Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vrijdag wordt een topdag want dan staan het nieuwe seizoen van Locke & Key en dat van Dynasty op Netflix. En we krijgen ook nog een true crime-serie over een Koreaanse seriemoordenaar voor onze kiezen.

Woensdag 20 oktober

Night Teeth

Student Benny (Jorge Lendeborg Jr.) verdient wat bij als taxichauffeur en pikt op een dag twee mysterieuze vrouwen (Megan Fox en Sydney Sweeney) op om ze langs verschillende feestjes te rijden. Al snel ontdekt Benny dat ze ook plannen met hem hebben en dat ze vooral veel zin in bloed hebben. En zo komt de arme student terecht in een oorlog tussen twee groepen vampiers. Natuurlijk gelooft niemand hem en moet Benny alles op alles zetten om zijn stad te behoeden voor een bloederig eind.

Zet Night Teeth op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober

Dynasty seizoen 4

Aan het begin van het vierde seizoen bereidt Fallon haar huwelijk met Liam voor, maar dat gaat niet helemaal soepel. En Alexis en Jef zorgen dit seizoen weer voor veel onrust. En daarna volgen nog 21 afleveringen!  

Zet Dynasty op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

De Amerikaanse seriemoordenaars zijn een beetje op en dus richt Netflix zich in de documentaireserie The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea op een berucht Koreaans exemplaar: Yoo Young-chul. Yoo Young-chul het het vooral voorzien op rijke mannen en prostituées en hij was -als ware hij Hannibal Lecter- ook niet vies van een menselijke lever op z'n tijd. De Koreaan kreeg de bijnaam 'raincoat killer' omdat hij vaak een gele regenjas droeg tijdens zijn misdrijven,

Zet The Raincoat Killer op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober

Locke & Key seizoen 2

Het verhaal gaat verder waar het eindigde. De demon was de Locke's te slim af. De familie Locke moet verwerken dat ze Ellie in de leegte achter de Omega-deur hebben gegooid. En het lijkt erop dat Eden nu ook onder invloed van de demon staat. Bovendien bleek niet iedereen wie hij zij te zijn. Dus wie is er eigenlijk nog te vertrouwen?

Zet Locke & Key op je kijklijst

 

Vrijdag 22 oktober 

Maya and the Three 

De 9-delige serie gaat over de rebelse prinses Maya (Zoe Saldaña) die op avontuur gaat om een profetie te vervullen. Ze gaat op pad met drie buitenbeentjes Chimi the Skull Warrior (Stephanie Beatriz), Rico the Rooster Wizard (Allen Maldonado) en Picchu the Puma Barbarian (Gabriel Iglesias). Samen moeten ze het opnemen tegen de Goden van de Onderwereld die Maya willen offeren. 

Zet Maya and the Three op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober 

Inside Job

Deze documentaire uit 2010 kreeg een Oscar en gaat over de financiële crisis van 2008. De documentairemaker bezocht tientallen relevante bankiers, lobbyisten, economieprofessoren en toezichthouders en legt bloot wie het meest verdiende aan de crisis. 

Zaterdag 23 oktober

The Office US seizoen 1 t/m 9

Alle seizoenen van de Amerikaanse versie met Steve Carell staan op Netflix. De serie gaat om 200 afleveringen. 

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

Maatschappelijk | informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Locke & Key

Fantasy | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie