Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Amazon, Disney, Videoland, Apple en Ziggo

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Alle beschikbare streamingdiensten komen deze week met nieuw werk en daar zit best wat moois tussen. Afijn, kijk zelf maar.

Dinsdag 1 juni op Netflix

On Becoming a God in Central Florida

Krystal Stubbs (Kirsten Dunst) werkt in 1992 voor weinig geld bij een waterpark in Florida. Haar leven komt in puin te liggen wanneer haar man Travis (Alexander Skarsgård) betrokken raakt bij een piramidespel. Dat laat Krystal niet op zich zitten en ze zint op wraak door zich omhoog te werken bij het bedrijf dat haar alles kostte. 

Dinsdag 1 juni 

Start-Up op Netflix

De dramaserie Start-up speelt zich af binnen de hard groeiende hightech-wereld van Zuid-Korea, het land van Samsung en LG. De jonge Seo Dal-mi heeft grote plannen en droomt ervan om de vrouwelijke Steve Jobs te worden. Door een misverstand kruist haar pad dat van Nam Do-san, een verlegen wiskundig genie en oprichter van Samsan Tech. Het is het begin van veel drama, romantiek, intrige en humor: een kenmerkende mix die K-drama zo onweerstaanbaar maakt.

Zet Start-Up op je kijklijst

Dinsdag 1 juni

Pure op Ziggo

De 24-jarige Marnie heeft een opvallend probleem: ze heeft iedere dag last van ongepaste seksuele gedachten.Marnie ziet de hele dag blote mensen of mensen die het met elkaar doen. Ze gaat naar Londen om daar uit te vinden wat haar mankeert.

Woensdag 2 juni

LA's Finest op Ziggo

Spin-off van de Bad Boys-film over rechercheur Syd Burnett (Gabrielle Union) de zus van Marcus Burnett (Martin Lawrence). In L.A.'s Finest wordt Syd na het oprollen van een drugskartel vanuit Miami overgeplaatst naar Los Angeles, waar ze samen moet werken met detective Nancy McKenna (Jessica Alba).

Lees ook: Dit was vorige week nieuw op de streamingdiensten

Vrijdag 4 juni

Sweeth Tooth op Netflix

Series waarin de mens zo goed wordt uitgeroeid door een virus kennen we zo langzamerhand wel maar dit lijkt toch echt een heel bijzondere te worden. Een reeks die beschreven wordt als een kruising tussen Mad Max en Bambi moet wel fantastisch zijn? In Sweet tooth worden na de apocalyps allerlei kinderen geboren die een kruising zijn tussen een mens en een dier. Een van hen is Gus en Gus lijkt op een hert. Hij gaat op zoek naar antwoorden.

Zet Sweet Tooth op je kijklijst

Vrijdag 4 juni 

Xtremo op Netflix

Keiharde Spaanse film waarin Lucero twee jaar geleden het ondenkbare deed: hij vermoordde de vader en zoon van zijn broer Max en liet Max zelf voor dood achter. Wanneer de mannen van Lucero ook nog de familie van Leo, de nieuwe protegé van Max vermoorden, is de maat vol. Max wil wraak. Hij maakt een lijst van iedereen die eraan moet geloven en werkt zijn lijstje vakkundig af. 

Zet Xtremo op je kijklijst

Vrijdag 4 juni

Feel Good seizoen 2 op Netflix

De Canadese Mae Martin speelt zichzelf in deze serie: een jonge, ex-verslaafde stand-upcomedian, die het probeert te maken in de comedywereld. In het eerste seizoen werd ze verliefd op George en viel ze terug in haar cocaïneverslaving. Lisa Kudrow speelt de moeder van Mae.

Zet Feel Good op je kijklijst

Vrijdag 4 juni 

Raya and the Last Dragon op Disney +

Deze Disney-film staat al een paar maanden op de streamingdienst. Je moest alleen wel 21,99 euro bijbetalen, maar vanaf vrijdag kun je 'm gratis en voor niks zien. De animatiefilm gaat over de stoere Raya die op avontuur gaat om haar land Kumandra te redden dat al een eeuwigheid in oorlog is. Het is aan Raya om de laatste draak te vinden die het land weer kan maken hoe het ooit was. Ze verzamelt een paar medestanders en gaat op pad.

Zet Raya and the Last Dragon op je kijklijst

Vrijdag 4 juni 

Lisey's Story op Apple TV+

Stephen King schreef niet alleen het boek waarop deze serie gebaseerd is, hij nam ook de scripts van alle acht afleveringen voor zijn rekening en dat doet de horrorkoning niet vaak. Lisey's Story is een drama/thriler over weduwe Lisey Landon (Julianne Moore). Haar echtgenoot Scott (Clive Owen) liet na zijn dood een aantal manuscripten achter die nogal gewild blijken. Professor Dashmiel (Ron Cephas Jones) wil deze zo graag in handen krijgen dat Lisey gevaar loopt als ze ze niet overdraagt. 

Zet Lisey's Story op je kijklijst

Vrijdag 4 juni

Follow the SOA op Videoland

De 18-jarige Esmée (Damaris de Jong) wordt ontmaagd en krijgt meteen van haar sekspartner te horen dat hij chlamydia heeft en dat die wel van haar moet komen. Daarna wil Esmée per se uitvinden wie de verspreider is van de SOA in kwestie. Tijdens haar onderzoek ontdekt ze veel wetenswaardigheden over het seksleven van haar klasgenoten. Zangeres Merol speelt ook een rol in deze dramaserie. 

Vrijdag 4 juni

Genius: Aretha op Disney+

Serie over het leven van de legendarische soulzangeres Aretha Franklin. Cynthia Erivo speelt Aretha, Courtney B. Vance is haar vader: de predikant, activist en gospelzanger C.L. Franklin. 

Vrijdag 4 juni

DOM op Amazon Prime Video

Braziliaanse serie waarin Pedro in Rio de Janeiro in zijn tienerjaren in aanraking met cocaïne. Hij wordt na een tijdje zelfs Pedro Dom, de baas van een criminele bende. Zijn vader Victor Dantas is politieman en ziet met lede ogen aan hoe het zijn zoon vergaat. Gebaseerd op ware feiten. 

Zondag 6 juni

Poeslief: Een Ode aan de Kat op Netflix

Een film die volledig uit kattenfilmpjes bestaat die werden opgestuurd door Nederlandse eigenaren. Abatutu, een kat die regelmatig 'acteert' in films, speelt ook een grote rol. Abatutu geeft namelijk een exclusief kijkje in zijn leven als “BK-er”; Bekende Kat. Nicolette Kluijver sprak de film in.

Zet Poeslief: Een Ode aan de Kat op je kijklijst

Maandag 7 juni 

Stumptown op Videoland

Dex Parios (Cobie Smulders uit How I Met Your Mother) diende als marinier in Afghanistan waar ze haar geliefde verloor. Terug in Amerika werkt ze zichzelf in de nesten door een gokschuld op te bouwen. Om die af te betalen en om voor haar broertje met Down te zorgen, gaat ze aan de slag als privé-detective.

Zet Stumptown op je kijklijst