Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Apple TV+, Prime Video en Ziggo

Series | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat deze week op Disney+. En je kunt ook kijken naar de comedyserie Loot op Apple TV+ of een grappige nieuwe datingshow op Prime Video. 

Maandag 20 juni

The Future of op Netflix

Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden. Jurnee Smollett presenteert.

Woensdag 22 juni

Doctor Strange in the Multiverse of Madness op Disney+

Doctor Strange lijdt aan een gebroken hart. Hij is nog steeds gek op Dr. Christine Palmer (Rachel McAdams), maar zij trouwt met een ander. Op de bruiloft in kwestie verschijnt een ongenode gast, een gigantische eenogige octopus, die tiener America Chavez (Xochitl Gomez) probeert te vermoorden. Dr. Strange realiseert zich dat hij America in zijn dromen heeft gezien. Zij heeft de gave om te 'dreamwalken', ronddolen in andere universums. Het is een vaardigheid die ze niet onder controle heeft en die een demon nogal boos maakt. Het is aan dr. Strange om America te redden en hij roept daarvoor de hulp in van ex-Avenger Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen). Maar dat had hij beter niet kunnen doen.

Woensdag 22 juni

The Bite seizoen 1 op Ziggo

The Bite volgt het leven van Rachel (Audra McDonald) en Lily (Taylor Schilling) in New York wanneer een dodelijke nieuwe variant van het coronavirus rondwaart. Alleen ditmaal veranderen de doden in zombies. 

Woensdag 22 juni

The Hidden Lives of Pets op Netflix

Deze docuserie gaat over huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden onze beste vrienden. Hugh Bonneville van Downton Abbey is de voice-over. 

Woensdag 22 juni

Love & Gelato op Netflix

De Amerikaanse Lina (Susanna Skaggs) brengt haar zomer door in Rome en Toscane, maar aanvankelijk staat haar hoofd helemaal niet naar zonneschijn en liefde. Ze zit met haar gedachten bij haar moeder, die doodziek thuis is. Zij heeft de wens uitgesproken dat Lina in Italië haar vader gaat ontmoeten. Lina heeft daar helemaal geen zin in, want ze had het fijner gevonden als ze haar vader de afgelopen zestien jaar had kunnen zien. Als ze aan de hand van een oud dagboek van haar moeder het land verkent, valt ze echter voor de charmes van Italië en de plaatselijke bewoners.

Woensdag 22 juni

The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix

Superhelden Vanya/Viktor (Elliot Page), Five (Aidan Gallagher), Klaus (Robert Sheehan), Allison (Emmy Raver-Lampman), Diego (David Castañeda) en Luther (Tom Hopper) keren terug naar het Hargreeves-hoofdkantoor waar ze ontdekken dat dat ineens bevolkt wordt door The Sparrow Academy. En vader Reginald Hargreeves leeft! De leden van The Umbrella Academy zijn zo te zien beland in een parallel universum waar alles anders is. Hun tegenhangers van de Sparrow Academy zijn stijlvol, slim en ijskoud. Het komt tot een gewelddadige clash tussen hen en de Umbrella's. En dat is er ook nog een gezamenlijke vijand. 

Woensdag 22 juni

Snowflake Mountain op Netflix

Britse realityserie waarin een groep verwende en onverantwoordelijke jongeren de wildernis in wordt gestuurd. Daar krijgen ze het zwaar want ze moeten het doen zonder stromend water en make-up. En erger nog, er is ook geen wifi. 

Donderdag 23 juni

Krolowa/Queen op Netflix

De serie draait om een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen die zijn glamoureuze leven tijdelijk opgeeft om terug te gaan naar zijn Poolse familie. Het weerzien met zijn dochter en kleindochter is minder warm dan hij had gehoopt, maar hoe meer tijd de drie samen doorbrengen, hoe dichter ze weer bij elkaar komen

Vrijdag 24 juni

Loot seizoen 1 op Apple TV+

Molly Novak (Maya Rudolph) is al twintig jaar getrouwd met een megamiljardair en leidt een luxe leven. Als ze ontdekt dat haar echtgenoot haar bedriegt volgt er een knallende ruzie die in de pers breed wordt uitgemeten. Molly belandt op een dieptepunt, maar de riante buit die ze binnenhaalt met haar echtscheiding maakt veel goed. Ze besluit haar nieuwe miljarden goed te besteden via haar liefdadigheidsorganisatie.

Vrijdag 24 juni

The One that Got Away op Prime Video

Zes singles zijn op zoek naar liefde maar in deze datingshow krijgen de deelnemers de kans om mensen uit hun verleden nog eens te ontmoeten, want misschien is een van hen wel 'the one who got away'. 

Vrijdag 24 juni

Chloe seizoen 1 op Prime Video

Becky Green (Erin Doherty) is geobsedeerd is door haar jeugdvriendin Chloe Fairbourne's (Poppy Gilbert) perfecte leven op social media. Inclusief aanbiddende echtgenoot en hoog opgeleide vrienden. Zelf woont ze in een klein flatje en zorgt ze voor haar dementerende moeder. Als Chloe plotseling overlijdt, moet en zal Becky de waarheid over haar dood achterhalen. Ze doet zich voor als iemand anders en gaat op onderzoek uit.

Vrijdag 24 juni

La Casa de Papel: Korea seizoen 1 op Netflix

Noord- en Zuid-Korea hebben hun ruzie in deze serie bijgelegd en worden één land met één munteenheid. Daar zou iedereen van moeten profiteren, maar er zijn heel wat mensen die berooid achterblijven. Een groep daarvan probeert alsnog te krijgen waar het recht op denkt te hebben door grootste geldroof ooit te plegen (hé, dat komt ons bekend voor). Daarna gaan de maskers voor en de rode overallen aan en wordt er veel geschoten.

Vrijdag 24 juni

The Man from Toronto op Netflix

De beste huurmoordenaar ter wereld oftewel The Man from Toronto (Woody Harrelson) en Teddy, een stuntelaar uit New York (Kevin Hart) lopen elkaar in deze actiefilm tegen het lijf in een Airbnb. Daarna worden de twee met elkaar verwisseld en moeten ze samenwerken om de boel te redden. En dat zonder elkaar te vermoorden. Kaley Cuoco en Ellen Barkin spelen ook een rol.

Vrijdag 24 juni

Man vs Bee op Netflix

Rowan Atkinson speelt een man die moet oppassen op een grote, luxe villa. Daar krijgt hij het aan de stok met een irritante bij. Dat lijkt misschien een mager gegeven, maar het is voldoende voor een tiendelige comedyserie.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Actie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Loot

Komedie | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie