Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 21 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Becky en Hunter komen in de doodenge film Fall vast te zitten op 600 meter, Soof 3 gaat in première, Sarah moet in Sex/Life weer kiezen tussen allemaal mannen en de modewedstrijd Next in Fashion keert terug.

Dinsdag 28 februari

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou

Muzikale komische sketches van de Britse comedian Jamie Demetrious die alle levensfases doorneemt. 

Dinsdag 28 februari

Too Hot to Handle Germany

We kennen het uitgangspunt van deze realityserie inmiddels. Tien vrijgezellen worden op een tropische locatie gezet, denkende dat ze de hele dag seks zullen hebben. Maar ter plekke krijgen ze te horen dat ze geen vinger naar elkaar mogen uitsteken om zodoende een beter mens te worden en veel geld te verdienen. Alleen zijn het dit keer Duitsers. 

Woensdag 1 maart

Fall

Becky (Grace Caroline Currey) zit in de put sinds haar echtgenoot omkwam tijdens het rotsklimmen. Beste vriendin Hunter (Virginia Gardner) denkt haar te kunnen opvrolijken met het voorstel een 600 meter hoge verlaten tv-toren te beklimmen. Hunter kan het avonturen meteen gebruiken voor haar populaire YouTube-kanaal. Een win-win situatie. Alles gaat op rolletjes tot ze boven op het kleine, bovenste platform zijn aangekomen. De ladder valt en nu kunnen ze niet meer naar beneden. Ze hebben geen water bij de hand terwijl het buiten bloedheet is en bereik op hun telefoons is er ook al niet. Wachten op hulp betekent een zekere dood, maar er lijkt ook geen andere manier om het er levend vanaf te brengen. Becky en Hunter moeten met een heel bijzonder plan komen. 

Woensdag 1 maart

Into the Deep

Een jonge vrouw ontmoet in deze film een mysterieuze en aantrekkelijke vreemdeling die haar een romantische reis belooft. Wat volgt is bedrog, wantrouwen en geweld.

Woensdag 1 maart 

Paradise Highway

Sally (Juliette Binoche) steunde haar hele gewelddadige jeugd op haar broer Dennis (Frank Grillo). Maar nu zit Dennis in de bak en vraag hij haar een illegaal pakketje af te leveren. Als ze dat niet doet, overkomt hem iets vreselijks. Zelfs nadat Sally ontdekt dat het pakketje in kwestie het meisje Leila (Hala Finley) is, gaat ze toch door met de klus. De rest van de film worden Sally en Leila achtervolgd door de mensensmokkelaars en door Morgan Freeman en zijn FBI-collega.

Woensdag 1 maart

Misfit: The Switch

In de vierde Misfit-film gaat het verhaal om Noah (Stefania). Zij wil graag naar het Hoogland College om daar Nauditie te doen voor het Dance Academy Project maar ze moet verplicht naar het Lorentz omdat ze in een ander postcodegebied woont. Noah bedenkt een list om dat te voorkomen. Samen met haar beste vriendin Jessey wisselt ze van identiteit en van school. Dat lijkt allemaal op rolletjes te lopen totdat ze niet geselecteerd wordt voor de dansclub. 

Donderdag 2 maart

Soof 3

Soof ontdekt een knobbeltje in haar borst. Dat het foute boel is, weet zij na een bezoek aan de oncoloog ook wel, maar Soof zit keihard in een ontkenningsfase. Ze is bang. In plaats van in de medische molen te stappen, stort ze zich op het dagelijks leven, waarin ook van alles gebeurt. Ze is nog steeds eigenaar en chef van restaurant De Kookstoof, dochter Sacha (Roos Dickmann) gaat trouwen met de Indiase Sundeep (Manpreet Bachu) en daarvoor moet Soof nogal wat voorbereidingen treffen. En dan komt eeuwige crush Jim (Dan Karaty) ook nog met een voorstel dat ze niet kan weerstaan.

Donderdag 2 maart

Sex/Life seizoen 2

ex/Life gaat over Billie Connelly (Sarah Shahi) een moeder die genoeg heeft van de sleur van haar burgerlijke leven en gaat fantaseren over avonturen met haar ex-vriend Brad (Adam Demos). Seizoen 1 eindigde met Sarah die het goedmaakte met haar echtgenoot Cooper (Mike Vogel) om het daarna toch weer te proberen met Brad. Maar hij leek daar geen zin in te hebben. In dit vervolg komt er een derde heerschap op de proppen om Sarah het hof te maken. 

Donderdag 2 maart

De Zaak Menten

Guy Clemens speelt journalist Hans Knoop, in de jaren zeventig hoofdredacteur van het weekblad Accent. Knoop krijgt een telefoontje met een tip over Pieter Menten (gespeeld door Aus Greidanus sr.). Deze Menten is nu een gerespecteerde kunsthandelaar is, maar zou in de Tweede Wereldoorlog een vreselijke oorlogsmisdadiger zijn geweest. Als hoofdredacteur Hans Knoop een artikel publiceert over de wandaden van Menten, verandert niet alleen het leven van Menten, maar ook dat van hemzelf. 

Donderdag 2 maart

L'Affaire Fourniret: Dans la tete de Monique Olivier

De Fransman Michel Fourniret had als bijnaam Het monster van de Ardennen. En dan weet je het wel; Fourniret was een slechterik. In deze documentaireserie staat de vraag centraal of zijn vrouw meewerkte aan de kwalijke praktijken van haar echtgenoot. Monique Olivier, kreeg ook levenslang omdat ze medeplichtig zou zijn aan de moorden die haar man pleegde. Maar of ze slechts een pion was of daadwerkelijk meehielp is nog steeds vaag. Fourninet overleed in 2021 in de gevangenis. 

Vrijdag 3 maart 

Next in Fashion seizoen 2

Tan France en Gigi Hadid zoeken uit twaalf deelnemers de meest getalenteerde mode-ontwerper. De winnaar krijgt, behalve de kans om zijn of haar ontwerpen aan de hele wereld te tonen, ook 200.000 dollar om een eigen modelijn te naaien. In iedere aflevering zijn er ook gast-juryleden. In het eerste seizoen kwamen o.a. ontwerpers Tommy Hilfiger en Monique Lhullier lang. Ook model Adriana Lima liet haar licht schijnen over de ontwerpen.  

Sex/Life

Komedie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Soof 3

Romantische komedie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie