Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Apple TV+ en SkyShowtime

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Jeremy Renner is weer de burgemeester van Kingstown, er begint een dramatische serie op Apple TV+ en de tweede Black Panther-film is te zien op Disney+. 

Maandag 30 januari

Mayor of Kingstown seizoen 2 op SkyShowtime

Jeremy Renner speelt Mike McLusky, de onofficiële burgemeester van Kingstown, een stad waar alleen de gevangenis een bloeiend bedrijf is. Mike vecht samen met zijn broer Mitch tegen onrecht. Renner kwam deze winter onder een sneeuwmachine en raakte ernstig gewond, maar het ziet ernaar uit dat het weer goed komt met de acteur. 

Dinsdag 31 januari 

Pamela, a Love Story op Netflix

Intiem portret van Pamela Anderson die  is al dertig jaar actrice, ze profileerde zich als dierenactivist, trouwde 5 keer en is natuurlijk te zien in de beroemdste sekstape uit de geschiedenis. Over dat hoofdstuk in haar leven gaat de serie Pam & Tommy op Disney+, die eerder dit jaar het levenslicht zag en waar Pam niet erg blij mee was.Regisseur Ryan White interviewde Pamela uitgebreid, en volgens hem vertelt Pamela alles. We krijgen ook een kijkje in haar dagboeken en zien beelden die nooit eerder werden vertoond.

Dinsdag 31 januari

Cunk on Earth op Netflix

Philomena Cunk laat ons in deze mockumentary zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft -of niet-, in deze serie die de geschiedenis van de beschaving volgt. Philomena is een typetje van actrice Diane Morgan. 

Woensdag 1 februari 

Black Panther: Wakanda Forever

Deze tweede Black Panther-film moet het doen zonder de hoofdrolspeler uit het eerste deel, Chadwick Boseman. Hij overleed in 2020 aan darmkanker en zijn personage T'Challa is niet gerecast. Wakanda Forever speelt zich een jaar na het overlijden van T’Challa af. En het gaat niet goed met zijn thuisland Wakanda. Zijn zusje Shuria (Letitia Wright) heeft het moeilijk met de dood van haar broer en krijgt te maken met schurk Namor.

Woensdag 1 februari

Gunther's Millions op Netflix

Meer dan twintig jaar lang werden een stel Duitse herders met de naam Gunther in serieuze nieuwsverhalen opgevoerd als rijke erfgenamen van een Duitse gravin. Maar dat verhaal werd de wereld in geholpen door een hele foute Italiaanse zakenman. De driedelige documentaire Gunther's Millions laat precies zien hoe het zit.

Donderdag 2 februari

Freeridge op Netflix

Zussen en rivalen Gloria en Ines en hun vrienden Demi en Cameron vinden ze een mysterieuze doos en laten ze daarmee een vloek los die donkere tegenslag brengt in hun levens. Deze serie is een spin-off van de serie On My Block.

Vrijdag 3 februari 

Dear Edward seizoen 1 op Apple TV+

Serie over Edward Adler (Colin O’Brien), een 12-jarige jongen die als enige een vliegtuigongeluk overleeft. Ook de familie van Edward overleed bij de crash. Hij en iedereen die geraakt werd door het ongeluk proberen daarna zo goed en zo kwaad als het kan nog iets te maken van het leven. Ook Connie Britton en Taylor Schilling spelen rollen. 

Vrijdag 3 februari

True Spirit op Netflix

Voor Laura Dekker had Australië haar eigen zeilmeisje. De 16-jarige Jessica Watson deed in 2009 een poging als jongste solo-zeilster ooit rond de wereld varen. De film True Spirit laat zien hoe dat haar verging.

Vrijdag 3 februari

Stromboli op Netflix 

De verfilming van het gelijknamige boek van Saskia Noort. Hoofdpersoon is journaliste Sara die twee leuke kinderen, een mooi huis en een alcoholistische man heeft (ze drinkt zelf ook behoorlijk wat). Ze werd in haar jeugd verkracht en die ervaring komt steeds vaker naar boven. Sara besluit te scheiden en op vakantie naar het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli te gaan. Daar komt ze bij toeval terecht in een workshop onder leiding van goeroe Jens.

Vrijdag 3 februari

Viking Wolf op Netflix

De zeventienjarige Thale (Elli Rhiannon Müller Osborne) is met haar ouders verhuisd naar een klein stadje omdat haar moeder een nieuwe baan bij de plaatselijke politie heeft. Tijdens het eerste feestje dat Thale  bezoekt, gaat het meteen gruwelijk mis. Een student wordt op een vreselijke manier vermoord en Thale is getuige. Alleen weet niemand zeker wie of wat de moordenaar is. Zou het wellicht een weerwolf kunnen zijn?

Vrijdag 3 februari

Infiesto op Netflix

Op de eerste dag van de lockdown, in maart 2020 worden twee rechercheurs naar een klein mijnstadje in de Spaanse regio Asturië gestuurd. Daar is iets heel geks aan de hand. Een vrouw die al maanden verdwenen was en van wie iedereen dacht dat ze dood was, duikt ineens weer op. De rechercheurs moeten dit mysterie zien op te lossen terwijl de hele wereld in rep en roer is door de corona-epidemie.

Zaterdag 4 februari

Bullet Train op Netflix

Brad Pitt kijken die een huurmoordenaar speelt met de opvallende bijnaam Lady Bug. Zoals dat gaat met huurmoordenaars moet hij nog een laatste klus klaren voordat hij met pensioen kan. En zoals dat gaat met huurmoordenaars en hun laatste klus, loopt dat niet van een leien dakje. Ladybug moet een zilveren koffer stelen in de hogesnelheidstrein van Tokio naar Kyoto, maar hij is duidelijk niet de enige die die opdracht heeft gekregen.

Zondag 5 februari

Mijn Vader, de Premiejager op Netflix

Animatieserie voor kinderen waarin een intergalactische premiejager zijn plicht als vader wel heel erg serieus als zijn twee kinderen per ongeluk met hem meereizen naar de ruimte en zijn missie laten mislukken.

Black Panther: Wakanda Forever

Actie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mayor of Kingstown

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie