Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Zin in het laatste seizoen van de serie Never Have I Ever? Of kijk je meer uit naar de documentaires over Arnold Schwarzenegger en de Tour de France? En dan is er ook nog de Zweedse serie Barracuda Queens. Genoeg te doen dus deze week.

Maandag 5 juni

Barracuda Queens

Het is 1995 en het begin van de 'girl power'-beweging. Lollo, Klara, Frida, en Mia noemen zichzelf Barracuda Queens omdat ze graag feesten op Barracuda Beach. Wanneer ze aan al dat gefeest een enorme rekening overhouden die ze niet kunnen betalen, verzinnen de vrouwen een plan om de huizen van buren te beroven. Serie die gebaseerd is op ware gebeurtenissen. 

Woensdag 7 juni 

Arnold

Arnold bestaat uit drie delen die het bijzondere leven van de Oostenrijker behandelen en waarvan hij zelf de voice-over verzorgt. Schwarzenegger vond zichzelf keer op keer opnieuw uit. Hij was achtereenvolgens was achtereenvolgens bodybuilder, actieheld en politicus.

Donderdag 8 juni 

Never Have I Ever seizoen 4

In de vorige drie seizoenen van Never Have I Ever zagen we hoe de vijftienjarige Devi Vishwakumar van een hopeloze nerd uitgroeide tot een van de populaire meiden van har school. In het laatste seizoen lijkt ze nog even flink van die status te willen genieten. Dit wordt het laatste seizoen. 

Donderdag 8 juni 

Tour de France: Unchained

Net als in Formula 1: Drive to Survive geeft de serie niet alleen een indruk van de wedstrijd en de renners zelf maar kijkt ie ook achter de schermen bij ploegleiders en teams. Volgens Netflix worden al die mensen gevolgd om 'de vele belangen en strategieën te begrijpen die schuilgaan achter deze iconische wedstrijd die wordt uitgezonden in maar liefst 190 landen.'

Vrijdag 9 juni 

Baraja: La Firma del Asesino

In 2003 werd Spanje opgeschrikt door een seriemoordenaar die gek genoeg speelkaarten achterliet bij zijn slachtoffers. Baraja: La firma del Asesino gaat vooral in op het mediaspektakel dat de moordenaar veroorzaakte.

Vrijdag 9 juni 

Oei, Ik Groei

Katja Schuurman, Yolanthe Cabau, Soy Kroon, Louis Talpe en vele andere bekende gezichten spelen de hoofdrollen in Oei, Ik Groei!, over de uitdagingen van het ouderschap. Er worden drie stellen gevolgd die worstelen met elkaar en met hun kroost. 

Vrijdag 9 juni 

Tex Mex Motors

Autowrakken worden opgeknapt tot juweeltjes door de mannen in deze realityserie die de auto's vanuit Mexico naar El Paso brengen. 

Never Have I Ever

Komedie | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Arnold

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie