Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft deze week documentaires over Anna Nicole Smith en Conor McGregor en een film over de vreemdgaande Elise Schaap en Bracha van Doesburgh op het programma staan. Maar wij kijken het meest uit naar de spannende Spaanse serie El Silencio.

Maandag 15 mei

Made in Chelsea seizoen 20

Tot nu toe was het voor Nederlanders moeilijk om de populaire Britse realityserie Made in Chelsea te zien, maar Netflix heeft ineens interesse getoond dus kunnen we weizoen 20! vanaf vandaag bekijken op die streamingdienst. In de gescripte realityserie worden rijke jongeren gevolgd en is er veel drama. 

Dinsdag 16 mei 

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

In 2007 kwam er een einde aan het ongelooflijke leven van Playboy-model Anna Nicole Smith. De documentaire van regisseur Ursula Macfarlane bevat nooit eerder vertoond filmmateriaal van de blonde Anna Nicole die op haar 26ste met de 89-jarige miljardair J. Howard Marshall trouwde. 

Woensdag 17 mei

Faithfully Yours

Bodil (Bracha van Doesburgh) en haar vriendin Isabel (Elise Schaap) hebben beiden een leuke relatie, maar af en toe hebben ze toch zin om lekker los te gaan met een ander. Daarom reizen ze samen een paar keer per jaar een weekendje naar de Belgische kust om daar elkaars alibi te zijn wanneer ze vreemdgaan. Dat mooie plan valt in duigen wanneer Isabel vermist raakt.

Woensdag 17 mei

McGregor Forever

Documentaire over over de vreselijke beenbreuk die kooivechter Conor McGregor opliep tegen Dustin Porier in juli 2021. Sindsdien is flamboyante Ier aan het revalideren. In augustus keert hij terug in de ring tegen Michael Chandler.Woensdag 17 mei

Working: What We do all Day

Sommige mensen werken voor het geld, andere hebben een roeping. Deze documentaireserie onderzoekt de betekenis van werk voor Amerikanen in een snel veranderende tijd. 

Donderdag 18 mei

XO, Kitty

De 16-jarige Kitty volgt in haar overleden moeders voetsporen door te gaan studeren op een internationale school in Zuid-Korea. Heel toevallig zit haar lange afstandsvriendje Dae daar ook op school. Ideaal dus. Maar Kitty ontdekt al snel dat de relaties behoorlijk ingewikkeld kunnen zijn.

Vrijdag 19 mei 

El Silencio

Sergio Cicsar is een jongen de zes jaar geleden de bak indraaide omdat hij zijn ouders van het balkon had geduwd. De vraag is waarom, maar daar geeft Sergio geen antwoord op. Hij heeft sinds zijn arrestatie nooit meer woord meer gezegd, zelfs niet tijdens zijn rechtszaak. Noppes, nada, helemaal niks. Sergio komt na zes jaar gevangenisstraf in aanmerking voor een terugkeer in de maatschappij. Maar is dat wel verantwoord? De jonge, knappe psychiater Ana Dussel moet Sergio aan het praten zien te krijgen.

Vrijdag 19 mei

Selling Sunset seizoen 6

De knappe vrouwen die hele dure huizen in Los Angeles verkopen en de rest van de tijd ruzie maken, zijn alweer terug met een zesde seizoen. 

Vrijdag 19 mei

Young, Famous & African seizoen 2

Zuid-Afrikaanse muziek-, mode-, media- en Instagram-sterren laten zien hoe goed ze het hebben. 

El silencio

serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie