Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vooral liefhebbers van romantiek kunnen deze week hun hart ophalen bij Netflix. Maar we kunnen ook kijken naar het derde seizoen van The Witcher

Woensdag 28 juni

Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators

In de jaren negentig waren de 'Gladiators' ongekend populair in de Verenigde Staten. In het programma streden amateur-sporters die gladiators werden genoemd tegen elkaar op het gebied van kracht en lenigheid. De Gladiators werden heel snel heel populair en dat leidde tot tal van misstanden. Daarna verdwenen de gespierde mannen en vrouw ook weer razendsnel van het toneel. De documentaire schetst in 5 afleveringen hoe het er toen aan toeging. 

Woensdag 28 juni

Eldorado: Everything the Nazis Hate

In de jaren twintig van de vorige eeuw was de nachtclub Eldorado in Berlijn een eldorado voor homo's en lesbo's en een unicum in z'n soort. Maar nadat Hitler machtiger werd, gingen er steeds meer vrijheden verloren. Deze documentaire bestaat uit archiefbeelden en nagespeelde scènes. Donderdag 29 juni 

The Witcher seizoen 3 deel 1

Terwijl de vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar strijden om Ciri te vangen, duikt Geralt met haar onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die hen dreigen te vernietigen. Yennefer krijgt de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magische krachten. Dit leidt ze naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de ware aard van Ciri’s magie. In juli volgt het tweede deel van seizoen 3.

Zaterdag 1 juli

Papadag

De serie volgt het wel en wee van een groepje vaders. Ze hebben hele verschillende levens, maar treffen elkaar wekelijks op donderdag in het park of de zandbak. De zes totaal verschillende vaders worden gespeeld door Ruben van der Meer, Hajo Bruins, Guido Pollemans, David Lucieer, George Tobal en Hassan Salah Slaby. Misschien heb je de serie al gezien op de NPO, daar verscheen ie drie jaar geleden. 

Zaterdag 1 juli

V for Vengeance

Twee van elkaar vervreemde vampierenzussen bundelen hun krachten om hun zusje te redden en de bloeddorstige clan te verslaan die hun ouders vermoordde.

Zaterdag 1 juli 

Big Sky River

Tara heeft een vervelende scheiding achter de rug. Om een frisse start te maken, gaat Tara terug naar het plaatsje waar ze opgroeide, Parable in de staat Montana. Daar komt ze naast een aantrekkelijke sheriff te wonen en je begrijpt wel wat er dan gebeurt. 

Zaterdag 1 juli

Curious Caterer: Dying for Chocolate

Cateraar Goldy Berry werkt samen met rechercheur Tom Schultz om de mysterieuze dood van haar vriendin te onderzoeken. En zo ontdekt ze een geheim recept voor moord. 

Zaterdag 1 juli 

Heatwave

Claire is een ambitieuze vrouw die net een baan heeft gekregen bij een steenrijke vastgoedmakelaar. Omdat ze ook net een nieuw vriendje heeft, gaat alles pico bello. Haar leven wordt door de war gegooid wanneer ze een affaire met de vrouw van haar baas krijgt.

Zaterdag 1 juli 

Crawlspace

Na getuige te zijn geweest van een brute moord in een hut, verstopt een man zich in een kruipruimte terwijl de moordenaars het terrein afspeuren naar een verborgen fortuin. Naarmate ze dichterbij komen, moet hij beslissen of de kruipruimte zijn laatste rustplaats wordt of het slagveld in zijn strijd om te overleven.

Zaterdag 1 juli

Romance in Style

Ella’s unieke kledingontwerpen inspireren uitgever Derek om mode voor grote maten in zijn glossy op te nemen. Derek realiseert zich al snel dat niet alleen Ella's ontwerpen hem veel doen. 

The Witcher

Avontuur | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Muscles & Mayhem

Sport | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie