Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ook deze week staat Netflix weer vol nieuwe films en series. Wij zochten de meest veelbelovende voor je uit. Veel kijkplezier!

Lees ook: Hier check je wat er nieuw is op Videoland, Disney+ en Apple TV+

Dinsdag 23 februari

PELÉ

Het was natuurlijk allang tijd voor een prachtige documentaire over een van de beste voetballers ter wereld en hier is ie dan! Het verhaal van Edson Arantes do Nascimento die al op zijn zeventiende voor het eerst wereldkampioen werd met Brazilië. Dat wordt genieten. 

Zet Pelé op je kijklijst

Dinsdag 23 februari

Made you look: A true story about fake art

Het intrigerende verhaal over hoe een van de meest gerespecteerde kunstgalerieën ter wereld het centrum van de grootste kunstfraude ter wereld werd. Knoedler & Company verkocht onbekende schilderijen van bekende kunstenaars uit een geheime collectie. De schilderijen bleken alleen vals te zijn. En wanneer dat uitkomt zijn de kopers niet blij. 

Zet Made you look: A true story about false art op je kijklijst

Woensdag 24 februari 

Ginny & Georgia 

De 15-jarige Ginny Miller en haar 30-jarige moeder Georgia zijn jaren op de vlucht geweest en strijken nu neer in het pittoreske New England om daar eindelijk een normaal leven te beginnen. Maar het verleden haalt Georgia in. Om uit te vinden wat Georgia in het verleden heeft uitgespookt, moeten we de serie bekijken. 

Zet Ginny & Georgia op je kijklijst

Woensdag 24 februari

Age of Samurai: Battle for Japan

In deze serie wordt documentaire gemengd met drama. Een hoofdrol is weggelegd voor generaal Date Masamune (1567 - 1636). Deze 'One-Eyed Dragon' wilde de verschillende stammen in Japan verenigen onder 1 vlag. Zij bijnaam kreeg hij nadat hij zijn eigen oog uitrukte omdat het was geïnfecteerd door de pokken.   
 
 
Maandag 1 maart 

Biggie: I got a story to tell

Rapper The Notorious B.I.G. (echte naam Christopher Wallace) zou in mei 49 worden, ware hij niet op 9 maart 1997 neergeknald door een onbekende schutter. Biggie: I got a story to tell laat zeldzame achter-de-schermen beelden zien en interviews met vrienden en familie.

Maandag 1 maart 

Rebecka Martinsson seizoen 2

Eindelijk staat het tweede seizoen van de Zweedse serie Rebecka Martinsson op Netflix en daarin krijgt de juriste die misdaden oplost te maken met een drugsepidemie onder tieners. Voor fans is het wel even slikken, hoofdrolspeelster Ida Engvoll is in dit tweede seizoen namelijk pardoes vervangen door iemand anders. Sascha Zacharias speelt nu Rebecka. 

 
Maandag 1 maart 

The Bold Type 

The bold type stond al op Videoland en komt nu ook naar Netflix. De streamingdienst zet meteen meerdere seizoenen online. The bold type gaat over de redactie van het vrouwenblad Scarlett. Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghan Fathy) ontmoeten elkaar wanneer een baan krijgen bij Scarlett. Jane is in het begin van de serie een nieuwe redacteur, nadat ze eerst assistent was. Sutton heeft een geheime affaire met de advocaat van het tijdschrift. Kat is hoofd van sociale media en ontmoet een lesbische modefotograaf waarna ze haar seksualiteit gaat ontdekken. 

Zet The bold type op je kijklijst

Pelé

informatief | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie