Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix presenteert deze week true crime, horror, een romcom, martial arts en een documentaire die je precies vertelt hoe je een sekteleider wordt. Hartstikke handig! 

Dinsdag 25 juli 

Dream

Zuid-Koreaanse film over de audities voor het WK voor daklozen. Yoon Hong Dae is een professionele voetballer die als straf coach wordt van het team, maar na verloop van tijd gaat hij geven om zijn spelers.

Woensdag 26 juli 

Missing: The Lucie Blackman Case

de 21-jarige Britse Lucie Blackman. Na de middelbare school besluit ze, samen met haar jeugdvriendin Louise Phillips, naar Tokio te verhuizen voor een tussenjaar. Maar al drie weken na aankomst in Tokio verdwijnt Lucie. Ze werkte in een club en moest daar een aantal betaalde dates per maand hebben. Een van die dates lijkt haar fataal geworden. 

Donderdag 27 juli 

Happiness for Beginners

Romcom over Helen (Ellie Kemper) die net uit een scheiding komt. Om uit te vinden wat ze met de rest van haar leven wil, besluit ze zich in te schrijven voor een survivaltocht: ze gaat met een groepje de Appalachian Trail wandelen, een hele lange bergtocht. Het moet het avontuur van haar leven worden. Maar dan blijkt de beste vriend van haar broer, Jake (Luke Grimes) zich voor dezelfde tocht te hebben ingeschreven. En dat bemoeilijkt de zaken.

Donderdag 27 juli 

Paradise

Als je veel geld hebt, ben je spekkoper in Paradise, de arme mensen leven beduidend minder lang omdat ze geneigd zijn hun levensjaren te verkopen. Max werkt bij het farmaceutische bedrijf AEON dat de methode heeft uitgevonden en samen met zijn vrouw Elena blijft hij lekker jong. Maar wanneer ze een paar verzekeringsclaims niet kunnen ophoesten, moet Elena 38 jaar van haar leven opgeven om de schulden te vereffenen. Max is bereid om alles toe doen om die verloren jaren terug te krijgen.

Donderdag 27 juli 

La Dama del Silencio: El Caso Matavietjitas

Tussen 1998 en 2005 werd Mexico City geteisterd door een seriemoordenaar die het op oudere vrouwen had voorzien. De dader bleek verrassend genoeg ook een vrouw. Deze documentaire gaat over de jacht op de dader. 

Vrijdag 28 juli 

A Quiet Place part II

In A Quiet Place werd de wereld geteisterd door een buitenaards dierenras met een extreem gevoelig gehoor. Maak je geluid, dan ben je het haasje. Lee Abbott, zijn vrouw Evelyn en hun kinderen Regan, Marcus en Beau behoorden bij de weinige overlevenden maar op het einde van de film werd Lee toch slachtoffer van de monsters. A Quiet Place deel 2 gaat door waar het eerste stopte. Dat betekent dat Evelyn het alleen moet zien te rooien met haar kinderen.

Vrijdag 28 juli 

Terzi seizoen 2

Turkse thrillerserie waarin Peyami in het tweede seizoen voor nieuwe uitdagingen staat wanneer zijn vriendschap met Dimitri op de proef wordt gesteld, Esvet brengt meer tijd door in het huis met Mustafa en er komt een nieuwe vrouw zijn leven binnen.

Vrijdag 28 juli 

How to Become a Cult Leader

Documentaire die je precies vertelt hoe je leider van een sekte kan worden die wordt aanbeden door volgers die bereid zijn alles voor je te doen. Peter Dinklage die furore maakte in Game of Thrones is de verteller. 

Vrijdag 28 juli 

Hidden Strike

Hidden Strike is een actiekomedie waarin Jackie en WWE-worstelaar John Cena ex-elitesoldaten spelen die een groep burgers in veiligheid moeten brengen over de beruchte 'highway of death' in Baghdad. Dat klinkt nog niet als een komedie, maar Jackie Chan kennende, komt dat wel goed.

Happiness for Beginners

Romantische komedie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

A Quiet Place Part II

Actie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie