Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix (28 t/m 3 september 2023)

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Netflix presenteert deze week o.a. de Nederlandse film Happy Ending, een docuserie over heel oude mensen en de streamingdienst verwacht veel van de live action-serie One Piece.

Woensdag 30 augustus

Live to 100: Secrets of the Blue Zones

Schrijver en avonturier Dan Buettner deed jarenlang onderzoek naar plekken waar mensen het langst leven. Die plekken noemde hij 'blue zones'. In deze serie gaat hij naar  Okinawa, Japan; Sardinië, Italië; Ikaria, Griekenland; Nicoya, Costa Rica; en Loma Linda, Californië. Daar wonen de meeste mensen wonen die 100 jaar oud worden. Deze vijf bevolkingsgroepen hebben elk hun eigen unieke geheimen.

Woensdag 30 augustus

Heart of Invictus

Docuementaire over de Invictus Games, het sportevenement dat werd opgezet door prins Harry, voor veteranen die psychisch of lichamelijk gewond geraakten tijdens hun dienst. De spelen werden vorig jaar in Den Haag gehouden. Heart of Invictus is de derde titel die prins Harry en zijn vrouw Meghan voor Netflix heeft maakten.

Donderdag 31augustus

One Piece

One Piece speelt zich af op een alternatieve versie van de aarde midden in 'de gouden tijd van de piraten'. Wrede piraten heersen over de zee en alleen de sterksten hebben kans om de mythische schat bekend onder de naam One Piece te bemachtigen. De schat is achtergelaten door de bekendste piraat ooit, Gol D. Roger.

Jaren na de dood van Roger heeft de jongen Monkey D. Luffy zijn zinnen gezet op de schat. Hij wil een bemanning regelen, de schat vinden en zichzelf tot piratenkoning laten kronen. Nadat hij een bepaald soort fruit heeft gegeten krijgt Luffy een nieuwe superkracht die zijn lichaam van rubber maakt en hem enorm sterk en lenig maakt. En dat gaat hem lekker helpen, mocht hij slechte piraten tegenkomen.

Donderdag 31 augustus

Choose Love

Cami (Laura Marano) is opname technicus en heeft een leuke vriend, Paul. Alles prima in orde dus. Maar Cami heeft toch het gevoel dat ze wat mist in het leven. Wat nou als Paul niet de liefde van haar leven is maar Rex Galier (Avan Jogia), een sexy rockster die op een dag haar studio inloopt? Of misschien is het toch Jack Menna (Jordi Webber), haar eerste liefde die de wereld heeft rondgereisd en nu klaar is voor een leven met Cami?

Cami staat voor allerlei keuzes en die mogen wij als kijker voor haar maken. Wij bepalen met wie van de mannen en met welke carrière ze eindigt. Bevalt het toch niet? Dan kun je nog een keer kijken en andere keuzes maken.

Vrijdag 1 september

Happy Ending

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn 1 jaar samen en heel gelukkig. Er is maar een probleem, Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen die van haar probleem afweten Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met klimaatactiviste Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

Vrijdag 1 september

En Dag och en Halv

Artan (Alexej Manvelov) loopt op een dag een ziekenhuis binnen waar zijn ex-vrouw Louise (Alma Pöysti) werkt. Hij ontvoert haar samen met politieagent Lukas en gaat met hen op een roadtrip door het Zweedse platteland terwijl de politie ze achtervolgd. Artan hoopt op die manier zijn dochter weer te kunnen zien.  En Dag och en Halv (Engelse titel: A Day and a Half) is het regiedebuut van de Zweeds/Libanese acteur Fares Fares die rollen speelde in Chernobyl en Westworld en die hier Lukas is. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.