Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix (20 t/m 26 november 2023)

Series | 10 dagen geleden | Irma Tomas

Eindelijk is het tijd voor Squid Game: The Challenge, de spectaculaire spelshow naar aanleiding van de serie. Er komt ook een leuke animatiefilm aan én een spannende Zweedse serie.

Maandag 20 november

Stamped from the Beginning

Documentaire naar het gelijknamige boek van activist Ibram X Kendi die de vraag stelt; 'wat is er mis met zwarte mensen?' De docu onderzoekt de wortel van het racisme in de Verenigde Staten. 

Dinsdag 21 november 

Leo

De muzikale animatiefilm gaat over de bejaarde hagedis Leo, die in een klaslokaal woont en ontdekt dat hij nog maar een jaar te leven heeft. Die gedachte zorgt ervoor dat Leo zijn horizon wil verbreden. Hij besluit het lokaal te verlaten en de wijde wereld in te gaan. Maar zijn plannen lopen in het honderd vanwege de leerlingen en een gemene invalleraar. Toch vindt Leo uiteindelijk zijn levensdoel. Adam Sandler sprak de stem in van Leo en schreef de liedjes. 

Woensdag 22 november 

Squid Game: The Challenge

Net als in de populaire Zuid-Koreaanse serie zijn er 456 deelnemers die voor het grote geld gaan. Dat kunnen ze verdienen door te overleven in verschillende spellen die ook in de serie te zien zijn, aangevuld met nieuwe spelletjes. Het grote verschil, is dat de kandidaten in de serie hartstikke dood gingen, in The Challenge kunnen ze na uitschakeling gewoon weer naar huis, al ontploft er wel een zakje met zwarte inkt onder hun kleding om het echter te laten lijken.

Woensdag 22 november 

I Don't Expect Anyone to Believe Me

Juan Pablo Villalobos staat op het punt om Spaanse literatuur te studeren in Barcelona maar net voor hij vertrekt, wordt hij door criminelen ontvoerd die zijn idiote neef gegijzeld houden. En de criminelen willen iets van Juan Pablo. Hij moet in Barcelona de dochter van een corrupte politicus verliefd op hem laten worden, anders doen ze zijn neef iets aan. Juan Pablo zegt ja en schrijft intussen een boek over de hele zaak. Een boek met een verhaal waarvan hij verwacht dat niemand hem gelooft. En daar komt de titel vandaan. 

Vrijdag 24 november 

En Helt Vanlig Familj / A Nearly Normal Family

Er is een oudere man vermoord en de 19-jarige Stella zou de dader zijn. Haar schijnbaar perfecte ouders zijn geschokt en doen er alles aan om Stella bij te staan in het proces, maar gaandeweg blijkt dat er daar ook het een en ander flink fout zit. Vader Adam is een dominante pastoor, moeder Ulrika is een succesvolle advocaat die zelden thuis is en beiden blijken hun opstandige dochter niet zo goed te kennen. Hoe ver gaan ze om haar te helpen? En is ze echt schuldig?

Vrijdag 24 november 

Last Call for Istanbul

Serin heeft een rotdag als haar bagage op de luchthaven van New York per ongeluk wordt meegenomen door een andere passagier. Het gaat er al beter uitzien wanneer Serin de knappe Mehmet ontmoet. Wat begint als een zoektocht naar de vermiste bagage mondt uit in een hele spannende nacht vol verleidingen voor de getrouwde Mehmet en Serin. 

Vrijdag 24 november 

Elena Sabe

Elena zoekt naar de persoon die verantwoordelijk is voor de plotselinge dood van haar dochter, Rita. Elena heeft de ziekte van Parkinson maar onderneemt toch een treinreis van de buitenwijken naar de hoofdstad, waarbij ze de hulp inroept van een oude vriendin van haar dochter.