Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week staat de langverwachte serie Jupiter's League op Netflix! En ook nog een nieuwe true crime-serie en het tweede deel van de serie Selena!

Dinsdag 4 mei

Selena: The Series deel 2

Netflix knipt de laatste tijd vaker series door de helft en dat lot viel ook de serie Selena te beurt. Daarom kunnen kijkers nu pas zien hoe het verder gaat met de populaire Amerikaanse zangeres Selena Quintanilla. We waren gebleven in 1990 toen haar carrière een enorme vlucht nam. 

Zet Selena: The Series op je kijklijst

Woensdag 5 mei

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

Netflix is lekker op stoom met de true crime-documentaires. Deze gaat over David Berkowitz oftewel The Son of Sam, een seriemoordenaar die eind jaren zeventig zes moorden pleegde. Of liever gezegd, de vierdelige docu gaat over journalist Maury Terry die ervan overtuigd was dat Berkowitz een handlanger had. Terry besteedde een groot deel van zijn leven aan de zaak. Had hij gelijk? 

Zet The Sons of Sam: A Descent into Darkness op je kijklijst

Donderdag 6 mei

Und Morgen die Ganze Welt

Duitse film over Luisa, een twintigjarige vrouw die zich bij een Duitse splintercel van Antifa aansluit. In deze antifascistische beweging ontmoet ze Alfa, een van Antifa’s voortrekkers, en al snel krijgt ze gevoelens voor hem. Omdat Luisa indruk op hem wil maken, gaat ze helemaal op in de groep. Tot ze op een punt komt waarop de groepering het oprukkende Duitse neonazisme met geweld wil bestrijden.

Zet Und Morgen die Ganze Welt op je kijklijst

 

Vrijdag 7 mei

Jupiter's Legacy

Superheldenserie met in de hoofdrol Josh Duhamel als superheld Sheldon Sampson, oftewel The Utopian. Hij was de gevierde leider van de oude garde, maar hij worstelt met de moderne tijd. Ben Daniels speelt zijn broer, Brainwave. Hij kan met zijn superkracht de geesten van mensen manipuleren. De kinderen van The Utopian zijn een stel rebellen die nogal twijfelen aan het nut van een superheld. 

Lees ook:
Inmiddels hebben we Jupiter's Legacy gezien, maar wat vinden wij ervan? Klik door naar de recensie!

Vrijdag 7 mei

Monster

De film Monster gaat over de 17-jarige Steve Harmon uit New York, die het goed doet op school en plannen heeft om filmmaker te worden. Maar Steve laat zich ompraten om op de uitkijk te staan bij een overval en wanneer daar iemand bij om het leven komt, wordt hij beschuldigd van moord en ziet zijn leven er ineens heel anders uit. Netflix kocht de rechten van Monster nadat de film het goed deed op het Sundance Filmfestival in 2018.

Zet Monster op je kijklijst

Dinsdag 11 mei

Money: Explained

Documentaire over alles wat je wilt weten over geld. Van credit cards to casino's en van oplichters tot studieleningen. 

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

informatief | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie