Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix doet het redelijk rustig aan deze week. Toch zijn er een paar toppertjes te zien: het vervolg op de blockbuster Extraction met Chris Hemsworth, een nieuw seizoen van Black Mirror en een nieuwe natuurreeks met de one and only David Attenborough! 

Dinsdag 13 juni 

Amy Schumer: Emergency Contact

Comedyspecial waarin Amy Schumer grappen maakt over haar leven. 

Woensdag 14 juni 

Madre de Alquiler

Mexicaanse serie over een vrouw van eenvoudige komaf wordt gedwongen draagmoeder en raakt betrokken bij een rijke familie die haar reputatie koste wat het kost wil beschermen.

Woensdag 14 juni 

Our Planet 2

Deze documentaireserie gaat helemaal over de mysteries rond dieren die migreren. Want waarom doen ze dat? Verwacht spectaculaire beelden. Natuurlijk is de voice over wederom van David Attenborough.

Donderdag 15 juni 

La Mala Familia

Het verhaal van deze film begint in een rechtszaal, waar de mannen uit de gevangenis weten te blijven door in te stemmen met financiële compensatie voor een vreselijke misdaad die ze hebben begaan. Acht jaar later komen ze op een zwoele avond weer bij elkaar om te vieren dat hun vriend Andres die dag is vrijgekomen uit de gevangenis. De film is in de stijl van een documentaire met een cast zonder acteerervaring. De mannen spelen eigenlijk hun eigen leven. 

Donderdag 15 juni 

Black Mirror

Net als in de eerdere reeksen van Black Mirror heeft elke aflevering een ander verhaal en andere acteurs. En dat zijn dit seizoen niet de minsten: o.a. Aaron Paul, Josh Hartnett, Michael Cera, Salma Hayek en Rory Culkin spelen een rol. In de eerste aflevering ziet een vrouw dat de dramaserie die ze wil kijken over haar eigen leven gaat, alleen wordt ze gespeeld door Salma Hayek. De tweede aflevering gaat over een stel in Schotland dat een natuurfilm maakt. Aflevering drie speelt zich af in de ruimte, de vierde gaat over een filmster die wordt lastiggevallen door paparazzi en in de laatste enge aflevering moet een winkelbediende vreselijke dingen doen om een ramp te voorkomen.

Vrijdag 16 juni 

Extraction 2

Huursoldaat Tyler Rake was bijna dood, maar hij is gelukkig fit genoeg om in dit vervolg op een nieuwe missie te gaan. Tyler krijgt opdracht om het gezin van een Georgische gangster te bevrijden uit een schimmige gevangenis. Het eerste deel van Extraction is nog steeds een van de best bekeken films van Netflix dus de verwachtingen voor dit deel zijn ook weer hooggespannen. Ex Bond-girl Olga Kurylenko doet deze tweede film ook mee. 

Vrijdag 16 juni 

Monday

Mickey (Sebastian Stan) en Chloe (Denise Gough) zijn twee Amerikanen van half dertig die in Athene wonen. Wanneer ze elkaar ontmoeten, worden ze stapeldol verliefd en beleven ze een fantastisch weekend. Maar wanneer Chloe's tijd in Griekenland tot een einde komt, besluit ze haar topbaan in Amerika op te geven en in Athene te blijven. Was de liefde tussen Mickey en Chloe alleen voor het weekend, of overleeft het ook de maandag? 

Extraction 2

Actie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie