Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Apple TV+, SkyShowtime, HBO MAX en Prime Video

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

Seizoen 2 van The Summer I Turned Pretty, de nieuwe spannende serie Full Circle en het vervolg op Foundation, er is deze week meer dan genoeg te doen op de streamingdiensten. 

Maandag 10 juli

Ghosts of Beirut op SkyShowtime

Deze documentaireserie vertelt een van de grootste spionageverhalen van de moderne tijd vanuit het Amerikaanse, Israëlische en Libanese perspectief. De klopjacht op Imad Mughniyeh, de ongrijpbare Libanese terrorist die zijn tegenstanders in de CIA en Mossad meer dan twee decennia te slim af was.

Woensdag 12 juli

The Afterparty seizoen 2 op Apple TV+

De achtdelige misdaadkomedie vertelde het verhaal van een moord vanuit het oogpunt van acht verschillende verdachten. En dat pakte in het eerste seizoen goed uit. Seizoen 2 gaat over een nieuwe misdaad: een moord op een bruiloft. 

Woensdag 12 juli

Quarterback op Netflix

Patrick Mahomes, Kirk Cousins, en Marcus Mariota bekleden de belangrijkste positie in het American Football, ze zijn quarterback. Voor de docu droegen de drie iedere wedstrijd een microfoon zodat de kijker deel wordt van de wedstrijd. 

Donderdag 13 juli 

Full Circle op HBO MAX

Claire Danes speelt Sam die op een dag een telefoontje krijgt met een boodschap die niemand ooit wil horen. Haar tienerzoon Jared is ontvoerd. De politie start een onderzoek en ontdekt al snel dat Sam en haar man wat geheimen te verbergen hebben. Regisseur van Full Circle is Steven Soderbergh en dat is niet de eerste de beste. Soderbergh is verantwoordelijk voor films als Ocean's Eleven, Traffic, Erin Brockovich en Magic Mike.

Vrijdag 14 juli

Bird Box Barcelona op Netflix

In Bird Box uit 2017 werd de mensheid geteisterd door onzichtbare krachten die mensen hun grootste angsten voorspiegelden waarop die mensen massaal zelfmoord pleegden. De enige mogelijkheid om te overleven was een blinddoek. In Bird Box Barcelona is het precies hetzelfde liedje. Slechts een handvol mensen blijft over. Maar zij krijgen te maken met nog een extra dreiging. Er zijn namelijk wel mannen die gewoon buiten lopen zonder blinddoek. Hoe kan dat?

Vrijdag 14 juli 

Foundation op Apple TV+

In het eerste seizoen schetste Foundation de toekomst van de mensheid, die zich heeft verspreid over talloze planeten. Aan het hoofd van dit galactische keizerrijk staat de keizer (Lee Pace), een kloon van Cleon I die om de zoveel tijd wordt vervangen door een volgende kloon. Aan het einde van het eerste seizoen onthult Seldon (postuum) zijn plan om op de afgelegen wereld Terminus een nieuwe beschaving te laten opbloeien. 

Vrijdag 14 juli

The Summer I Turned Pretty seizoen 2 op Prime Video

In het tweede seizoen kijkt Belly niet erg uit naar de zomer vanwege de ingewikkelde relatie met Jeremiah en Conrad en de ziekte van Susannah. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde strandhuis in gevaar brengt, moet Belly haar vrienden bij elkaar brengen en uitzoeken waar haar hart nu werkelijk thuishoort.

Vrijdag 14 juli 

Too Hot to Handle seizoen 5 op Netflix

In deze realityserie mogen de kandidaten voor de verandering eens niet aan elkaar zitten en dat is best lastig omdat ze allemaal knap en gespierd zijn. De bedoeling is dat de deelnemers zich openstellen voor de liefde in plaats van de lust. 

Vrijdag 14 juli 

The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2 op Netflix

The Beauty Queen of Jerusalem is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van schrijver Sharit Yishai-Levi en gaat over een rijke familie in Jeruzalem. In seizoen 2 volgen we Rosa, die net getrouwd is met David. Maar hun relatie komt onder druk te staan wanneer ze hun intrede doen in de Britse high society. Intussen wordt de dreiging van de Tweede Wereldoorlog steeds groter.

Vrijdag 14 juli 

Five Star Chef op Netflix

Topkok Michel Roux jr. is het jurylid in deze wedstrijd voor professionele chefs die niets liever willen dan hun gerechten geserveerd krijgen in het historische restaurant Palm Court in het Langham Hotel in Londen.