Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

De klapper van de week is Murder Mystery 2 met Adam Sandler en Jennifer Aniston. Je kunt op Netflix ook kijken naar het laatste seizoen van Riverdale of Luizenmoeder - De Film.

Dinsdag 28 maart 

Luizenmoeder - De Film

De film moet het doen zonder twee van de populairste personages, schooldirecteur Anton (Diederik Ebbinge) en conciërge Volkert (Henry van Loon) maar gelukkig is juf Ank (Ilse Warringa) nog wel van de partij. Zij krijgt veel te stellen met de nieuwe schooldirecteur (Dragan Bakema) die van basisschool De Klimop een soort vesting wil maken. En dan zijn de ouders ook nog veeleisender dan voorheen.

Woensdag 29 maart 

Wellmania

Comédienne Celeste Barber speelt Liv Healy, een Australische foodblogger die een baan aangeboden krijgt als jurylid bij een Amerikaans kookprogramma. Een droombaan, maar voor haar verblijfsvergunning moet dit voormalige feestbeest door een medische keuring heen. Wanneer dat niet lukt, stort Live zich op een dieet van sport, yoga en groenten.

Woensdag 29 maart 

Unseen

De Zuid-Afrikaanse Zenzi Mwale is een bescheiden en onopvallende schoonmaakster. Haar leven komt volledig op z'n kop te staan als haar man uit de gevangenis wordt vrijgelaten, maar vervolgens spoorloos verdwijnt. Als Zenzi naar hem op zoek gaat komt ze op het spoor van een misdaadsyndicaat en brengt ze een van de belangrijkste criminelen om het leven. Daarmee roept ze een boel ellende over zichzelf af.

Woensdag 29 maart 

Emergency: NYC

Documentaireserie over de medewerkers van de Eerste Hulp in New York. Politiemensen, ambulancemedewerkers, artsen, ze komen allemaal aan bod. 

Donderdag 30 maart 

Unstable

De excentrieke en narcistische vader Ellis Dragon staat aan het hoofd van een hightechbedrijf, maar dreigt na de dood van zijn vrouw helemaal door te draaien. Zijn verlegen zoon Jackson gaat voor hem werken, in de hoop zijn vader voor de ondergang te behoeden.  Dat klinkt misschien niet heel komisch, maar Unstable is toch echt een comedy. De hoofdrollen worden gespeeld door vader en zoon, Rob Lowe en John Owen Lowe. 

Donderdag 30 maart 

Zee van Tijd

Lucas en Johanna waren ooit een gelukkig stel maar tijdens zeilreis die de trip van hun leven had moeten worden, verdween hun vijfjarige zoon Kai en dat verdriet zijn ze niet meer te boven gekomen. Johanna had een manier gevonden om haar verdriet te verwerken, Lucas bleef erin hangen. Inmiddels is het veertig jaar later en zijn Lucas en Johanna allang niet meer samen. Sallie Harmsen, Reinout Scholten van Aschat en zijn vader Gijs spelen de hoofdrollen. 

Donderdag 30 maart 

Big Mäck: Gangster und Gold

De Duitse Donald Stellwag wordt in 1991 onschuldig veroordeeld voor een bankoverval en brengt jaren door in de gevangenis omdat een zogenaamde expert hem aan de hand van zijn oren identificeerde. Decennia later wordt hij verdacht van een goudroof en fraude, maar nu is het niet zo zeker of hij onschuldig is. De 200 kilo wegende Donald blijft volhouden van wel. 

Donderdag 30 maart 

Riverdale seizoen 7

Op het einde van seizoen 6 werd iedereen wakker in 1955, de dag nadat James Dean overleed. Archie, Betty en de rest zijn dus weer allemaal tieners en zitten op school. Archie heeft een relatie met Cheryl, Betty wil iets beginnen met Kevin en Veronica is een filmster. Jughead is de enige die zich het Riverdale van heden ten dage herinnert. Dit is het laatste seizoen van Riverdale

Donderdag 30 maart 

Cats

Cats was een hele succesvolle musical, maar de filmversie uit 2019 is minder goed gelukt. De katten worden gespeeld door o.a. Idris Elba, Judi Dench, James Corden, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Ian McKellen en Taylor Swift. Een indrukwekkende cast maar dat is het enige dat goed is aan de film. Cats wordt zelfs beschouwd als een van de slechtste films ooit gemaakt. 

Vrijdag 31 maart 

Kill Boksoon

Gil Bok Soon is de beste huurmoordenaar die het bedrijf, MK Ent., in huis heeft. Bok Soon maakt nooit fouten, ze raakt altijd haar doelwit. Of het nu via een bijl, een zwaard, touw of pistool is. Thuis bij haar vijftienjarige dochter heeft ze een stuk minder overwicht, maar dat terzijde. Wanneer ze twijfelt over de verlenging van haar contract, krijgt ze het aan de stok met haar baas, Cha Min Gyu (Sol Kyung Gu) die haar koste wat kost bij de zaak wil houden. Dat loopt volledig uit de hand, tot Bok Soon zelf een doelwit wordt.

Vrijdag 31 maart 

Murder Mystery 2

Vier jaar geleden losten Nick (Adam Sandler) en Audrey Spitz (Jennifer Aniston) een moord op en nu zijn ze full-time detectives met een eigen bureau. Het stel wordt uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja, maar wanneer Nick en Audrey ergens heen gaan, loopt het meestal niet zo goed af. In dit geval wordt de bruidegom ontvoerd voor losgeld. 

Vrijdag 31 maart 

Copycat Killer

De Taiwanese hoofdstad Taipei wordt in de jaren negentig geteisterd door een seriemoordenaar die van tevoren zijn misdrijven aankondigt en daardoor een beroemdheid wordt. Wu Kang-ren speelt een officier van justitie, die belooft de zaak op te lossen. 

Zondag 2 april 

Krigsseileren/War Sailor op Netflix

Noorse tweedelige serie over Alfred (Kristoffer Joner), getrouwde schipper met een paar kinderen. Zijn beste vriend Sigbjørn (Pål Sverre Hagen) is ook een schipper. Wanneer het stel op zee is, breekt de Tweede Wereldoorlog uit en raken zij daarin verzeild wanneer ze worden gebombardeerd door de Duitsers. Slecht een handjevol van hen zal het overleven.

Murder Mystery 2

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Riverdale

Fantasy | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie