Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is griezelen geblazen bij Bird Box Barcelona en zwijmelen bij The Beauty Queen of Jerusalem. En dan is er ook nog een nieuw seizoen van Too Hot to Handle en lekker eten.

Woensdag 12 juli

Quarterback

Patrick Mahomes, Kirk Cousins, en Marcus Mariota bekleden de belangrijkste positie in het American Football, ze zijn quarterback. Voor de docu droegen de drie iedere wedstrijd een microfoon zodat de kijker deel wordt van de wedstrijd. 

Vrijdag 14 juli

Bird Box Barcelona

In Bird Box uit 2017 werd de mensheid geteisterd door onzichtbare krachten die mensen hun grootste angsten voorspiegelden waarop die mensen massaal zelfmoord pleegden. De enige mogelijkheid om te overleven was een blinddoek. In Bird Box Barcelona is het precies hetzelfde liedje. Slechts een handvol mensen blijft over. Maar zij krijgen te maken met nog een extra dreiging. Er zijn namelijk wel mannen die gewoon buiten lopen zonder blinddoek. Hoe kan dat?

Vrijdag 14 juli 

Too Hot to Handle seizoen 5

In deze realityserie mogen de kandidaten voor de verandering eens niet aan elkaar zitten en dat is best lastig omdat ze allemaal knap en gespierd zijn. De bedoeling is dat de deelnemers zich openstellen voor de liefde in plaats van de lust. 

Vrijdag 14 juli 

The Beauty Queen of Jerusalem seizoen 2

The Beauty Queen of Jerusalem is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van schrijver Sharit Yishai-Levi en gaat over een rijke familie in Jeruzalem. In seizoen 2 volgen we Rosa, die net getrouwd is met David. Maar hun relatie komt onder druk te staan wanneer ze hun intrede doen in de Britse high society. Intussen wordt de dreiging van de Tweede Wereldoorlog steeds groter.

Vrijdag 14 juli 

Five Star Chef

Topkok Michel Roux jr. is het jurylid in deze wedstrijd voor professionele chefs die niets liever willen dan hun gerechten geserveerd krijgen in het historische restaurant Palm Court in het Langham Hotel in Londen.  

Too Hot to Handle

Reality | amusement | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

BIrd Box Barcelona

Sciencefiction | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie