Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Hoe Arnold Schwarzenegger het ervan af brengt in zijn eerste televisierol kunnen we deze week zien op Netflix en er is een documentaireserie over zeemeerminnen waar we niet op kunnen wachten.

Dinsdag 23 mei 

The Ultimatum: Queer Love

Vijf stellen die bestaan uit vrouwen en non-binaire mensen die op een belangrijk punt in hun relatie staan. Een van de twee is klaar om te trouwen, de ander heeft twijfels. De serie volgt de deelnemers terwijl ze daten met anderen om uit te zoeken wat ze nou eigenlijk willen. Misschien eindigen ze met hun huidige partner, misschien met een nieuwe en misschien kiezen ze voor zichzelf. 

Dinsdag 23 mei

Prey for the Devil

Bovennatuurlijke horrorfilm waarin de jonge non Ann ervan overtuigd is dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Wanneer ze in het geheim rituelen bestudeert, komt ze oog in oog te staan met een demonische kracht die een mysterieus verband heeft met haar verleden.

Dinsdag 23 mei

MerPeople

In Nederland is het fenomeen niet zo bekend maar de wereld van professionele zeemeerminnen is een lucratieve industrie. De vierdelige serie MerPeople laat zien dat er een keiharde wereld achter de glitter en glamour schuil gaat.

Dinsdag 23 mei 

Victim/Suspect

Journaliste Rae de Leon volgt jonge vrouwen bij hun aangifte van seksueel misbruik. Ze ontdekt een vreemd fenomeen, de vrouwen in kwestie werden vaak beschuldigd van het geven van een valse verklaring waardoor ze in sommige gevallen zelf gearresteerd of opgesloten werden in de gevangenis.

Woensdag 24 mei

l'Agence seizoen 3 

Pa en moe Kretz en hun drie zoons verkopen in deze realityserie huizen in Parijs aan de rijken der aarde. En de zaken gaan goed. 

Donderdag 25 mei

FUBAR

Nadat CIA-agent Luke Brunner (Arnold Schwarzenegger) ontdekt dat zijn dochter Emma (Monica Barbara) bij dezelfde 'firma' werkt, beseft hij dat hun hele relatie een leugen is. Vader en dochter krijgen echter de kans om elkaar te leren kennen als ze samen op een missie worden gestuurd. Het is de eerste tv-rol van Arnold Schwarzenegger. 

Donderdag 25 mei

Kasper van der Laan: 1 kilo

De debuutvoorstelling van Kasper van der Laan gaat over waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom we dingen doen zoals we ze doen. 

Vrijdag 26 mei

Blood & Gold

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog raakt een Duitse soldaat betrokken bij de strijd tegen SS-ers die op zoek zijn naar een verborgen Joodse schat. Dat klinkt als een serieuze actiefilm maar aan de trailer te zien, zit er ook de nodige humor in de Duitse rolprent. 

Vrijdag 26 mei

Rabo de Peixe

Rabo de Peixe is een klein vissersdorpje aan de Portugese kust waar het leven lekker voortkabbelt. Tot er een ton cocaïne aanspoelt. Visser Eduardo en zijn vrienden zien meteen mogelijkheden om de boel te verkopen en heel snel heel rijk te worden. Hoe verleidelijk ook, dergelijke zaken lopen zelden goed af. 

Rabo de Peixe

Actie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

FUBAR

Actie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie