Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Daar zijn ze dan: de laatste afleveringen van Manifest waarin het lot van de passagiers eindelijk onthuld wordt. New Amsterdam keert ook terug op Netflix en mocht je zin hebben in muziek, dan presenteert de streamingdienst documentaires over Tina Turner en Leonard Cohen. 

Dinsdag 30 mei 

I Think You Should Leave seizoen 3

Komische sketchshow met komiek Rim Robinson. 

Woensdag 31 mei

Perfil Falso

Camila maakt een sexy profiel aan op een dating app en verdomd als het niet waar is: ze vindt de man van haar dromen, Fernando. Maar Fernando is te mooi om waar te zijn. Na een idyllische romance ontdekt Camilla dat hij niet single en ook niet Fernando is. Ze is in de val gelokt. Camila is tot alles bereid om te ontdekken wie Fernando werkelijk is en hem te laten boeten voor elke leugen die hij haar vertelde.

Donderdag 1 juni

A Beautiful Life

Dramaserie met in de hoofdrol de in Denemarken beroemde zanger Christopher die visser Elliot speelt. Elliot heeft een hele mooie stem en wanneer manager Suzanne hem op een feestje hoort zingen, weet ze genoeg. Zij koppelt hem aan haar dochter die ook muziekproducente is en dan lijkt een muzikale doorbraak alleen nog een kwestie van tijd. 

Donderdag 1 juni

The Days

In maart 2011 ging het in zeven dagen tijd vreselijk mis met de kerncentrale in het Japanse Fukushima. Een zeebeving en een daaropvolgende tsunami zorgde voor een kernsmelting en explosies van waterstofgas. In The Days wordt het verhaal van Fukushima verteld vanuit het perspectief van de overheid, de eigenaren van de centrale en degenen die hun leven op het spel zetten.

Donderdag 1 juni

Tina

Op 24 mei overleed Tina Turner op 83-jarige leeftijd maar Netflix kondigde deze documentaire al een tijdje daarvoor aan. De film gaat vertelt het levensverhaal en bevat ook interviews met Tina zelf. 

Donderdag 1 juni

Hallelujah. Leonard Cohen, a journey, a song

Documentaire over de ontstaansgeschiedenis van het beroemdste nummer van Leonard Cohen, Hallelujah. Cohen werkte zeven jaar aan het lied en op papier telde het in eerste instantie meer dan honderdvijftig coupletten. In eerste instantie werd Hallelujah afgewezen door zijn platenmaatschappij, maar dankzij de covers van onder andere Jeff Buckley en Rufus Wainwright werd Hallelujah een klassieker. 

Donderdag 1 juni

New Amsterdam seizoen 3

Eindelijk staat het derde seizoen van de ziekenhuisserie ook op Netflix. Dat derde seizoen voelt gedeeltelijk achterhaald omdat corona er nog een grote rol speelt. New York is in de serie zwaar geraakt door de eerste golf van het virus. Gelukkig gebeuren er ook andere dingen, zo stort er een vliegtuig neer in de East River.

Vrijdag 2 juni

Manifest seizoen 4 deel 2

De allerlaatste afleveringen waarin de overlevende passagiers aan de 'death date' proberen te ontkomen. En daar zou de Omega Saffier wel eens bij kunnen helpen. 

Vrijdag 2 juni

The Estate

Zussen Macey en Savanna hebben in deze zwarte komedie dringend geld nodig. Een mogelijkheid om binnen te lopen komt voorbij wanneer hun welgestelde tante Hilda op sterven ligt. Haar erfenis zou al hun problemen in een keer oplossen. Toevallig kwamen neef Dick (David Duchovny) en nicht Beatrice op datzelfde idee en dus wacht de hele familie als aasgieren tot tante Hilda het loodje legt. En dat loopt volledig uit de hand.

Vrijdag 2 juni 

Vortex

Franse serie die zich afspeelt in het jaar 2025 wanneer de technieken om misdadigers op te sporen een heel eind verder zijn dan nu. Zo kan de politie via virtual reality een plaats delict perfect reconstrueren. Terwijl rechercheur Ludovic Béguin daarmee bezig is, kan hij door een hapering in de tijd ineens communiceren met zijn oude liefde Mélanie, slechts een paar dagen voor haar dood in 1998. Ludovic doet er alles aan om haar dood te voorkomen maar wat betekent dat voor zijn huidige leven met vrouw Parvana hun zoon Sam?

Manifest

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

A Beautiful Life

Drama | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie