Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Na drie jaar wachten staat eindelijk het vierde seizen van Fauda op Netflix, maar je kunt ook kiezen voor de comedyserie That 90's Show, of een hele vette Zuid-Koreaanse sci-fi thriller.

Donderdag 19 januari

That 90's Show

Net als het ooit zo populaire That 70's Show wordt That 90's Show een echte ouderwetse sitcom, met lachband en al. De serie speelt zich af in Wisconsin in 1995 en gaat over Leia Forman (Callie Haverda), dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon) uit That 70's Show die haar grootouders bezoekt en een band krijgt met een nieuwe generatie kinderen in het plaatsje Point Place. Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp spelen wederom de rollen van Red en Kitty, oftewel opa en oma.

Donderdag 19 januari

Les Combattantes

Franse miniserie over vier vrouwen die achterblijven nadat alle mannen in 1914 naar het front van de Eerste Wereldoorlog zijn vertrokken. De vrouwen zijn prostituée Marguerite, Caroline de baas van een familiebedrijf, Agnes, een moeder-overste en Suzanne, een feministische verpleegster.

Vrijdag 20 januari 

JUNG_E

In de 22ste eeuw is de aarde door klimaatverandering zo goed als onbewoonbaar geworden. Als onder het restje van de mensheid oorlog uitbreekt, is er maar één hoop op vrede: de legendarische huursoldaat Jung_E. Het plan is om het brein van Jung_E te klonen en implanteren in een vechtrobot. Regisseur en schrijver van deze Yeon Sang-ho, maker van de succesvolle film Train to Busan.

Vrijdag 20 januari 

Fauda seizoen 4

Meer dan twee jaar na het derde seizoen van Fauda weten we eindelijk wanneer het vervolg online staat. Op 20 januari 2023 zie je hoe het verder gaat met hoofdrolspeler Doron (Lior Raz), zijn team en de Palestijnen. Het nieuwe seizoen bestaat uit tien afleveringen en daarin krijgen Doron en zijn team het alweer niet rustig. Hezbollah-activisten uit Libanon en Palestijnse militanten op de Westelijke Jordaanoever gooien de boel in de war. 

Vrijdag 20 januari

Shahmaran

Turkse serie over docente Sahsu die naar Adana gaat om daar les te geven. Haar tweede missie is haar opa ontmoeten die ooit zijn gezin in de steek liet, maar dan komt ze een mysterieuze gemeenschap tegen genaamd Mar en die gaat haar leven veranderen. 

Vrijdag 20 januari

Bling Empire: New York

Spin-off van de realityserie over stinkend rake Aziaten die zich afspeelde in Los Angeles. Alleen speelt deze zich dus aan af aan de andere kant van het land. 

Fauda

Actie | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

JUNG_E

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie