Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Na een paar weken met minder release pakt Netflix deze week uit met o.a. seizoen 4 van Élite en de spannende IJslandse reeks Katla.

 

Dinsdag 15 juni

Workin' Moms seizoen 5

De serie Workin' Moms was de eerste vier seizoenen hartstikke grappig dus we verheugen ons ook op dit vijfde deel waarin Anne naar Canada verhuist omdat haar man een andere baan heeft. Hoe moet het nu met de onbreekbare vriendschap tussen haar en Kate?

Zet Workin' Moms op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Katla seizoen 1

een jaar na de gewelddadige uitbraak van de vulkaan Katla, die zich onder het ijs bevindt, gebeuren er ineens hele enge dingen in deze IJslandse serie die behoorlijk spannend lijkt te worden. 

Zet Katla op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Black Summer seizoen 2

Het eerste seizoen van deze zombie-serie was best wel slecht, toch is er nu verrassend genoeg een tweede seizoen en hopelijk wordt dat een stuk beter. Rose is in dit vervolg nog steeds op zoek naar haar dochter en dat valt niet mee wanneer de wereld is vergeven van zombies. 

Zet Black Summer op je kijklijst

Donderdag 17 juni

Atiye seizoen 2

Atiye is een Turkse bovennatuurlijke archeologische thrillerserie en daarvan zijn er over het algemeen niet veel. De serie gaat over de jonge schilder Atiye die een mysterieus geheim vindt in een tempel. 

Zet Atiye op je kijklijst

Vrijdag 18 juni

Élite seizoen 4

Nieuwe leerlingen en heel veel seks in seizoen 4 van deze populaire Spaanse serie. En aan de trailer te zien misschien ook wel weer een moord...

Zet Élite op je kijklijst

Vrijdag 18 juni 

Fatherhood

Drama over een vader die zijn dochtertje alleen moet opvoeden nadat zijn vrouw overlijdt. De hoofdrol wordt gespeeld door comedian Kevin Hart dus er valt ook wat te lachen in deze film. En het is nog echt gebeurd ook. 

Zet Fatherhood op je kijklijst

Workin' Moms

Komedie | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie