Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Daar is ie dan eindelijk: La Casa de Papel seizoen 5. Hoe loopt het af met de professor en zijn bende. En er valt nog veel meer te beleven op Netflix deze week.

Dinsdag 31 augustus

Good Girls seizoen 4

In het laatste seizoen worden de zaken steeds penibeler voor vriendinnen Beth (Christina Hendricks), Ruby (Retta) en Annie (Mae Whitman). De dames die ooit hun criminele begonnen met een overval op een supermarkt, zijn door hun valse geld-handeltje inmiddels in het vizier van de geheime dienst. Beth gebruikt het bedrijf van haar echtgenoot als witwas-operatie, Ruby lijkt haar huwelijk te hebben gered en Annie probeert zichzelf te vinden.

Zet Good Girls op je kijklijst

Dinsdag 31 augustus

Sparking Joy with Marie Kondo

Waar de Japanse zich in de eerste Netflix-reeks Tydying Up with Marie Kondo richtte op rommelige kasten gaat het nu vooral om bedrijven, relaties en hele gemeenschappen. We krijgen ook het huis van Marie te zien zodat ze kan bewijzen dat het bij haar echt keurig is en we maken kennis met de familie van Marie.

Dinsdag 31 augustus

Untold: Crime & Penalties

The Danbury Trashers was een ijshockey-team dat twee jaar meespeelde in de lagere regionen van de competitie. Het was opgericht door Jimmy Galante, een man met maffia-banden. Hij gaf het team als cadeau aan zijn 17-jarige zoon  A.J. die het volstopte met buitenbeentjes die nogal ruw speelden. The Danbury Trashers waren de 'bad boy's of hockey' en verzamelden een fanatieke fanbase.Woensdag 1 september

Chicago Med

Serie over de artsen op de Eerste Hulp van Gaffney Chicago Medical Center. 

Woensdag 1 september 

Chicago Fire

Serie over het leven van de brandweerlieden en paramedici van het 25th Bataljon van het Chicago Fire Department.

Woensdag 1 september

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Documentaire in vijf afleveringen die onderzoekt hoe de aanslagen van 11 september 2001 de koers van de VS veranderde. Met interviews met oud-CIA medewerkers, militairen die in Afghanistan dienden, Taliban-bazen, Afghaanse warlords, gewone burgers en overlevenden van de aanslagen op 9/11. 

Donderdag 2 september

Afterlife of the Party

Komedie met Victoria Justice in de hoofdrol als feestbeest Cassie, die overlijdt op haar verjaardag. Tot haar verrassing krijgt ze een tweede kans om al haar fouten recht te zetten op aarde. Als dat lukt, heeft ze recht op een plekje in de VIP-kamer in de hemel. 

 

Vrijdag 3 september

La Casa de Papel seizoen 5

Lisbon werd op het einde van seizoen 4 herenigd met haar mede-bendeleden en inspecteur Alicia ontdekte de schuilplaats van de Professor. Ze zette hem prompt een pistool tegen z'n hoofd en het is maar de vraag of hij het er levend van afbrengt. Of doet Alicia gewoon mee met de roof? Dat kan natuurlijk ook nog. In de bank beginnen de bendeleden aan hun ontsnapping. Mocht dat lukken, dan is het de vraag of ze ooit nog een normaal leven kunnen hebben omdat hun identiteit bekend is.

Zet La Casa de Papel op je kijklijst