Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We hebben een Britse horrorserie, een datingshow met oude bekenden, een documentaireserie over de beste golfers van de wereld en Spaanse romantiek. Wat wil je nog meer?

Dinsdag 14 februari

Todas las Veces que Nos Enamoramos

In september 2003 arriveert de 20-jarige Irene in Madrid. Haar plan is om filmregisseur te worden en zo de wereld te veroveren. Daar ontmoet ze de eveneens 20-jarige Julio die perfect lijkt als hoofdrolspeler in haar films en haar leven. Maar het leven kan ook in de weg zitten en terwijl Irene studeert en nieuwe vrienden leert kennen, is het de vraag of de liefde overwint. Georgina Amorós (Élite) en Franco Masini (Rebelde) spelen de hoofdrollen. 

Dinsdag 14 februari

Perfect Match

Deelnemers van andere Netflix-datingshows zoals Love is Blind, Too Hot too Handle en The Circle, krijgen een nieuwe kans op de liefde (of seks) in Perfect Match

Woensdag 15 februari

Red Rose

Het is zomervakantie in Groot-Brittannië en tiener Rochelle Jones besluit de Red Rose-app te downloaden. Al snel blijkt dat de app bestuurd wordt door een kwaadaardige entiteit die Rochelle opdraagt vreselijke dingen te doen. Als zij en haar vrienden niet gehoorzamen, zal ze iets vreselijks overkomen. 

Woensdag 15 februari

Full Swing

Full Swing volgt de beste golfers op het professionele circuit. De serie belooft een kijkje achter de schermen dat laat zien wat er voor nodig is om te winnen op het hoogste niveau. O.a kampioen Justin Thomas werkt mee aan de serie. Net als Rory McIlroy, Collin Morikawa, Justin Thomas, Scottie Scheffler, Brooks Koepka, Ian Poulter, Joel Dahmen, Matt Fitzpatrick, Dustin Johnson, Tony Finau, Sahith Theegala, Mito Pereira en Joaquin Niemann. Toernooien die aan bod komen zijn St. Andrews in Scotland, The Players, het Masters toernooi, de PGA kampioenschappen, de U.S. Open en de playoffs van de FedExCup.

Woensdag 15 februari

La legge Lidia Poet

Het waargebeurde verhaal van Lidia Poët, de eerste vrouwelijke advocaat van Italië. Eind negentiende eeuw verklaart de rechtbank van Turijn de inschrijving van Lidia in het register van advocaten als onwettig. Ze kan haar beroep niet uitvoeren omdat ze een vrouw is. Lidia geeft niet op. In dit zesdelige historische drama onderzoekt ze moorden terwijl ze vecht om jurist te mogen worden

Woensdag 15 februari

African Queens Njinga

Actrice Jada Pinkett Smith verkent de levens van bekende en iconische Afrikaanse koninginnen. Ze begint met Njinga, een 17e-eeuwse strijderkoningin van Ndongo en Matamba in het huidige Angola.

Vrijdag 17 februari

A Girl and an Astronaut

Twee vrienden, Nikodem en Bogdan strijden om het hart van de mooie Marta en om een plekje in een ruimtevaartmissie. Niko wint, maar om onverklaarbare redenen komt hij pas dertig jaar na zijn missie terug op aarde. En wat het nog gekker maakt, hij is geen dag ouder geworden. Terwijl Niko alleen aan Marta denkt, wil de wereld het geheim van zijn eeuwige jeugd weten.

Vrijdag 17 februari

Unlocked

Na-mi verliest haar mobiele telefoon. Jun-yeong vindt de telefoon en geeft 'm ook terug, maar niet voordat hij er spyware op heeft geplaatst. En nu weet hij dus alles van Na-mi. Intussen vindt politieman Ji-man sporen van zijn zoon Jun-yeong op een plek waar een moord is gepleegd. Hij gaat op onderzoek uit.  

Red Rose

Horror | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Todas las Veces que Nos Enamoramos

Komedie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie