijklijst

 
Vrijdag 19 maart 

Sky Rojo op Netflix

Coral, Wendy en Gina werken als prostituée in Las Novias Club maar daar is het leven niet fijn. Vooral niet met een smeerlap als baas. En dus gaan ze er vandoor nadat er een paar dingen volledig in de soep lopen. en smeren 'm. Ze worden achtervolgd door Romeo - hun pooier - en zijn handlangers Moisés en Christian. Deze serie is van de makers van La casa de papel dus verwacht heel veel actie! 
 
 
 
Vrijdag 19 maart

Calls op Apple TV+

De nieuwe serie Calls op Apple TV+ bestaat volledig uit telefoongesprekken. Hele enge telefoongesprekken. Er is wel beeld, maar het gaat om minimale, abstracte beelden. Het is moeilijk uit te leggen, maar in de trailer zie je hoe het eraan toe gaat. De stemmen in Calls zouden bekend kunnen klinken want die zijn van acteurs als Lily Collins , Rosario Dawson, Nick Jonas, Riley Keough, Pedro Pascal en Aaron Taylor-Johnson.
 
 
Vrijdag 19 maart 

The Falcon and the Winter Soldier op Disney+

Deze Marvel-serie gaat door waar de laatste Avengers-film stopte en Sam Wilson (Anthony Mackie) het bekende schild van Steve Rogers kreeg. Hij moet nu samen met Bucky Barnes (Sebastian Stan) de goede daden van Captain America voortzetten. Natuurlijk krijgen ze te maken met een stel slechteriken. In dit geval zijn dat Daniel Brühl als Baron Zemo en de vrouwelijke bad guy Erin Kellyman.
 
 
 
Vrijdag 19 maart 

Country Comfort op Netflix

In deze nieuwe comedyserie speelt zangeres/actrice Katherine McPhee, Bailey, de oppas van de vijf kinderen van cowboy Beau (Eddie Cibrian). En dan zingt Bailey ook nog een aardig moppie. Eddie is trouwens de echtgenoot van countryster LeAnn Rimes die ook te zien is in Country Comfort.