Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wat je deze week kunt kijken? Nou, de gloednieuwe serie Sky rojo bijvoorbeeld, van de makers van La casa de papel!

Maandag 15 maart

The Lost Pirate Kingdom

In de documentaireserie The lost pirate kingdom wordt het verhaal van de echte 'pirates of the Caribbean' verteld. En de voice over in de trailer klinkt heel bekend. Dat is natuurlijk de enige echte David Attenborough, die zich normaal beperkt tot natuurdocumentaires maar zich nu in de gevaarlijke wereld van de piraten beweegt. Piraten als de gemene Charles Vane die het had voorzien op Engelse en Franse schepen en bij elkaar zo'n 2,3 miljoen dollar bij elkaar stal. Of de stoere vrouwelijke Ierse piraat Anne Bonny. En natuurlijk de allerbekendste piraat: Blackbeard. 

Dinsdag 16 maart 

Waffles & Mochi

Kinderserie met Michelle Obama als vriendelijke eigenaar van een supermarkt die twee poppen, Waffles & Mochi, helpt bij het verwezenlijken van hun culinaire dromen. 

Woensdag 17 maart 

Operation Varsity Blues

Veel geld? Dan krijg je een plek op een top-universiteit. Zo ging het er tot voor kort aan toe op Amerikaanse universiteiten. En daar maakten beroemdheden gebruik van. De documentaire Operation Varsity Blues legt het hele schandaal bloot. Desperate housewives-actrice Felicity Huffman en Lori Loughlin uit Full house verdwenen er zelfs een tijdje voor achter de tralies. Zij en nog veel meer rijke stinkerds kochten een plekje op goede universiteiten voor hun kroost. En dat mag helemaal niet. 

Zet Operation Varsity Blues op je kijklijst 


Woensdag 17 maart
 

Relic

Kay en haar moeder zijn niet erg hecht maar wanneer Edna ineens vermist raakt, gaan Kay en haar dochter Sam (Bella Heathcote) natuurlijk wel meteen op zoek in de bosrijke omgeving van het huis. Na een tijdje duikt Edna weer op, maar ze wil niet zeggen wat er is gebeurd. Moeder Edna lijkt sowieso niet meer de oude en Kay en Sam vermoeden dat ze Alzheimer heeft. En langzamerhand beginnen ze ook te denken dat iets in het huis Edna beheerst. Relic is wat ze 'slow burn horror' noemen. Een film die langzaam toewerkt naar het vernietigende einde. 

Woensdag 17 maart

Soupçons, les dessous de l'affaire Wesphael

Eindelijk eens niet een Amerikaanse true crime-serie, maar eentje bij onze buren, de Belgen. En dan ook nog een zaak die hier niet erg bekend is geworden. De documentaire Soupçons, les dessous de l'affaire Wesphael (zoiets als Verdenking, tot de bodem van de zaak) onderzoekt hoe het kon gebeuren dat de Waalse politicus Bernard Wesphael 10 maanden onschuldig in de cel zat voor de moord op zijn vrouw. 

Zet Soupçons, les dessous de l'affaire Wesphael op je kijklijst

Vrijdag 19 maart

Formula I: Drive to survive seizoen 3

Een nieuw seizoen achter de schermen van de Formule I met natuurlijk de horrorcrash van Romain Grosjean.

Zet Formula I: Drive to survive op je kijklijst

Vrijdag 19 maart

Sky Rojo

Coral, Wendy en Gina werken als prostituée in Las Novias Club maar daar is het leven niet fijn. Vooral niet met een smeerlap als baas. En dus gaan ze er vandoor nadat er een paar dingen volledig in de soep lopen. en smeren 'm. Ze worden achtervolgd door Romeo - hun pooier - en zijn handlangers Moisés en Christian. Deze serie is van de makers van La casa de papel dus verwacht heel veel actie! Wij checkte de eerste vier afleveringen al

 
 
Vrijdag 19 maart 

Country Comfort 

In deze nieuwe comedyserie speelt zangeres/actrice Katherine McPhee, Bailey, de oppas van de vijf kinderen van cowboy Beau (Eddie Cibrian). En dan zingt Bailey ook nog een aardig moppie. Eddie is trouwens de echtgenoot van countryster LeAnn Rimes die ook te zien is in Country Comfort.