Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Amazon en Apple TV

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Wat is er deze week allemaal niet op de streamingdiensten? Nou, een heleboel. Wat dacht je van een nieuwe Star Wars-serie en seizoen 2 van Mythic Quest?

Dinsdag 4 mei

Selena: The Series deel 2 op Netflix

Netflix knipt de laatste tijd vaker series door de helft en dat lot viel ook de serie Selena te beurt. Daarom kunnen kijkers nu pas zien hoe het verder gaat met de populaire Amerikaanse zangeres Selena Quintanilla. We waren gebleven in 1990 toen haar carrière een enorme vlucht nam. 

Zet Selena: The Series op je kijklijst

Dinsdag 4 mei 

Star Wars: The Bad Batch op Disney+

Animatieserie over Clone Force 99, oftewel The Bad Batch. Een genetisch gemanipuleerd team van clone-troopers die voor het eerst werden geïntroduceerd in seizoen 7 van The Clone Wars. De nieuwe serie speelt zich af na het einde van de Clone Wars en de opkomst van het Galactic Empire en volgt Hunter, Echo, Tech, Wrecker en Crosshair. Ze gaan op gevaarlijke missies door het heelal als een elitegroep van huursoldaten.

Zet Star Wars: The Bad Batch op je kijklijst

Woensdag 5 mei

The Sons of Sam: A Descent into Darkness op Netflix

Netflix is lekker op stoom met de true crime-documentaires. Deze gaat over David Berkowitz oftewel The Son of Sam, een seriemoordenaar die eind jaren zeventig zes moorden pleegde. Of liever gezegd, de vierdelige docu gaat over journalist Maury Terry die ervan overtuigd was dat Berkowitz een handlanger had. Terry besteedde een groot deel van zijn leven aan de zaak. Had hij gelijk? 

Zet The Sons of Sam: A Descent into Darkness op je kijklijst

Donderdag 6 mei

Und Morgen die Ganze Welt op Netflix

Duitse film over Luisa, een twintigjarige vrouw die zich bij een Duitse splintercel van Antifa aansluit. In deze antifascistische beweging ontmoet ze Alfa, een van Antifa’s voortrekkers, en al snel krijgt ze gevoelens voor hem. Omdat Luisa indruk op hem wil maken, gaat ze helemaal op in de groep. Tot ze op een punt komt waarop de groepering het oprukkende Duitse neonazisme met geweld wil bestrijden.

Zet Und Morgen die Ganze Welt op je kijklijst

 

Donderdag 6 mei

The Last Cruise op Ziggo

Op 20 januari 2020 vertrok het cruiseschip The Diamond Princess vanuit Japan voor een reis langs een aantal Aziatische landen. Maar de passagiers zouden weinig plezier beleven aan de droomreis. Er breekt een covid-infectie uit waardoor honderden mensen besmet raken. Veertien passagiers overlijden uiteindelijk. De documentaire bestaat o.a. uit zelfgemaakte beelden van de passagiers aan boord. 

Vrijdag 7 mei

Jupiter's Legacy op Netflix

Superheldenserie met in de hoofdrol Josh Duhamel als superheld Sheldon Sampson, oftewel The Utopian. Hij was de gevierde leider van de oude garde, maar hij worstelt met de moderne tijd. Ben Daniels speelt zijn broer, Brainwave. Hij kan met zijn superkracht de geesten van mensen manipuleren. De kinderen van The Utopian zijn een stel rebellen die nogal twijfelen aan het nut van een superheld. 

Lees ook:
Inmiddels hebben we Jupiter's Legacy gezien, maar wat vinden wij ervan? Klik door naar de recensie!

Vrijdag 7 mei

Monster op Netflix

De film Monster gaat over de 17-jarige Steve Harmon uit New York, die het goed doet op school en plannen heeft om filmmaker te worden. Maar Steve laat zich ompraten om op de uitkijk te staan bij een overval en wanneer daar iemand bij om het leven komt, wordt hij beschuldigd van moord en ziet zijn leven er ineens heel anders uit. Netflix kocht de rechten van Monster nadat de film het goed deed op het Sundance Filmfestival in 2018.

Zet Monster op je kijklijst

Vrijdag 7 mei

Mythic Quest: Raven's Banquet seizoen 2 op Apple TV+

Het tweede seizoen van de comedyserie over het team achter de grootste videogame aller tijden. Het team probeert een uitbreiding te lanceren om het succes aan te laten houden. Maar Ian en Poppy weten net zo goed in welke richting het spel moet gaan. Snoop Dogg komt dit seizoen langs voor een gastrol. 

Vrijdag 7 mei

Angel op Disney+

Kijkers vonden Angel, de vampier uit Buffy the Vampire Slayer, zo leuk dat hoofdrolspeler David Boreanaz in 1999 een eigen serie kreeg. En ook die werd succesvol. Alle vijf de seizoenen staan nu op Disney+. 

Vrijdag 7 mei

The boy from Medellín op Amazon Prime

De Colombiaanse superster J Balvin wordt in 2019 gevolgd tijdens de terugkeer naar zijn geboorteplaats Medellín. Daar maakt hij zich klaar voor het belangrijkste concert van zijn leven, maar precies in die periode breken er felle protesten uit tegen de rechtse president van Colombia, Iván Duque.

Dinsdag 11 mei

Money: Explained op Netflix

Documentaire over alles wat je wilt weten over geld. Van credit cards to casino's en van oplichters tot studieleningen.