Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het nieuwe aanbod van Netflix is deze week niet heel erg groot, maar de titels die online komen, zijn wel spectaculair!

Dinsdag 7 maart 

Outlander seizoen 6

Jessica Reynolds speelt Malva Christie, die in de boekenreeks bij Fraser Ridge aankomt met haar vader en broer. Malva wordt door Claire als een dochter behandeld. De twee krijgen een goede band maar de liefde is snel voorbij wanneer Malva zegt dat ze zwanger is en dat Jamie de vader van de baby is! Heel lang om daarover na te denken is er niet, omdat Claire een vermoorde Malva vindt. Zij wordt daarop aangeklaagd voor moord, maar Tom Christie neemt de schuld op zich, terwijl ook hij onschuldig is. 

Woensdag 8 maart 

Bodies Bodies Bodies

Bee (Maria Bakalova) gaat de vrienden van haar nieuwe vriendin Sophie (Amandla Stenberg) ontmoeten op een leuk tripje naar het enorme huis van de ouders van Sophie's jeugdvriend David (Pete Davidson). Ze worden niet echt hartelijk ontvangen door de groep omdat Sophie nu niet echt betrouwbaar is. Maar omdat er een orkaan onderweg is, moet iedereen blijven en de vrienden besluiten dan maar een potje 'bodies bodies bodies' te spelen, een spel waarin iemand zogenaamd een moordenaar is en de rest hem moet zien te ontmaskeren. Een overvloed aan drank en drugs helpt de stemming aardig op weg. Maar het duurt niet lang voordat de eerste slachtoffers vallen. De eerste Hollywoodfilm van Halina Reijn gooide hoge ogen. 

Woensdag 8 maart 

MH370: The Plane That Disappeared

Op 8 maart 2014 gebeurde er iets heel raars met Malaysian Airlines-vlucht 370. Het vliegtuig met 239 passagiers en crew aan boord verdween van de radar en niemand kon verklaren waarom dat gebeurde. Aan de vluchtgegevens valt af te leiden dat de Boeing 777 nog minstens 7 uur heeft doorgevlogen waardoor onderzoekers vermoeden dat piloot Zaharie Ahmad Shah misschien op zelfmoordmissie was. Er is ook een kleine kas dat het vliegtuig gekaapt was. Deze driedelige docuserie probeert antwoorden te vinden. 

Woensdag 8 maart

Faraway

Zeynep is een vrouw van middelbare leeftijd en helemaal niet gelukkig met hoe haar leven tot nu toe heeft uitgepakt. Om zichzelf opnieuw uit te vinden, reist ze naar het huis in Kroatië dat ze van haar net overleden moeder heeft geërfd. Ter plekke wacht haar een enorme verrassing. Ze is niet de enige bewoner van het huis, de ruige Josip is ook van de partij. In het begin botst het tussen de twee maar na een tijdje went Zeynep aardig aan haar nieuwe huisgenoot in deze romantische komedie.

Donderdag 9 maart 

You seizoen 4 deel 2

In het eerste deel van het vierde seizoen was Joe heel druk met uit te zoeken wie er toch achter al die moorden op zijn rijke Londense kennissen zat. En hij werd ook weer verliefd. De 'gelukkige' was dit keer Rachel, die het er tot nu toe levend vanaf bracht. In de trailer is te zien dat Joe zich in het tweede deel vooral bezig houdt met schrijver Rhys (Ed Speleers) die graag vrienden wil worden met onze seriemoordenaar. Alleen heeft Joe daar weinig oren naar. Maar Rhys is vasthoudend en het ziet ernaar uit dat Joe wordt gedwongen dingen te doen waar hij helemaal niks voor voelt. 

 

Vrijdag 10 maart 

Outlast

Expeditie Robinson is pittig, maar de overlevingswedstrijd Outlast is andere koek. 16 deelnemers moeten zien te overleven in de wilde natuur van Alaska. Daar staat wel een pittige geldprijs tegenover. De kandidaten in Outlast zijn eenlingen maar om de hoofdprijs van 1 miljoen dollar te winnen, moeten ze samenwerken in een team, anders krijgen ze niets.

Vrijdag 10 maart 

Luther: The Fallen Sun

Londen wordt geplaagd door een gruwelijke seriemoordenaar, en dat terwijl de gevallen rechercheur Luther (Idris Elba) achter de tralies zit. Hij besluit uit te breken en de psychopaat koste wat het kost een halt toe te roepen.

Bodies Bodies Bodies

Komedie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Luther: The Fallen Sun

Misdaad | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie