Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video, Disney+ en Apple TV+ (18 t/m 24 september)

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

De documentaire The Super Models belooft veel en wat dacht je van de prequelserie The Continental: From the World of John Wick?

The Saint of Second Chances op Netflix

Dinsdag 19 september

Mike Veeck is de zoon van Bill Veeck, een hele grote naam in het honkbal. De naam Veeck werd bekend doordat Mike entertainment bracht in het daarvoor misschien wat saaie honkbal. Thema-avonden, vuurwerk, cadeautjes, de Veecks maakten entertainment van de sport. Zoon Bill gooide roet in het eten toen hij in 1979 tijdens een wedstrijd een enorme bak met elpees  liet exploderen om het einde van de disco in te luiden. Het liep uit op een totale chaos waarna de familienaam besmeurd was.

Woensdag 20 september 

The Super Models op Apple TV+

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington waren absolute rocksterren in de jaren tachtig. Ze kregen betaald als koningen en mochten opdraven in de clip van Freedom '90 van George Michael. De documentaireserie The Super Models gaat over de carrières van het viertal.

Woensdag 20 september

The Murdaugh Murders: A Southern Scandal seizoen 2 op Netflix 

Drie nieuwe afleveringen over het proces van Alex Murdaugh die schuldig werd bevonden aan de moord op echtgenote Maggie en zijn 22-jarige zoon Paul in 2021. Hij kreeg levenslang. In het tweede seizoen komen mensen aan het woord die vertellen over de dagen vlak voor de moord. Het gaat om huishoudster Blanca Turrubiate-Simpson, de verzorgster van Libby Murdaugh, de moeder van Alex, Curtis Edward Smith, de neef van Alex en jurylid Gwen Generette.

Donderdag 21 september

Sex Education seizoen 4 op Netflix

De leerlingen van Moordale Secondary komen in het laatste seizoen terecht op het hele sjieke Cavendish Sixth Form College. Otis wil een kliniek opzetten, maar Cavendish heeft al een sextherapeut. Eric is intussen heel druk met het dragen van mooie outfits en met seks terwijl Aimee nieuwe dildo's uitprobeert. Maeve zit in de VS op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy en Otis mist haar. 

Donderdag 21 september

Jaane Jaan op Netflix

Indiase film waarin de levens van een pittige moeder, een getalenteerde wiskundige en een vasthoudende rechercheur door een onderzoek met elkaar verstrengeld raken. 

Vrijdag 22 september 

Still Up op Apple TV+

Lisa en Danny leiden in deze Britse comedyserie allebei aan slapeloosheid en houden elkaar via hun telefoon gezelschap tijdens die slapeloze uurtjes. Hun band wordt steeds sterker en dat is minder leuk voor de vriend van Lisa en de dates van Danny. 

Vrijdag 22 september 

The Continental: From the World of John Wick op Prime Video

Serie over de ontstaansgeschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars dat centraal staat in het John Wick universum. Door de ogen van een jonge Winston Scott voert de serie terug naar het grimmige New York van de jaren '70, waar hij geconfronteerd wordt met het verleden. Een verrassende naam in de cast is die van Hollywood-icoon Mel Gibson. Hij speelt Cormac, een bendeleider in New York en de huidige manager van The Continental Hotel.

Vrijdag 22 september

No One Will Save You op Disney+

Horrorfilm over muurbloempje Brynn Adams die het liefst thuis blijft, in haar ouderlijk huis waar ze zich veilig voelt. Een inbreker in je eigen huis is al afschuwelijk maar Brynn heeft de pech dat ze thuis bezoek krijgt van een stel buitenaardse wezens. En die zijn niet vriendelijk. 

Vrijdag 22 september

Spy Kids: Armageddon op Netflix

De kinderen van de beste geheim agenten ter wereld helpen onbedoeld een machtige videogames-ontwikkelaar een virus los te laten op de wereld dat hem de macht geeft over alle technologie. Daarop moeten de kinderen hun ouders en de wereld zien te redden.

Vrijdag 22 september

Song of the Bandits op Netflix

Historische dramaserie uit Zuid-Korea die zich afspeelt in de jaren twintig toen Korea bezet werd door Japan. Een groep mensen ziet koers naar de wetteloze regio Gando om van daar uit het verzet te organiseren. 

Vrijdag 22 september

Love is Blind seizoen 5 op Netflix

In seizoen 5 van Love is Blind gaan vrijgezellen uit Houston op zoek naar de liefde. En natuurlijk gebeurt dat weer net zo als in de vorige vier reeksen. Met daten in een pod zodat de mannen en vrouwen elkaar niet kunnen zien.