Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Als je van thrillers houdt, zit je deze week goed bij Netflix. En het laatste deel van de 365 Days-trilogie staat vrijdag online. Dat wordt een heet weekend!

Maandag 15 augustus

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8

Het laatste seizoen van de komedieserie met Andy Samberg als politieman in New York. 

Dinsdag 16 augustus 

Untold: The Girlfriend who Didn't Exist 

In september 2012 overlijden op dezelfde dag Te’o’s oma en zijn vriendin Lennay Kekua. Het leverde de footballspeler een geweldige hoeveelheid sympathie op van fans en van de media. Alleen bestond die vriendin helemaal niet. Zij was verzonnen door Naya Tuiasosopo, een transgender vrouw die haar kant van het verhaal vertelt in de docu. Te'o doet op zijn beurt uit de doeken hoe het is om het nationale nieuws te halen als slachtoffer van een catfish.

Woensdag 17 augustus

Royalteen

Kroonprins Karl Johan, onder vrienden bekend als Kalle, en Lena hebben warme gevoelens voor elkaar. Lena heeft wel zo haar twijfels over de relatie omdat Kalle nogal een feestbeest is en regelmatig in roddelbladen en -blogs staat. Een van die blogs werd anoniem bestierd door Lena zelf totdat haar naam bekend werd. Ze beseft maar al te goed dat verkering met de toekomstige koning nogal ingewikkeld kan worden. En dan heeft ze nog niet eens haar grootste geheim prijsgegeven. Dat geheim is tevens de reden dat Lena ver van haar geboortedorp is verhuisd.

Woensdag 17 augustus

Donde Hubo Fuego? seizoen 1

De broer van Poncho (Iván Amozurruti) wordt vermoord en de aanwijzingen leiden naar een brandweerkazerne. Poncho meldt zich aan als nieuwe brandweerman om onder een andere naam onderzoek te doen. Hij de hulp van Olivia (Esmeralda Pimentel). Deze Mexicaanse serie is niet alleen een thriller, maar we zien ook veel beelden van gebruinde torso's met sixpacks. Want die hebben brandweermannen in Mexico blijkbaar allemaal. 

Woensdag 17 augustus

Look Both Ways

Natalie heeft haar college afgerond en staat op het punt om af te studeren. Door een ingrijpende beslissing splitst haar leven zich in twee verschillende paden. In het ene raakt ze zwanger en moet ze zich als moeder staande houden in het plaatsje waar ze is opgegroeid. Het andere pad leidt naar zakelijk succes en een carrière in Los Angeles. In beide scenario's droomt Natalie van een leven als kunstenares en leert ze zichzelf beter kennen. Het luchtige drama Look Both Ways draait natuurlijk helemaal om Natalie, die wordt gespeeld door Lili Reinhart. De jonge actrice werd bekend door haar rol als Betty Cooper in de serie Riverdale.

Donderdag 18 augustus

Inside the Mind of a Cat

Experts proberen in deze documentaire uit te vinden waar katten zoal aan denken. 

Vrijdag 19 augustus

Echoes seizoen 1

De eeneiige tweeling Leni en Gina deelt een duister geheim. Al sinds ze kinderen zijn ruilen de zussen regelmatig van identiteit en van leven, inclusief hun woningen, echtgenoten en een kind. Het vergt uiterste voorzichtigheid en heel wat planning om te zorgen dat niemand daar iets van merkt. Als vervolgens een van de twee zussen op een dag spoorloos verdwijnt, stort hun hele wereld in. In de psychologische thrillerserie wordt de belangrijke dubbele hoofdrol van Leni en Gina gespeeld door Michelle Monaghan.

Vrijdag 19 augustus

Kleo seizoen 1

Tijdens de Koude Oorlog zette topspion Kleo Straub (Jella Haase) zich volledig in voor het Oost-Duitse regime. Toen werd ze in de gevangenis gegooid. Nu ze na de val van de Berlijnse Muur weer op vrije voeten is gaat ze op zoek naar antwoorden en zweert ze wraak op iedereen die haar verraden heeft. Op haar moordmissie gaat ze creatief te werk, maar bot geweld schuwt ze ook niet. Een West-Duitse agent opent de jacht op Kleo. De Duitse serie Kleo is een spionagethriller met een grillige, komische insteek.

Vrijdag 19 augustus

Alma seizoen 1

Na een vreselijk ongeluk met een bus komt Alma bij kennis in het ziekenhuis. Ze is niet alleen bijna al haar klasgenoten verloren, maar ook haar geheugen. Door het trauma van het ongeluk weet ze niet meer wie ze is en heeft ze geen herinneringen aan het verleden. Thuis probeert ze haar geheugen weer bij elkaar te puzzelen, maar ze wordt geplaagd door nachtmerries en flitsen die ze niet kan verklaren. Wat was de oorzaak van het ongeluk, en wat is er precies gebeurd?

Vrijdag 19 augustus

The Next 365 Days

Het laatste deel van de trilogie arriveert deze week op Netflix. Op het einde van de tweede film wordt Laura ontvoerd door de bewuste tweelingbroer, waarop Nacho en Massimo moeten samenwerken om haar te redden. En dan volgt een spectaculaire shoot-out waarin Anna Laura neerschiet, Nacho op zijn beurt Anna neerknalt en Massimo zijn broer neerschiet. De film eindigt met Massimo die het bebloede lichaam van Laura vasthoudt. Natuurlijk overleeft Laura de schietpartij want ze zit er weer helemaal gezond bij in de trailer van The Next 365 Days.

Vrijdag 19 augustus

The Cuphead Show seizoen 2

De serie is gebaseerd op het computerspel Cuphead en volgt de avonturen van Cuphead en zijn broer Mugman, die een uitstaande schuld hebben bij de Duivel. Het spel was heel succesvol en kreeg vooral veel waardering voor de animatiestijl. Hiervoor hebben de makers zich laten inspireren door de klassieke tekenfilms uit de Fleischer Studio, zoals Betty Boop, en de vroege Disney-animaties.

The Next 365 Days

Drama | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Alma

Drama | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie