Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 19 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Van een Vlaamse Oscargenomineerde film tot het tweede seizoen van de fantasyserie Shadow and Bone en de onthullende documentaire over pornosite Pornhub, dit is wat Netflix je deze week te bieden heeft.

Woensdag 15 maart 

The real Housewives of Beverly Hills seizoen 7

Deze reallifesoap kent al 12 seizoenen maar Netflix kiest ervoor om nu seizoen 7 met de rijke dames online te zetten. Je kunt ook seizoen 6 op de streamingdienst zien. De cast van dit seizoen bestaat uit Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Yolanda Hadid, Eileen Davidson, Lisa Rinna, Kathryn Edwards en Erika Girardi. 8 seizoenen van de soap staan op Viaplay. 

Woensdag 15 maart 

Money Shot: The Pornhub Story

Pornhub zag het levenslicht in 2007 en groeide rap uit tot een van de best bezochte sites ter wereld. De site zorgde ervoor dat iedereen met een stabiele wifi-verbinding overal en op ieder scherm naar seksende mensen kon kijken. Daar is op zich niks mis mee, maar bij Pornhub ging er in de loop der jaren toch het een en ander mis. Het bedrijf werd beschuldigd van het verspreiden van video's zonder toestemming, het mogelijk maken van mensenhandel en het uitbuiten van de acteurs door wie het miljarden winst maakte. Deze documentaire werpt licht op de situatie. 

Donderdag 16 maart

Shadow and Bone seizoen 2

Alina en Mal zijn op de vlucht en zoeken een medestanders om te vechten tegen generaal Kirigan. De Crows (de boefjes Kaz, Inej en Jesper) krijgen een prominente rol. Zij zijn terug in Ketterdam en nemen het op tegen oude vijanden.

Vrijdag 17 maart 

Noise

Matt, een succesvolle influencer, is in deze Vlaamse film (die was genomineerd voor een Oscar) getrouwd met Live en net vader is geworden van Julius. Het stel besluit dichter bij de dementerende vader van Matt te gaan wonen zodat ze een oogje in het zeil kunnen houden. Maar dan stuit Matt op flink wat lijken in de kast en hij begint een onderzoek dat alleen maar meer familiedrama's ontrafelt. 

Vrijdag 17 maart 

Dance 100

Streetdance wedstrijd om de volgende grote choreograaf te vinden. De deelnemers moeten een choreografie bedenken die wordt uitgevoerd door de 100 beste dansers van de wereld.

Vrijdag 17 maart 

Hasta el Cielo: La serie/Sky High: The Series

In de gelijknamige film draaide het allemaal om Ángel die hoog opklom in de misdaadwereld maar koos voor zijn grote liefde. In de serie komt Ángel jammerlijk te overlijden en gaat het juist om zijn weduwe Sole. Zij en haar zoontje blijven berooid achter na de dood van haar man en sluit zich daarom aan bij de dievenbende bende van haar overleden man. Ook al wordt ze hierdoor een vijand van haar bloedeigen vader die ook al in de criminaliteit zit.

Vrijdag 17 maart 

Maestro in Blue

Muzikant Orestis (Christoforos Papakaliatis) reist naar Paxos om daar de terugkeer van het zomer muziekfestival te organiseren. Ter plekke krijgt hij een relatie met de 19-jarige Klelia (Klelia Andriolatou). Dat is een beetje fout boel, want Orestis is een stuk ouder. Maar die romance verdwijnt al snel naar de achtergrond wanneer in een vooruitblik te zien is dat een van de hoofdpersonages is vermoord. Iedere aflevering brengt de kijkers een stukje dichter bij de moordenaar en zijn motief. 

Vrijdag 17 maart 

Agent Elvis

In de animatieserie Agent Elvis is de zanger een geheim agent met de stem van Matthew McConaughey. De serie is bedacht door zanger John Eddie en de ex-vrouw van Elvis, Priscilla Presley. In Agent Elvis wordt Elvis gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om bij te beunen als een geheim agent. Compleet met dodelijke pennen, veel bloed, spectaculaire autostunts en een aap als side-kick.

Money Shot: The Pornhub Story

Showbizz | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Shadow and Bone

Actie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie