Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix komt deze week niet met een hele lading series en films maar wel met seizoen 4 van You! En er staat ook een romcom met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon op het programma. Daarmee zijn wij al dik tevreden.

Woensdag 8 februari

Bill Russel: Legend

Portret van Bill Russell, de meest bekroonde kampioen van de NBA (basketbal), en daarnaast is hij bekend als burgerrechtenicoon.

Woensdag 8 februari

The Exchange

Waargebeurd verhaal over twee vrouwen die zich op de moordende aandelenmarkt van Koeweit wagen in de jaren tachtig. De mannen daar weten niet wat ze overkomt. En dit gebeurt allemaal aan de vooravond van Saddam Husseins invasie van Koeweit.

Donderdag 9 februari

You seizoen 4 deel 1

Joe (Penn Badgley) neemt een nieuwe identiteit aan en wordt professor Jonathan Moore in Engeland. Die functie geeft hem toegang tot een hele lading knappe studenten die zomaar ten prooi kunnen vallen aan zijn moordzucht. Al lijkt een andere seriemoordenaar hem voor te zijn. En Joe is ook Marianne nog niet vergeten. 

Vrijdag 10 februari

Your Place or Mine

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Debbie uit Los Angeles zoekt naar rust en stabiliteit voor haar tienerzoon. De nonchalante Peter uit New York leeft voor actie en vermaak. Wanneer ze een week lang van leven en huis wisselen en Peter op de zoon van Debbie past, ontdekken beiden dat ze iets heel anders nodig hebben dan ze dachten.

Vrijdag 10 februari

Love is Blind: After the Altar seizoen 3

In seizoen 3 trouwden slechts 2 van de 5 stellen daadwerkelijk met elkaar. In de drie afleveringen van After the Altar zien we of die twee stellen nog steeds bij elkaar zijn en hoe het de rest verging na de opnamen. In de finale van seizoen 3 trouwden Brennon en Alex en Colleen en Matt. SK zei nee tegen Raven. Het stel datete nog wel na het einde van het programma maar ging uit elkaar omdat SK vreemd zou zijn gegaan. Bartise wilde niet met Nancy trouwen en de brute Zanab liet Cole in verbijstering achter bij de trouwambtenaar.

Love Is Blind

Dating | amusement | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Your Place or Mine

Romantische komedie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie