Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We kunnen deze week griezelen, naar fraude in de sport kijken, lachen en opgewonden raken. En dat allemaal op Netflix.

 

Woensdag 6 oktober

There's Someone Inside Your House

Een ouderwetse slasherfilm waarin tiener Makani Young van Hawaii naar haar oma in een dorpje in Nebraska verhuist zodat ze haar middelbare school af kan maken. Maar vlak voor hun diploma-uitreiking krijgen Makani en haar klasgenoten te maken met een moordenaar die hun diepste geheimen wil onthullen en ook nog eens een masker met hun eigen gezicht draagt. Veel erger kan het toch niet worden.

Woensdag 6 oktober

Bad Sport 

Netflix heeft inmiddels een reputatie hoog te houden als het gaat om spraakmakende documentaires en het lijkt erop dat Bad Sport er zo eentje wordt. De documentaireserie behandelt de spraakmakendste sportschandalen waaronder die in de Italiaanse voetbalcompetitie. 

Woensdag 6 oktober

Fifty Shades Freed

In deel drie zijn Anastasia (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) getrouwd en hebben ze weer seks op heel veel plekken, met en zonder handboeien. Anastasia krijg wederom te maken met slechterik Jack Hyde die haar heel hard wil laten klaarkomen. En verder is er niet zoveel aan de hand.

Donderdag 7 oktober 

The Billion Dollar Code

Serie over twee Duitse computerpioniers die naar de rechter stappen om een schijnbaar onoverwinnelijke tegenstander aan te klagen omdat ze erkend willen worden als de uitvinder van het Google Earth-algoritme. De serie belicht zowel de hackerscene in het Berlijn van de jaren 90, als de idealistische wereld van het vroege Silicon Valley en de harde realiteit van een miljoenenproces.

 

Vrijdag 8 oktober

House of Secrets: The Burari Deaths

In Nederland is deze zaak totaal onbekend, maar in India weet iedereen hiervan: In 2018 werden elf leden van dezelfde familie dood gevonden. Volgens de politie van Delhi ging het hier om een collectieve zelfmoord, met twee familieleden als kwade geniussen die de rest van zou hebben aangespoord zich op te hangen. Is dat echt zo, of is er hier sprake van moord? Daar probeert deze documentaire de vinger achter te krijgen.

Vrijdag 8 oktober 

Pretty Smart

Sitcom waarin de slimme Chelsea intrekt bij haar domme zus Claire en diens huisgenoten Grant, Solana en Jayden.