Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix (4 t/m 10 september 2023)

Series | 27 dagen geleden | Irma Tomas

Series over een verbrand lichaam, roofdieren en bendes in Londen maar ook seizoen 5 van Virgin River. Je ziet het deze week allemaal op Netflix.

Woensdag 6 september

Predators

In vijf afleveringen staat telkens een ander type roofdier en hun manier van jagen centraal. De cheetah, de ijsbeer, de leeuw, de puma en de wilde hond worden middels moderne technologie van dichtbij gefilmd. De Britse acteur Tom Hardy is de verteller. 

Woensdag 6 september

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America

Jarenlang werden kinderen seksueel misbruikt bij de Amerikaans padvinders. Deze documentaire heeft interviews met klokkenluiders, slachtoffers en voormalige medewerkers.

Donderdag 7 september

Liebes Kind

Thrillerserie over Lena en haar twee kinderen Hannah en Jonathan die lijden onder de terreur van de vader des huizes. Hij controleert de drie en het gezin leeft volgens zijn strikte regels: niet alleen maaltijden, maar ook toiletbezoek en studietijden zijn tot op de minuut nauwkeurig geregeld. Reinheid is een andere vereiste: zodra de vader de kamer binnenkomt, moet iedereen in een rij gaan staan en zijn handen laten zien omdat de nagels schoon moeten zijn. Liebes Kind begint waar andere thrillers eindigen: met de ontsnapping van Lena en met haar ouders die al 13 jaar wanhopig op zoek zijn naar hun dochter.

Donderdag 7 september 

Virgin River seizoen 5 deel 1

In seizoen vijf zie je hoe het verder gaat met Brie, die getuigt in het proces tegen haar verkrachter. Nu Mel en Jack een nieuwe fase ingaan worden ze ook geconfronteerd met gebeurtenissen uit het verleden, en bovendien wordt heel Virgin River bedreigd door een enorme, naderende bosbrand. Komt het paradijselijke leven in het plaatsje in gevaar?

Donderdag 7 september

Top Boy seizoen 3/5

Hoe loopt het af met de Britse drugsdealers Dushane (Ashley Walter), Sully (Kane Robinson) en Jamie (Micheal Ward)? We zien het in het laatste seizoen van de Britse misdaadserie. 

Vrijdag 8 september 

Spy Ops

in deze nieuwe serie vertellen echte geheim agenten over de belangrijkste missies van hun leven. De spionnen die in Spy Ops aan het woord komen zijn al wat ouder en niet meer actief. Hun missies vonden dan ook meestal tientallen jaren geleden plaats. Zo vertellen Israëlische geheim agenten over operatie Wrath of God, waarmee de Palestijnse terroristen werden geëlimineerd die in 1974 het Israëlische olympisch team hadden vermoord. 

Vrijdag 8 september

El Cuerpo en Llamas

In een stuwmeer wordt het lichaam van politie-agent Pedro gevonden. Hij is vermoord. Het leidt tot veel aandacht van het publiek voor de zaak die steeds groter wordt wanneer het onderzoek onthult dat Pedro en twee collega's betrokken waren bij corruptie, geweld en seksuele schandalen. De twee collega's zijn zijn partner Rosa en haar ex-vriend Albert.