Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Amazon, Videoland en Apple TV+

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Er valt weer genoeg nieuws te kijken op de streamingdiensten deze week. Wij pikten de hoogtepunten er voor je uit.

Maandag 14 juni

Mixed-ish seizoen 1 op Videoland

Een gezin verhuist van een hippie-commune naar een brave buitenwijk en komt daar voor een aantal dilemma's te staan. Mixed-ish is een spin-off van Black-ish

Zet Mixed-ish op je kijklijst

Dinsdag 15 juni

Workin' Moms seizoen 5 op Netflix

De serie Workin' Moms was de eerste vier seizoenen hartstikke grappig dus we verheugen ons ook op dit vijfde deel waarin Anne naar Canada verhuist omdat haar man een andere baan heeft. Hoe moet het nu met de onbreekbare vriendschap tussen haar en Kate?

Zet Workin' Moms op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Katla seizoen 1 op Netflix

een jaar na de gewelddadige uitbraak van de vulkaan Katla, die zich onder het ijs bevindt, gebeuren er ineens hele enge dingen in deze IJslandse serie die behoorlijk spannend lijkt te worden. 

Zet Katla op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Black Summer seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van deze zombie-serie was best wel slecht, toch is er nu verrassend genoeg een tweede seizoen en hopelijk wordt dat een stuk beter. Rose is in dit vervolg nog steeds op zoek naar haar dochter en dat valt niet mee wanneer de wereld is vergeven van zombies. 

Zet Black Summer op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Atiye seizoen 2 Netflix

Atiye is een Turkse bovennatuurlijke archeologische thrillerserie en daarvan zijn er over het algemeen niet veel. De serie gaat over de jonge schilder Atiye die een mysterieus geheim vindt in een tempel. 

Zet Atiye op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Voyagers op Amazon Prime Video

Science fiction-film die zich afspeelt in de nabije toekomst. Dertig jongeren worden onder leiding van dokter Richard de ruimte ingestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos.

Donderdag 17 juni

Charmed seizoen 3 op Videoland

Het derde seizoen van de reboot waarin drie zussen ontdekken dat ze magische krachten hebben en daarna de wereld proberen te beschermen tegen allerhande demonen. 

Zet Charmed op je kijklijst

Vrijdag 18 juni

Élite seizoen 4 op Netflix

Nieuwe leerlingen en heel veel seks in seizoen 4 van deze populaire Spaanse serie. En aan de trailer te zien misschien ook wel weer een moord...

Zet Élite op je kijklijst

Vrijdag 18 juni 

Fatherhood op Netflix

Drama over een vader die zijn dochtertje alleen moet opvoeden nadat zijn vrouw overlijdt. De hoofdrol wordt gespeeld door comedian Kevin Hart dus er valt ook wat te lachen in deze film. En het is nog echt gebeurd ook. 

Zet Fatherhood op je kijklijst

Vrijdag 18 juni 

Physical op Apple TV+

Physical zit vol zweetbanden, fluoriserende leggings en beenwarmers. Rose Byrne speelt een uitgebluste huisvrouw die in de jaren tachtig geobsedeerd raakt door aerobics en uiteindelijk een lifestyle goeroe wordt. De trailer is grappig met een donker randje. 

Vrijdag 18 juni

Love, Victor seizoen 2 op Disney+

Victor is uit de kast en moet nu een nieuw leven als homo opbouwen. Hij werkt ook aan zijn relatie met Benji die niet over rozen gaat. Dat komt gedeeltelijk door de familie van Victor en door een nieuwe potentiële liefde. 

Zet Love, Victor op je kijklijst