Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Netflix brengt deze week een gevarieerd aanbod. Van tragische documentaire tot gezellige familiefilm en van Whitney Houston tot Duitse krimi, de streamingdienst is van alle markten thuis.

Maandag 19 juni

Take Care of Maya

Toen de tienjarige Maya in 2016 werd opgenomen in het ziekenhuis kon haar familie nooit bevroeden in welke nachtmerrie ze terecht zou komen. Dagen later werden hij en zijn vrouw uit de ouderlijke macht geplaatst en werd Maya tegen haar zin in het ziekenhuis vastgehouden. De artsen dachten - zonder enig bewijs - dat Maya werd mishandeld door haar moeder Beata.

Dinsdag 20 juni 

Wil de Krokodil

De leuke film muzikale live-action film Wil de Krokodil is er eentje voor het hele gezin. Zelfs voor de ouders valt er wat te lachen. Het begint allemaal wanneer een de lager wal geraakte goochelaar Hector P. Valenti (een hele leuke Javier Bardem) een schattige babykrokodil vindt in een dierenwinkel in New York. En deze krokodil kan nog prachtig zingen ook! Hector ziet meteen de potentie voor een dubbelact waarmee hij veel geld kan verdienen. Dit is dé kans voor Hector om het eindelijk helemaal te gaan maken.

Donderdag 22 juni

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

De film gaat over de opkomst en ondergang van een van de beste zangeressen die de wereld ooit zag. Alle hoogtepunten uit het leven van Whitney Houston komen voorbij, voor de mindere kanten zoals haar gewelddadige echtgenoot Bobby Brown en haar drugsverslaving is minder aandacht. Dat is een van de redenen waarom de film niet al te beste kritieken kreeg. Daarbij doet hoofdrolspeelster Naomi Ackie haar best, maar ze is nu eenmaal geen Whitney.  

Donderdag 22 juni 

Schlafende Hunde / Sleeping Dog

Een oud toprechercheur die tegenwoordig dakloos is, stort zich op een moordzaak die ogenschijnlijk al tijden geleden opgelost was. Een jonge openbaar aanklager heeft hetzelfde idee. Maar al snel blijkt dat de zaak veel gecompliceerder dan ze ooit hadden durven dromen. De zaak leidt ze naar hoge functionarissen bij de politie en het justitiële apparaat en beiden denken aan een complot. Of heeft het allemaal te maken met een terroristische aanlag die anderhalf jaar geleden de stad opschrikte?

Donderdag 22 juni 

Glamorous

over een ambitieuze visagist die de kans van zijn leven krijgt wanneer hij een baan krijgt bij het make up-imperium van een voormalig supermodel. Social media-ster Miss Benny speelt visagist Marco Mejia en Kim Cattrall is zijn nieuwe werkgever Madolyn Addison.

Vrijdag 23 juni 

Through My Window: Across the Sea / A Través del Mar

Het liefdesverhaal van Raquel en Ares begon in de eerste film en nu zien we hoe het afloopt met ze. De twee worden na een jaar herenigd en moeten nu maar zien of hun liefde sterk genoeg is. 

Vrijdag 23 juni 

Break Point deel 2

Het is alweer vier maanden geleden dat Netflix het eerste deel van de tennis-realityserie Break Point online zette. Hoog tijd dus voor het tweede deel, met daarin de belangrijkste toernooien van het jaar. De resterende afleveringen zijn precies gepland tussen Roland Garros en Wimbledon. En het zijn ook precies die toernooien die aan bod komen in het tweede deel van Break Point. De tennissers die gevolgd worden zijn toppers als de flamboyante Nick Kyrgios, Iga Swiatek en Taylor Fritz.

Vrijdag 23 juni 

Catching Killers seizoen 3

Rechercheurs vertellen over belangrijke moordzaken uit hun carrière en hoe ze die opgelost hebben. 

Zondag 

Titans seizoen 4

Titans moeten het opnemen tegen Brother Blood. Gar kreeg visioenen die hem rechtstreeks naar de nieuwe schurk leidden, maar daardoor verdween de rest van het team. 

Schlafende Hunde

Misdaad | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Break Point

Sport | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie