Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een mooie documentaire over duikers, Jamie Foxx in een grappige rol, het derde seizoen van Sweet Magnolias en een Vlaamse/Nederlandse serie over rijke twintigers, dat kun je deze week allemaal op Netflix tegemoet zien. 

Maandag 17 juli

Unknown: Cave of Bones

De paleoantropoloog Lee Berger en zijn team ontdekken 's werelds oudste begraafplaats. Ze vinden alleen geen menselijke resten maar die van een aapachtige soort die zo te zien complexe begravenisrituelen uitoefende. 

Woensdag 19 juli 

The Deepest Breath

Doumentaire over freedivers Alessia Zecchini en Stephan Keenan die een wereldrecord proberen te breken. 

Woensdag 19 juli 

Knokke Off

Twintigers Alexander en zijn vriendin Louise komen beiden uit steenrijke families en spenderen hun zomer al feestend in Knokke. Maar van binnen zijn ze niet erg gelukkig, ook al omdat hun ouders torenhoge verwachtingen hebben. Daan en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) gaan hun leven nog lastiger maken. 

Woensdag 19 juli 

The (Almost) Legends

Twee halfbroers ontmoeten elkaar in een kleurrijk Mexicaans dorp om door middel van te autoracen hun overleden vader te eren.

Donderdag 20 juli 

Sweet Magnolias seizoen 3

Sweet Magnolias speelt zich af in het diepe Zuiden van de Verenigde Staten waar het weer altijd broeierig is, de mensen vriendelijk en waar Maddie, Dana Sue en Helen proberen een lang en gelukkig leven te leiden. Maar er zijn altijd anderen die roet in het eten gooien. Na het einde van seizoen 2 zijn er nogal wat vragen waar seizoen 3 antwoord op moet geven. 

Donderdag 20 juli 

Poker Face

Tech-miljardair en gokker Jake Foley (Russel Crowe) nodigt zijn vrienden uit voor een pokeravond waarbij ze meer geld kunnen winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen ... hun geheimen.

Vrijdag 21 juli

They Cloned Tyrone

Wanneer Tyrone Fontaine wordt doodgeschoten, en de volgende dag gewoon weer wakker wordt zonder dat hij weet wat er is gebeurd, gaat hij met pooier Slick Charles en prostituée Yo-Yo op zoek naar antwoorden. Tyrone blijkt een kloon te zijn en dat is nog maar het topje van de ijsberg.