Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week staat de bijzondere nieuwe serie Sweet Tooth op het programma en Netflix heeft nog veel meer binge-voer voor je.

Dinsdag 1 juni op Netflix

On Becoming a God in Central Florida

Krystal Stubbs (Kirsten Dunst) werkt in 1992 voor weinig geld bij een waterpark in Florida. Haar leven komt in puin te liggen wanneer haar man Travis (Alexander Skarsgård) betrokken raakt bij een piramidespel. Dat laat Krystal niet op zich zitten en ze zint op wraak door zich omhoog te werken bij het bedrijf dat haar alles kostte. 

Dinsdag 1 juni 

Start-Up

De dramaserie Start-up speelt zich af binnen de hard groeiende hightech-wereld van Zuid-Korea, het land van Samsung en LG. De jonge Seo Dal-mi heeft grote plannen en droomt ervan om de vrouwelijke Steve Jobs te worden. Door een misverstand kruist haar pad dat van Nam Do-san, een verlegen wiskundig genie en oprichter van Samsan Tech. Het is het begin van veel drama, romantiek, intrige en humor: een kenmerkende mix die K-drama zo onweerstaanbaar maakt.

Zet Start-Up op je kijklijst

Vrijdag 4 juni

Sweeth Tooth

Series waarin de mens zo goed wordt uitgeroeid door een virus kennen we zo langzamerhand wel maar dit lijkt toch echt een heel bijzondere te worden. Een reeks die beschreven wordt als een kruising tussen Mad Max en Bambi moet wel fantastisch zijn? In Sweet tooth worden na de apocalyps allerlei kinderen geboren die een kruising zijn tussen een mens en een dier. Een van hen is Gus en Gus lijkt op een hert. Hij gaat op zoek naar antwoorden.

Zet Sweet Tooth op je kijklijst

Vrijdag 4 juni 

Xtremo

Keiharde Spaanse film waarin Lucero twee jaar geleden het ondenkbare deed: hij vermoordde de vader en zoon van zijn broer Max en liet Max zelf voor dood achter. Wanneer de mannen van Lucero ook nog de familie van Leo, de nieuwe protegé van Max vermoorden, is de maat vol. Max wil wraak. Hij maakt een lijst van iedereen die eraan moet geloven en werkt zijn lijstje vakkundig af. 

Zet Xtremo op je kijklijst

Lees ook: Dit was vorige week nieuw op Netflix

Vrijdag 4 juni

Feel Good seizoen 2

De Canadese Mae Martin speelt zichzelf in deze serie: een jonge, ex-verslaafde stand-upcomedian, die het probeert te maken in de comedywereld. In het eerste seizoen werd ze verliefd op George en viel ze terug in haar cocaïneverslaving. Lisa Kudrow speelt de moeder van Mae.

Zet Feel Good op je kijklijst

Zondag 6 juni

Poeslief: Een Ode aan de Kat

Een film die volledig uit kattenfilmpjes bestaat die werden opgestuurd door Nederlandse eigenaren. Abatutu, een kat die regelmatig 'acteert' in films, speelt ook een grote rol. Abatutu geeft namelijk een exclusief kijkje in zijn leven als “BK-er”; Bekende Kat. Nicolette Kluijver sprak de film in.

Zet Poeslief: Een Ode aan de Kat op je kijklijst