Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week arriveert weer een nieuwe lading series en films op Netflix dus je hoeft je niet te vervelen. Wij zetten de beste titels voor je op een rijtje. Het hoogtepunt volgens ons: de actiefilm Beckett met John David Washington.

Woensdag 11 augustus

The Kissing Booth 3

In The Kissing Booth 3 staat Elle voor een grote beslissing. Haar middelbareschooltijd zit erop en ze moet besluiten naar welke universiteit ze gaat. Wordt het Harvard, waar ze bij Noah kan zijn? Of kiest ze voor haar eigen favoriete school, waar toevallig ook Lee naartoe gaat? Het derde deel van The Kissing Booth op Netflix is gebaseerd op Beth Reekles boek The Kissing Booth 3: One last time, dat tegelijk met de film zal verschijnen.

Zet The Kissing Booth 3 op je kijklijst

Donderdag 12 augustus

AlRawabi School for Girls

Meisjesschool AlRawabi is een fijne plek voor de leerlingen, totdat een aantal nieuwkomers de sfeer verziekt. Een groep vriendinnen wordt het doelwit van pesterijen en geweld, en zowel hun medeleerlingen als de schoolleiding kiezen partij voor de pesters. Dat vraagt natuurlijk om wraak. AlRawabi School for Girls is een Jordaanse Netflix original.

Zet AlRawabi School for Girl op je kijklijst

Vrijdag 13 augustus

Grace and Frankie seizoen 7

Lily Tomlin en Jane Fonda komen nog een keer terug als de onverslijtbare Grace and Frankie. In dit laatste seizoen speelt Dolly Parton een gastrol. 

Zet Grace and Frankie op je kijklijst

Vrijdag 13 augustus

Beckett

Een vakantie in het zonnige Griekenland pakt voor Beckett (John David Washington) anders uit dan gepland. Nadat de Amerikaanse toerist betrokken raakt bij een ongeluk, wordt hij het doelwit van een klopjacht. Hij weet niet wie erachter zit en of hij de politie kan vertrouwen, dus zijn enige hoop is om de Amerikaanse ambassade in Athene te bereiken. Onderweg liggen er allerhande gevaren op de loer.

Zet Beckett op je kijklijst

Vrijdag 13 augustus

Spoorloos seizoen 1

Hoofdpersoon Guillaume Lucchesi heeft in deze Franse serie (die in het Frans Disparu à Jamais heet) net verwerkt dat tien jaar geleden zijn geliefde Sonia en zijn broer Fred overleden na een vreselijke tragedie. En nu is zijn nieuwe vriendin Judith ineens foetsie. Guillaume zet alles op alles om haar te vinden en daardoor ontdekt hij zaken van zijn familie en vrienden die hij liever niet had willen weten.

Zet Spoorloos op je kijklijst

Vrijdag 13 augustus

Valeria seizoen 2

Schrijfster Valeria voelt in deze Spaanse serie dat er iets ontbreekt in haar leven, haar schrijfwerk en haar huwelijk. Samen met daar vriendinnen en een gezonde dosis humor gaat ze opnieuw op zoek naar zichzelf en het geluk dat ze verdient. Als schrijfster van erotische verhalen komt ze helemaal tot leven.

Zet Valeria op je kijklijst

Vrijdag 13 augustus

Brand New Cherry Flavor seizoen 1

Aanstormend filmregisseur Lisa Nova heeft grote ambities in deze horrorserie. Het zonovergoten Los Angeles van de jaren negentig heeft echter ook een duistere kant, en Lisa wordt meegezogen op een psychedelische trip die verandert in een huiveringwekkende nachtmerrie.

Zet Brand New Cherry Flavor op je kijklijst

Zondag 15 augustus

Downton Abbey 6 seizoenen

Ooit stond de serie Downton Abbey al op Netflix, daarna verloor de streamingdienst de rechten aan Amazon Prime Video, maar nu zijn alle zes seizoenen over de adelijke familie Crawley en hun bedienden terug.

Zet Downton Abbey op je kijklijst

 

The Kissing Booth 3

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Beckett

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie