Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het vijfde seizoen van Drive to Survive staat deze week op Netflix met ditmaal een hoofdrol voor Max Verstappen. De streamingdienst heeft ook een intrigerende true crime-serie en het derde seizoen van de populaire serie Outer Banks.

Dinsdag 21 februari

Strijder

De 11-jarige Dylan (Maik Cillekens) is helemaal dol van voetbal en denkt zo'n beetje aan niks anders. Vanzelfsprekend wil hij, net als zijn beste vriend Youssef profvoetballer worden. Eerst willen de twee het straattoernooi van balkunstenaar Soufiane Touzani winnen, dan volgt die profcarrière vast vanzelf. Maar voor het zover komt, belandt Dylan tijdens het voetballen onder een auto. Hij raakt zwaargewond en komt in een rolstoel terecht. En dat maakt dat voetballen ineens onmogelijk is. Dylan wordt zelfs uit het team gezet waarvan zijn bloedeigen vader Dennis (Martijn Fischer) de coach is. Dat zorgt ervoor dat de band met zijn vader op de tocht staat en met zijn voetballende vrienden verloopt het contact ook een stuk moeizamer. Maar Dylan geeft niet zo gemakkelijk op. 

Woensdag 22 februari

Murdaugh Murders: A Southern Scandal

Het verhaal van Alex Murdaugh en zijn gezin is zo idioot dat bijna iedere streamingdienst de zaak al heeft verfilmd. In het kort: advocaat Murdaugh wordt ervan verdacht zijn 21-jarige zoon Paul en zijn echtgenote Maggie dood te hebben geschoten op 7 juni 2021. De man werd ook al uit zijn eigen advocatenkantoor gewipt omdat hij miljoenen dollars van cliënten in zijn eigen zak had gestoken. Hij belde vlak na de moorden met noodnummer 911 en vertelde hij in het hoofd te zijn geschoten door een overvaller. De vermoordde zoon Paul was een paar jaar daarvoor verantwoordelijk voor de dood van een van zijn vriendinnen omdat hij dronken een boot bestuurde. Daarnaast zou de familie ook schuldig zijn aan de moord op een tiener en hun huishoudster. Meer dan genoeg ingrediënten voor een goeie true crime-serie. 

Woensdag 22 februari

The Strays

Neve (Ashley Madekwe) is een vrouw van kleur die zich perfect heeft aangepast aan een volledig blanke samenleving. Ze beweegt zich in de hoogste sociale klasse en heeft een perfect leventje voor zichzelf gecreëerd. Ze heeft een mooi huis in een buitenwijk, een leuk gezin en een goede baan als hoofd op een privé-school. Maar is haar hele leven een leugen? Neve begint ineens twee zwarte mensen te zien die niemand anders ziet. Zijn het mensen uit haar verleden? Bestaan ze überhaupt wel echt? The Strays is dus niet alleen griezelig, maar het bevat ook de nodige maatschappijkritiek.

Woensdag 22 februari

Tríada seizoen 1

Mexicaanse serie waarin forensisch expert Becca zich tijdens het onderzoek van een moord realiseert dat het slachtoffer als twee druppels water op haar lijkt. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt haar verborgen geschiedenis: ze heeft twee identieke zusters te hebben. En ook de overige twee zussen lijken nu in groot gevaar te verkeren. 

Donderdag 23 februari

Outer Banks seizoen 3

Het einde van seizoen 2 kende een verrassing, de vader van John B. is helemaal niet dood! En de jacht op de schat brengt de vrienden ditmaal naar El Dorado, een mythisch goudland dat in Zuid-Amerika zou liggen. 

Vrijdag 24 februari

Drive to Survive seizoen 5

In de vorige seizoenen weigerde Max Verstappen nog mee te werken omdat hij vond dat de makers een totaal verkeerd beeld van hem schetsten, maar dit seizoen zal hij volop te zien zijn. De makers beloofden hem meer inspraak en dat deed wonderen. Veel Max Verstappen dus in het vijfde seizoen maar Drive to Survive zou Drive to Survive niet zijn als er niet veel meer verhalen worden verteld. 

Vrijdag 24 februari

We have a Ghost

Familievriendelijke horrorkomedie over tiener Kevin die ervan baalt dat zijn ouders een soort bouwval hebben gekocht. Het wordt een stuk interessanter wanneer hij een geest op zolder ontdekt. Geest Ernest kan niet praten en lijkt weinig over zijn verleden te weten dus Kevin besluit hem te helpen. Maar dan ontdekt Kevin's vader Ernest en post hij een video die viraal gaat. 

Formula 1: Drive to Survive

Sport | informatief | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Murdaugh Murders: A Southern Scandal

Misdaad | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie