Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Apple TV+, Disney+ en Skyshowtime (20 t/m 26 november)

Series | 10 dagen geleden | Irma Tomas

Een mooie oorlogsserie op Videoland, een spannende spelshow op Netflix, een nieuw seizoen van Fargo en een spetterende kerstshow. Dit kun je deze week op de streamingdiensten bekijken.

Maandag 20 november 

SAS: Rogue Heroes op Videoland

De Britse Special Forces (SAS) wordt opgericht aan de start van de Tweede Wereldoorlog. David Stirling verzamelt soldaten om met de nieuwe eenheid gevaarlijke missies uit te voeren achter vijandelijke linies.

Maandag 20 november

Stamped from the Beginning op Netflix

Documentaire naar het gelijknamige boek van activist Ibram X Kendi die de vraag stelt; 'wat is er mis met zwarte mensen?' De docu onderzoekt de wortel van het racisme in de Verenigde Staten. 

Dinsdag 21 november 

Dreamland op SkyShowtime

Comedyserie over drie zussen en hun moeder in het Britse kustplaatsje Margate. Wanneer de vierde zus (zangeres Lily Allen) terugkeert, worden al hun levens in de war gegooid. 

Dinsdag 21 november 

Leo op Netflix

De muzikale animatiefilm gaat over de bejaarde hagedis Leo, die in een klaslokaal woont en ontdekt dat hij nog maar een jaar te leven heeft. Die gedachte zorgt ervoor dat Leo zijn horizon wil verbreden. Hij besluit het lokaal te verlaten en de wijde wereld in te gaan. Maar zijn plannen lopen in het honderd vanwege de leerlingen en een gemene invalleraar. Toch vindt Leo uiteindelijk zijn levensdoel. Adam Sandler sprak de stem in van Leo en schreef de liedjes. 

Woensdag 22 november 

Fargo seizoen 5 op Videoland

In het nieuwe seizoen van Fargo speelt Juno Temple de rol van Dot Lyon, een schijnbaar doodgewone huisvrouw die een schimmig verleden blijkt te hebben. Als Dot wordt ontvoerd is er geen gebrek aan verdachten. De politieke tegenstellingen in de VS vormen dit keer een belangrijk thema in het verhaal. Jon Hamm doet ook mee. 

Woensdag 22 november 

A Haunting in Venice op Disney+

In de derde Agatha Christie-verfilming over Hercule Poirot van Kenneth Branagh, wordt de Belgische detective (ook Kenneth Branagh) uitgenodigd om een seance bij te wonen in een oud Venetiaans huis. Natuurlijk wordt er iemand vermoord maar gebeurde dat door een geest of door een mens?

Woensdag 22 november 

Hannah Waddingham: Home for Christmas op Apple TV+

Actrice Hannah Waddingham (uit Ted Lasso) in een spetterende kerst-special met een big band, natuurlijk veel kerstliedjes en gastartiesten als Sam Ryder, Luke Evans, Leslie Odom Jr. en Phil Dunster. 

Woensdag 22 november 

Squid Game: The Challenge op Netflix

Net als in de populaire Zuid-Koreaanse serie zijn er 456 deelnemers die voor het grote geld gaan. Dat kunnen ze verdienen door te overleven in verschillende spellen die ook in de serie te zien zijn, aangevuld met nieuwe spelletjes. Het grote verschil, is dat de kandidaten in de serie hartstikke dood gingen, in The Challenge kunnen ze na uitschakeling gewoon weer naar huis, al ontploft er wel een zakje met zwarte inkt onder hun kleding om het echter te laten lijken.

Woensdag 22 november 

I Don't Expect Anyone to Believe Me op Netflix

Juan Pablo Villalobos staat op het punt om Spaanse literatuur te studeren in Barcelona maar net voor hij vertrekt, wordt hij door criminelen ontvoerd die zijn idiote neef gegijzeld houden. En de criminelen willen iets van Juan Pablo. Hij moet in Barcelona de dochter van een corrupte politicus verliefd op hem laten worden, anders doen ze zijn neef iets aan. Juan Pablo zegt ja en schrijft intussen een boek over de hele zaak. Een boek met een verhaal waarvan hij verwacht dat niemand hem gelooft. En daar komt de titel vandaan. 

Vrijdag 24 november 

En Helt Vanlig Familj / A Nearly Normal Family op Netflix

Er is een oudere man vermoord en de 19-jarige Stella zou de dader zijn. Haar schijnbaar perfecte ouders zijn geschokt en doen er alles aan om Stella bij te staan in het proces, maar gaandeweg blijkt dat er daar ook het een en ander flink fout zit. Vader Adam is een dominante pastoor, moeder Ulrika is een succesvolle advocaat die zelden thuis is en beiden blijken hun opstandige dochter niet zo goed te kennen. Hoe ver gaan ze om haar te helpen? En is ze echt schuldig?

Vrijdag 24 november 

Last Call for Istanbul op Netflix

Serin heeft een rotdag als haar bagage op de luchthaven van New York per ongeluk wordt meegenomen door een andere passagier. Het gaat er al beter uitzien wanneer Serin de knappe Mehmet ontmoet. Wat begint als een zoektocht naar de vermiste bagage mondt uit in een hele spannende nacht vol verleidingen voor de getrouwde Mehmet en Serin. 

Vrijdag 24 november 

Elena Sabe op Netflix

Elena zoekt naar de persoon die verantwoordelijk is voor de plotselinge dood van haar dochter, Rita. Elena heeft de ziekte van Parkinson maar onderneemt toch een treinreis van de buitenwijken naar de hoofdstad, waarbij ze de hulp inroept van een oude vriendin van haar dochter. 

Zaterdag 25 november 

Only You op Videoland

Romcom over Els (Claire Bender) die op haar vrijgezellenfeest is wanneer ze een leuke man aan de bar ontmoet. Het is Arthur (Egbert-Jan Weeber) en Els voelt een chemie zoals ze nog nooit eerder voelde. Een behoorlijk probleem omdat ze een paar dagen later met jeugdliefde Koen gaat trouwen. Toch gaat Els die avond met Arthur mee en spendeert ze het hele weekend met hem. Maar Els is argwanend, want er is iets aan de hand met Arthur waar ze niet helemaal de vinger op kan leggen. Zijn grote geheim? Hij is ernstig ziek. En zo komt Els voor een dilemma te staan; moet ze door met Arthur, terwijl ze weet dat ze hem zal verliezen of moet ze meteen afscheid nemen?