Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Als je naarstig wacht op het tweede seizoen van Sweet Tooth dan zit je deze week goed. De laatste afleveringen van Firefly Lane en Workin' Moms komen er ook aan en de nieuwe Deense serie The Nurse belooft behoorlijk spannend te worden.

Dinsdag 25 april 

The Light we Carry: Michelle Obama & Oprah Winfrey

Zes maanden nadat haar boek The Light we carry uitkwam, praat Michelle Obama met Oprah Winfrey over hoe je door zware tijden heen komt. Obama gaat ook in op haar relatie met voormalig president Barack Obama. 

Woensdag 26 april 

Workin' Moms seizoen 7

Beste vriendinnen Kate Foster en Anne Carlson slaan zich samen door het leven in deze Canadese comedyserie over werkende vrouwen. 

Donderdag 27 april 

Firefly Lane (seizoen 2 deel 2)

In de tweede helft van seizoen 2 gaan we zien of voormalige hartsvriendinnen Kate en Sully na hun ruzie weer bij elkaar gaan komen. Dit is meteen het laatste seizoen van de reeks met Katherine Heigl.

Donderdag 27 april 

Fijn Weekend

Romantische komedie over een groep vrienden die samenkomt in de Franse Bourgogne om een weekend lang een overleden vriend te eren. De weduwe heeft haar nieuwe vriend mee en dat valt niet bij iedereen even goed. Sarah Chronis, Kay Greidanus,  Lisa Zweerman en  Carolien Spoor spelen de hoofdrollen. Jon Karthaus schreef het scenario en regisseerde de film. En hij speelt ook nog een rol.

Donderdag 27 april 

The Nurse / Sygeplejersken

De Deense verpleegkundige Christina Airstrup Hansen (38) (Josephine Park) werd in 2016 beschuldigd van de moord op drie patiënten en poging tot doodslag op een vierde in het Nykøbing Falster-ziekenhuis. Volgens deskundigen lijdt Airstrup Hansen aan een syndroom waarbij je alles over hebt voor aandacht. The Nurse is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Donderdag 27 april 

Sweet Tooth seizoen 2

Op het einde van seizoen 1 werd Gus (een jongen die half mens, half hert is) gepakt en opgesloten in een verlaten dierentuin door de Last Men, een paramilitaire groep geleid door generaal Abbot (Neil Sandilands). Daar ontmoet hij allerlei andere hybriden. Hopelijk weet hij uit te breken en te ontsnappen aan de Last Men.

Donderdag 27 april 

The Invitation

Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult.

Vrijdag 28 april 

AKA

Franse film over een undercoveragent die infiltreert in een maffia-organisatie in Frankrijk. Hij moet een Soedanese terroristenleider zien te pakken om een aanslag in de hoofdstad te voorkomen. Maar wanneer hij een goede band krijgt met de zoon van de baas, weet hij niet zo zeker meer wat goed en slecht is. 

Vrijdag 28 april 

Los Pacientes del Doctor Garcia

In deze Spaanse serie speelt Javier Rey dokter Guillermo Garcia die onder een schuilnaam in Madrid woont en werkt aan een geheime missie. Garcia moet infiltreren in een netwerk dat nazi's beschermt. 

Vrijdag 28 april 

King of Collectibles: The Goldin Touch

Realityserie over het veilinghuis Goldin waar sportkaartjes en andere zeldzame voorwerpen worden verhandeld. Zoals daar zijn: een trui van honkballer Jackie Robinson, het id van Doors-zanger Jim Morrison, de eerste Apple computer en een sportkleding van Michael Jordan.  

Firefly Lane

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Sweet Tooth

Fantasy | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie