Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, SkyShowtime, Prime Video en Apple TV+ (4 t/m 10 september 2023)

Series | 27 dagen geleden | Irma Tomas

Deze week is het meer dan gezellig op de streamingdiensten met o.a. The Little Mermaid, stellen in een ivf-kliniek, een schietgrage marshal en een beer die cocaïne vindt.

Woensdag 6 september 

The Little Mermaid op Disney+

Zeemeermin Ariël heeft er altijd al naar verlangd een kijkje te nemen n de bovenwaterwereld. Haar vader, zee-koning Triton heeft het haar altijd verboden om zich te bemoeien met de mensensoort, maar Ariël redt toch prins Eric van verdrinking en ze wordt nog verliefd op hem ook.  Maar hoe kan zij ooit met hem samenzijn als ze niet aan land kan komen? De boosaardige zee-heks Ursula heeft een oplossing. Er was nogal wat te doen over het feit dat de zeemeermin ineens zwart is, maar actrice Halle Bailey brengt het er best aardig vanaf. 

Woensdag 6 september 

Justified: City Primeval op Disney+

Het vervolg op de serie Justified (ook op Disney+), waarin Timothy Olyphant (Deadwood) terugkeert als de schietgrage Marshal Raylan Givens die nu in Miami werkt. Tijdens een tripje met zijn dochter krijgt hij te maken met de nietsontziende crimineel Clement Mansell.

Woensdag 6 september

Predators op Netflix

In vijf afleveringen staat telkens een ander type roofdier en hun manier van jagen centraal. De cheetah, de ijsbeer, de leeuw, de puma en de wilde hond worden middels moderne technologie van dichtbij gefilmd. De Britse acteur Tom Hardy is de verteller. 

Woensdag 6 september

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America op Netflix

Jarenlang werden kinderen seksueel misbruikt bij de Amerikaans padvinders. Deze documentaire heeft interviews met klokkenluiders, slachtoffers en voormalige medewerkers.

Donderdag 7 september 

De Club op Prime Video

Vlaams/Nederlandse serie waarin drie koppels worden gevolgd die bevriend zijn geraakt in de wachtkamer van een IVF-kliniek. Zij hadden hun toekomst al helemaal gepland, maar moeten zich aanpassen wanneer hun kinderwens niet zo vanzelfsprekend blijkt. Lies Visschedijk speelt een van de hoofdrollen. 

Donderdag 7 september

Liebes Kind op Netflix

Thrillerserie over Lena en haar twee kinderen Hannah en Jonathan die lijden onder de terreur van de vader des huizes. Hij controleert de drie en het gezin leeft volgens zijn strikte regels: niet alleen maaltijden, maar ook toiletbezoek en studietijden zijn tot op de minuut nauwkeurig geregeld. Reinheid is een andere vereiste: zodra de vader de kamer binnenkomt, moet iedereen in een rij gaan staan en zijn handen laten zien omdat de nagels schoon moeten zijn. Liebes Kind begint waar andere thrillers eindigen: met de ontsnapping van Lena en met haar ouders die al 13 jaar wanhopig op zoek zijn naar hun dochter.

Donderdag 7 september 

Virgin River seizoen 5 deel 1 op Netflix

In seizoen vijf zie je hoe het verder gaat met Brie, die getuigt in het proces tegen haar verkrachter. Nu Mel en Jack een nieuwe fase ingaan worden ze ook geconfronteerd met gebeurtenissen uit het verleden, en bovendien wordt heel Virgin River bedreigd door een enorme, naderende bosbrand. Komt het paradijselijke leven in het plaatsje in gevaar?

Donderdag 7 september

Top Boy seizoen 3/5 op Netflix

Hoe loopt het af met de Britse drugsdealers Dushane (Ashley Walter), Sully (Kane Robinson) en Jamie (Micheal Ward)? We zien het in het laatste seizoen van de Britse misdaadserie. 

Vrijdag 8 september 

The Changeling op Apple TV+

'Een sprookje voor volwassenen. Een horrorverhaal, een ouderschapsfabel en een gevaarlijke odyssee door een stad in New York waarvan je het bestaan niet afwist.' Dat is de samenvatting die Apple zelf geeft van de serie. Het verhaal begint in ieder geval met Apollo en Emma die verliefd worden voordat alles misgaat. 

Vrijdag 8 september 

Sitting in Bars with Cake op Prime Video

In de zomer van 2012 bakte Audrey Schulman een taart om die vervolgens mee te nemen naar een bar waar haar beste vriendin haar verjaardag vierde. De taart was een hit, niet alleen bij haar vrienden, maar ook bij alle mannen in de bar dat ze de activiteit de naam cakebarring gaf, oftewel een taart naar een bar meenemen om mannen te ontmoeten. Schulman toog daarna een jaar lang iedere week naar een café met een taart en schreef er het boek over waarop deze film is gebaseerd.  

Vrijdag 8 september 

Spy Ops op Netflix

in deze nieuwe serie vertellen echte geheim agenten over de belangrijkste missies van hun leven. De spionnen die in Spy Ops aan het woord komen zijn al wat ouder en niet meer actief. Hun missies vonden dan ook meestal tientallen jaren geleden plaats. Zo vertellen Israëlische geheim agenten over operatie Wrath of God, waarmee de Palestijnse terroristen werden geëlimineerd die in 1974 het Israëlische olympisch team hadden vermoord. 

Vrijdag 8 september

El Cuerpo en Llamas op Netflix

In een stuwmeer wordt het lichaam van politie-agent Pedro gevonden. Hij is vermoord. Het leidt tot veel aandacht van het publiek voor de zaak die steeds groter wordt wanneer het onderzoek onthult dat Pedro en twee collega's betrokken waren bij corruptie, geweld en seksuele schandalen. De twee collega's zijn zijn partner Rosa en haar ex-vriend Albert. 

Zondag 10 september 

Cocaine Bear op SkyShowtime

Het verhaal van Cocaine Bear klinkt te gek om waar te zijn maar in 1985 liep er toch echt een beer met een overdosis cocaïne rond in de Amerikaanse staat Georgia. Hij zou later heel toepasselijk de bijnaam Pablo Eskobear krijgen. De beer had zich tegoed gedaan aan een flinke hoeveelheid drugs afkomstig van het neergestorte vliegtuig van een drugssmokkelaar. Pablo had maar liefst 34 kilo tot zich genomen. De beer in kwestie deed verder niemand kwaad maar dat is wel anders in Cocaine Bear. De beer wil bloed zien. Keri Russell speelt een moeder die in het bos op zoek gaat naar haar spijbelende dochter vergezeld door een chagrijnige boswachter. En dan is er ook nog een stel hikers van wie er eentje wordt gespeeld door Hannah Hoekstra en er zijn drugsdealers die de coke terug moeten vinden.