Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is een wat magere week voor Netflix-beprippen maar het is eindelijk wel tijd voor het langverwachte tweede deel van Lupin!

Maandag 7 juni

Captain Underpants: The First Epic Movie

Animatiefilm waarin Sjors en Harold hun schoolhoofd hypnotiseren waardoor hij denkt dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. De grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand.

Woensdag 9 juni 

Awake 

Na een plotselinge mysterieuze wereldwijde ramp stoppen alle elektronische apparaten ermee. Dat lijdt tot nogal wat ongelukken. Nog erger is dat helemaal niemand op aarde meer kan slapen. En slapeloosheid kan mensen helemaal gek maken. De dochter van ex-soldaat Jill zou wel eens de sleutel tot de oplossing in handen kunnen hebben. Dat moet wel een beetje snel want Jill is er zelf ook niet best aan toe.

Zet Awake op je kijklijst

Vrijdag 11 juni

Skater Girl 

Zo vaak zien we geen Indiase films, maar vanaf vrijdag kunnen we kijken naar het drama Skater Girl waarin tienermeisje Prerna een onverwacht skateboard-talent blijkt. Nu wil ze naar de nationale kampioenschappen maar als meisje blijkt dat nog best lastig. 

Vrijdag 11 juni 

Lupin seizoen 1 deel 2

Omdat Hubert Pelligrini zijn familie verscheurd heeft, zint Assane Diop (Omar Sy) op wraak in de tweede lading afleveringen van Lupin. Kijkers kregen aan het eind van deel 1 een enorme cliffhanger voor de kiezen, waarin het lot van zijn ontvoerde zoontje aan een zijden draad hangt.

Zet Lupin op je kijklijst

Vrijdag 11 juni 

Wish Dragon 

Chinese-Amerikaanse animatiefilm over student Din die vastbesloten is zijn verloren liefde Lina te vinden. Hij krijgt hulp van een machtige draak die wensen doet uitkomen. En nu moet Din hard nadenken over wat hij nu eigenlijk echt wil. 

Awake

Sciencefiction | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie