Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Fantastic
©
Foto: Fantastic

Zat je toevallig te wachten op de documentaire over Wham!? Die komt er deze week aan op Netflix. Hetzelfde geldt voor het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer!

Maandag 3 juli 

Unknown: The Lost Pyramid

Vierdelige documentaireserie die twee beroemde Egyptische archeologen volgt die de geheimen van een vergeten pyramide van een onbekende Egyptische koning proberen te onthullen. Ze zijn in een race verwikkeld om de eerste te zijn die de tombes vindt. 

Woensdag 5 juli 

WHAM!

In juli 1983 verscheen het eerste album van WHAM!, Fantastic. Ter ere van het veertig jarig bestaan maakt Netflix, in samenwerking met Andrew Ridgeley, een documentaire die een kijkje gaat bieden achter de schermen van de groep die al heel snel razend populair werd bij alle tienermeisjes. De docu wordt ook een eerbetoon aan George Michael die na Wham! nog een indrukwekkende solocarrière beleefde.

Donderdag 6 juli 

The Lincoln Lawyer seizoen 2

Advocaat Mickey Haller is een beroemdheid geworden na zijn laatste zaak en dat laat hij zich lekker aanleunen. Hij moet opnieuw aan de bak met een moeilijke zaak over woekerrentes. Het gaat om chefkok Lisa Trammel. Wanneer de bankier die het huis van Lisa wil afpakken wordt vermoord, is zij de eerste verdachte. Ondanks dat alle bewijzen richting Lisa wijzen, zet Mickey toch alles op alles om haar onschuld te bewijzen.

Vrijdag 7 juli 

The Out-Laws

Adam Devine speelt in deze actiekomedie Owen Browning, een brave bankmanager die op het punt staat te trouwen met Parker (Nina Dobrev). Wanneer hij een pistool tegen zijn hoofd gezet krijgt en zijn bank wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits, houdt hij er sterk rekening mee dat zijn toekomstige schoonouders Billy en Lilly (Pierce Brosnan en Ellen Barkin) achter de roof zitten.

Vrijdag 7 juli 

Casa Coco

Het Casa Coco uit de film is het pension van Pleun (Joke Bruijs) die al jaren haar brood probeert te verdienen op het mooie Bonaire. Maar omdat de concurrentie steeds moordender wordt, heeft Pleun het bepaald niet gemakkelijk. Haar leven komt helemaal op z'n kop te staan wanneer een nieuwe gast op de stoep staat. Het is Toon (Gerard Cox), haar jeugdliefde van vijftig jaar geleden.

Vrijdag 7 juli 

Hack my Home

En stel professionals helpt families meer ruimte in hun huis te krijgen. 

Vrijdag 7 juli 

Fatal Seduction

Een getrouwde professor raakt verwikkeld in een hartstochtelijke affaire met een jongere man en dat lijdt tot moord en doodslag in deze soapachtige Zuid-Afrikaanse thriller. 

WHAM!

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Lincoln Lawyer

Misdaad | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie