Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw Netflix, Disney+, HBO MAX, Prime Video Apple TV+

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Deze week verschijnt Elvis op HBO Max en brengt Disney+ de intrigerende serie The Patient. Maar de meeste aandacht gaat uit naar de duurste serie ooit, The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video. 

Dinsdag 30 augustus

The Patient seizoen 1 op Disney+

Psychologische thriller van de mannen achter de serie The Americans, Joel Fields and Joe Weisberg. In deze serie wordt therapeut Alan Strauss (Steve Carell) gegijzeld door een patiënt. Deze Sam Fortner (Domhnall Gleeson) vertelt dat hij een seriemoordenaar is en dat hij graag wil dat Strauss hem helpt om zijn moordzucht onder controle te krijgen.  

Dinsdag 30 augustus

I am a Killer seizoen 3 op Netflix

Indrukwekkende documentaireserie waarin gevangenen in de dodencel in de Verenigde Staten uitleggen waarom ze iemand (of meerdere mensen) van het leven beroofden. 

Woensdag 31 augustus

I Came By op Netflix

Twee rebelse graffiti-artiesten, Toby (George Mackay bekend uit de oorlogsfilm 1917) en Jay (Percelle Ascott) breken in bij rijke Britten om daar hun tag achter te laten. Maar wanneer Toby het huis van rechter Sir Hector Blake (Hugh Bonneville) op de korrel heeft, ontdekt hij achter de stalen deur van de kelder een schokkend geheim waardoor hij en zijn omgeving gevaar lopen.

Woensdag 31 augustus

Gry Rodzinne/Family Secrets seizoen 1 op Netflix

Poolse serie waarin de trouwdag van een koppel dreigt rampzalig te worden wanneer ze een web van geheimen en leugens tussen hun twee families beginnen te ontrafelen.

Woensdag 31 augustus

La Jefa op Netflix

Spaanse film waarin een ambitieuze jonge vrouw een ongebruikelijke deal sluit met haar charmante bazin. Als ze begint te twijfelen, is het te laat om de deal af te zeggen.

Donderdag 1 september

The Last Movie Stars op HBO MAX

Zesdelige documentaireserie over Hollywoodsterren Paul Newman en Joanne Woodward die vijftig jaar samen waren. Voor een ander project werden bekenden van het stel zoals Elia Kazan, Sidney Lumet, Karl Malden, Sidney Pollack, Gore Vidal, Jacqueline Witte en het stel zelf geïnterviewd. Acteur/regisseur Ethan Hawke gebruikte de transcripties van die interviews voor deze docu. 

Donderdag 1 september

Wisting seizoen 2 op Viaplay

Een Noorse serie met internationale sterren. De hoofdrol is voor rechercheur William Wisting. Ook in dit tweede seizoen wordt er weer volop gejaagd op de Amerikaanse seriemoordenaar uit seizoen 1. Speciale agenten Maggie Griffin (Carrie-Anne Moss) en John Bantham komen helpen bij het onderzoek.

Détox seizoen 1 op Netflix

Franse komische serie over huisgenoten en nichtjes Léa (Tiphaine Daviot) en Manon (Manon Azem) die beseffen dat ze een toxische relatie hebben met het internet. Ze besluiten het ondenkbare te doen: dertig dagen geen apparaat gebruiken, maar dat blijkt niet even makkelijk.

Donderdag 1 september

Love in the Villa op Netflix

Het zal je maar gebeuren. Om een verbroken relatie te verwerken plan je een vakantie in het zonovergoten Italië, maar daar aangekomen blijkt er een fout te zijn gemaakt. De mooie villa die je had uitgezocht is al vergeven aan een chagrijnige en bizar lange, maar knappe Britse kerel. Zelfs als je nog nooit een romcom hebt gezien kun je wel raden wat er dan gebeurt. Een hint? De film heet Love in the Villa...  

Vrijdag 2 september

The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 1 op Prime Video

De nieuwe serie speelt in hetzelfde universum als Peter Jacksons filmtrilogieën The Lord of the Rings en The Hobbit, die gebaseerd zijn op de boeken van J.R.R. Tolkien. Het verhaal speelt zich net als de films af in Midden-aarde, maar in een periode duizenden jaren vóór de beide filmtrilogieën.

Vrijdag 2 september

Life by Ella seizoen 1 op Apple TV+

De 13-jarige Ella kan er weer tegenaan. Na kort in aanraking te zijn geweest met kanker heeft ze een fris perspectief op het leven, ze is enthousiast voor wat de toekomst haar heeft te bieden en “pluk de dag” is haar nieuwe levensmotto. Met haar beste vrienden aan haar zijde confronteert ze haar angsten en is ze vastbesloten om zich niet te laten afleiden door de kleinigheden van nepvrienden en social media.

Vrijdag 2 september

Elvis op HBO MAX

Het leven van The King werd op bijzondere wijze verfilmd door Baz Luhrman. De regisseur maakte er een soort lange videoclip van en dat werkt heel goed. Austin Butler speelt Elvis Presley op geweldige wijze en Tom Hanks is iets minder goed als Elvis' mysterieuze manager Colonel Tom Parker, die in het echt Dries van Kuijk uit Breda was. 

Vrijdag 2 september

Buy My House seizoen 1 op Netflix

Amerikaanse huiseigenaren zetten in deze realityserie hun huis te koop bij vier ervaren vastgoed beleggers in de hoop dat ze een enorme hoeveelheid geld krijgen. 

Vrijdag 2 september

Fakes seizoen 1 op Netflix

Tieners Zoe en Becca ontdekken in deze serie dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om een valse ID-kaart te maken waarmee je als minderjarige toch de kroeg binnenkomt of drank kunt kopen bij de slijter. Als Zoe en Becca in contact komen met een vage gast die wel interesse heeft in hun zelfgekluste ID-kaarten en er meteen tweehonderd bestelt, beginnen ze een handeltje. En zo rollen ze langzaam in de criminaliteit en een wereld vol problemen.

Vrijdag 2 september 

Devil in Ohio seizoen 1 op Netflix

Wanneer de vijftienjarige Jules Mathis op een dag uit school komt, treft ze een onbekend meisje in de keuken aan. Haar moeder, die psychiater is, vertelt dat deze Mae een patiënt is uit het ziekenhuis waar ze werkt en dat ze een paar dagen zal blijven. Maar al snel draagt Mae de kleren van Jules, slaapt ze in haar kamer, wil ze net als Jules ook bij de schoolkrant en flirt ze met de jongen op wie Jules gek is. En Mae heeft geen plannen om weg te gaan. Het wordt pas echt gek wanneer Jules een pentagram in de rug van Mae gekerfd ziet. Langzaam ontdekt ze dat Mae een overlever is van een sekte uit de buurt. En de sekte doet er alles aan om Mae terug te krijgen. 

Vrijdag 2 september 

Dated & Related seizoen 1 op Netflix

Zestien knappe vrijgezellen reizen in Dated & Related af naar een mooie villa in Zuid-Frankrijk. Tot zover niets nieuws onder de zon. Maar we hebben hier eigenlijk te maken met acht tweetallen die allemaal broers, zussen of broer en zus zijn. En ze zijn ook nog eens allemaal op zoek naar de liefde.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Actie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie