Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De omstreden documentaireserie over Cleopatra staat deze week op Netflix en wat dacht je van het spannende The Mother met de enige echte Jennifer Lopez als huurmoordenaar? Dat wil je zien toch?

Woensdag 10 mei

Dance Brothers

Roni en Sakari (Roderick Kabanga en Samuel Kujala) lijken niet echt op elkaar, maar zijn als broers superclose, ook door hun passie voor dans. Ze proberen het hoofd boven water te houden als professionele dansers, maar dat is geen vetpot. Daarom besluiten ze samen een studio te openen waar ze kunnen oefenen, repeteren, les geven en tegelijkertijd wonen. Al snel maken ze furore met bij bijzondere dansroutines en wordt de club een succes. Dit is de eerste Finse serie op Netflix. 

Woensdag 10 mei

Queen Cleopatra

Documentaire over Cleopatra en andere Egyptische heersers. Jada Pinkett Smith verzorgt de voice-over en is ook uitvoerend producent. Nog voordat de reeks is uitgezonden was er al een rel. Cleopatra wordt in de documentaire gespeeld door een zwarte actrice terwijl de Egyptische koningin dat in het echt niet was. Mensen begonnen op het internet een petitie om de 'geschiedvervalsing' van Netflix aan de kaak te stellen. 

Woensdag 10 mei

Missing: Dead or Alive

De agenten van het sheriff's department in South Carolina houden zich fulltime bezig met vermiste personen. En daar zijn er nogal wat van in de Verenigde Staten. Iedere dag wordt er aangifte gedaan van 1500 mensen die niet thuiskomen. In de serie worden twee van die zaken behandeld. David Taylor is een man die net de loterij had gewonnen toen hij verdween. Heeft zijn verdwijning iets met het gewonnen geld te maken? De sheriffs zijn ook op zoek naar de 10-jarige Amirah Watson. Bij beiden is het de vraag of de politie ze dood op levend zal vinden.

Donderdag 11 mei

Royalteen: Prinsesse Margrethe

Het einde van de Noorse tienerfilm Royalteen riep nogal wat vragen op bij de kijkers. Wat is er gebeurd met prinses Margrethe? Margrethe keurt de relatie van haar broer met burgermeisje Lena af en ze  probeerde haar met chantage af te schrikken, maar dat liep slecht af. Na het rampzalig verlopen schoolfeest uit de eerdere film worstelt Margrethe met haar koninklijke taken. Terwijl ze een dapper gezicht trekt heeft ze het steeds moeilijker en snakt ze naar een normaal leven.

Vrijdag 12 mei

Black Knight

In het jaar 2071 is de lucht in Zuid-Korea niet meer geschikt om te ademen. De bevolking is geslonken met 99 procent en het grootste deel van het land ligt in puin. Wie hier wil overleven is afhankelijk van de zuurstofflessen die door heldhaftige koeriers worden bezorgd. De held in Black Knight is een legendarische koerier met de bijnaam 5-8 (Kim Woo-bin). Hij is het grote voorbeeld voor Sa-wol, een vluchteling met de brandende ambitie om ook koerier te worden.

Vrijdag 12 mei

The Mother

The Mother gaat over een moeder (Jennifer Lopez) met een duister verleden als huurmoordenaar. Hierdoor moet ze zich schuilhouden en kan ze geen contact hebben met haar dochter. Als haar vijanden van vroeger haar dochter ontvoeren, komt de killer na tien jaar weer uit haar schuilplaats in Alaska om haar kind te redden.

Vrijdag 12 mei 

Queer Eye seizoen 7

De mannen van Queer Eye zijn ditmaal in New Orleans alwaar ze mensen een make-over geven. 

Vrijdag 12 mei

Mijn Vader is een Vliegtuig op Netflix

Elise Schaap speelt een vrouw wier vader al 30 jaar in een psychiatrische instelling zit. En na al die jaren wil ze nu eindelijk wel eens weten wie hij is. De regie van Mijn Vader is een Vliegtuig werd gedaan door Antoinette Beumer die daarmee het boek verfilmde dat ze op haar eigen leven baseerde. 

Queen Cleopatra

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Mother

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie